Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

-300 snd bigsmile.gif jau tiek laiko meniu sita skaitom,ir vis neatsimenam kas kada biggrin.gif kazkada buvau susirasius ir ant saldytuvo pasikabinus,jauciu reiketu vel ta pati padaryt 4u.gif
Atsakyti
Aha,esi teisi,as jau pasikabinau ant saldytuvo tongue.gif
Kepu ketvisciuka ir namines vistos blauzda-maza nebus biggrin.gif
Skysciai eina lauk,lakstau ir lakstau...o ir H2O nepamirstu.Manu,kad po sakotyje ir karvuteje esantys E sumaise proteli ,nebesupratau,kad ne alkana o gerti noriu g.gif Vakar naktu kai prasidejo sotumas...lakiau lakiau ir vandeni ir kava ir mineralini ant pabaigos doh.gif Zpdziu su protu nesusitariau blush2.gif Siandien soti nuo vakar... cool.gif
Bet abzoriskumas neleido vistienos pamazinti lotuliukas.gif
Tarp kitko,kai maisto porcijas sumazindavau svoris nustodavo krites-taigi nenusidedu tongue.gif
Svarbu gerti vandeni ,o ne kava kibirais smartass.gif
Atsakyti
as jau verdu kukuliukus biggrin.gif 400 gr padalinau i dvi dalis,viena i kamera,kita i puoda,pritarkavau paprikos,svoguno,cesnako,cayeno milteliu ,astriai bus biggrin.gif verdu sutinyje kuris liko po vakar virtos slauneles,dar imeciau sultinio kubeli.buvom biski isleke,visi vakge kebabus,as atsisakiau,ot yu.gif
Atsakyti
...viska suraiciau....smagu,kad sotumo jausmas grizo thumbup.gif
Isgersiu dar kavos ir prie arbatu pereisiu ax.gif
Kaip Tavo pietus,ar skaniai gavosi?
Papildyta:
Nu saunuole,kad to negero maisto atsisakei thumb_yello.gif
Papildyta:
...reiketu ir man prie astreniu prieskoniu pereiti,vis nukeliu kitam kartui.
Atsakyti
dieviskai skanus pietukai isejo thumbup.gif o astrumas gerai biggrin.gif vandenuka pumpuoju su citrina 4u.gif vakare kepsiu kiausinius plaktus su daugybe zalumynu,krapu,petrusku,svogunu laisku,tik mastau kokias salocikes pasidaryti? g.gif kopustas tarkuotas su morka,citrinos sultimis galvoju g.gif
Atsakyti
O as murkdama pavakarieniavau biggrin.gif Issikepiau batona,atsipjoviau stora rieke,paskrudinau,pomidoriukai su agurko puse salotom,pasikepiau kiausinius tokius beveik skystutryniu ir ant salotu uzverciau-nu kaip skaniai sulindo....
Ir vel visiskai soti jauciuosi thumbup.gif
Atsakyti
o as....likau be vakarienes... unsure.gif vietoj jos isgeriau alaus skardine,ir sirdo... unsure.gif kas per velnias koja kisa? mad.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 05, 22:52)
o as....likau be vakarienes... unsure.gif vietoj jos isgeriau alaus skardine,ir sirdo... unsure.gif kas per velnias koja kisa? mad.gif

Oooo... alkoholis labai trukdo svoiui krist mirksiukas.gif Tikrai kipsas sugunde poster_dont.gif
Ryt turesi atgailauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 balandžio 2016 - 21:11
tai jau kaip nors...ryt kazkoki dideli darba turesiu padaryt uz ta nuodeme... unsure.gif kas geriau,ar pabegiot?ar namus issikuopt ,generaline pasidaryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 05, 23:33)
tai jau kaip nors...ryt kazkoki dideli darba turesiu padaryt uz ta nuodeme... unsure.gif kas geriau,ar pabegiot?ar namus issikuopt ,generaline pasidaryt? g.gif

Namus issikuopus busi savimi patenkinta,o jei dar jegu liks ir pabegiosi is tos laimes biggrin.gif
Man reiketu namus issikuopti,vis neprisiverciu generalines pasidaryt blush2.gif Begiot labai nemegstu blush2.gif man kokia gelezi pakilnot ,ar siaip pratimuku padaryt,pasivaiksciot miske....nesokinejanti esu lotuliukas.gif
Surio fermentinio pavalgiau-Tau kompanija palaikiau blush2.gif ryt jei pliuso nepamatysiu busiu laiminga ax.gif
Siandien aplamai keista diena unsure.gif Tikekimes ,kad rytoj viskas susinormalizuos ir mes vel RIMTAI... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas:),kaip siandien?Pas mane +200g topsecret.gif Negalima nervuotis,svoris tada auga,o as stresavau,nerviniavaus....uztat ir nugrybavau ir pastrigau...
Eisiu ieskot raminimosi priemoniu ,tokiu kurios i kuna neina rolleyes.gif
Pusryciai tvarkinkai suvalgyti,pietums neturiu pomidoru-teks iki paduotuves kazkaip dasigaut...
Mastau,kad praita savaite per 4 dienas vos ne 3kg buvau nuridenus,gal ir sia taip pasiseks,na nors 2 tongue.gif
Atsakyti
sveika 4u.gif 400gr pliuso ax.gif ilgai pamiegojau biggrin.gif biski galvele tvinkcioja....
Atsakyti