jau tiek laiko meniu sita skaitom,ir vis neatsimenam kas kada
 jau tiek laiko meniu sita skaitom,ir vis neatsimenam kas kada  kazkada buvau susirasius ir ant saldytuvo pasikabinus,jauciu reiketu vel ta pati padaryt
 kazkada buvau susirasius ir ant saldytuvo pasikabinus,jauciu reiketu vel ta pati padaryt  

jau tiek laiko meniu sita skaitom,ir vis neatsimenam kas kada
 jau tiek laiko meniu sita skaitom,ir vis neatsimenam kas kada  kazkada buvau susirasius ir ant saldytuvo pasikabinus,jauciu reiketu vel ta pati padaryt
 kazkada buvau susirasius ir ant saldytuvo pasikabinus,jauciu reiketu vel ta pati padaryt  

Vakar naktu kai prasidejo sotumas...lakiau lakiau ir vandeni ir kava ir mineralini ant pabaigos
 Vakar naktu kai prasidejo sotumas...lakiau lakiau ir vandeni ir kava ir mineralini ant pabaigos  Zpdziu su protu nesusitariau
 Zpdziu su protu nesusitariau  Siandien soti nuo vakar...
 Siandien soti nuo vakar...  

400 gr padalinau i dvi dalis,viena i kamera,kita i puoda,pritarkavau paprikos,svoguno,cesnako,cayeno milteliu ,astriai bus
  400 gr padalinau i dvi dalis,viena i kamera,kita i puoda,pritarkavau paprikos,svoguno,cesnako,cayeno milteliu ,astriai bus  verdu sutinyje kuris liko po vakar virtos slauneles,dar imeciau sultinio kubeli.buvom biski isleke,visi vakge kebabus,as atsisakiau,ot
 verdu sutinyje kuris liko po vakar virtos slauneles,dar imeciau sultinio kubeli.buvom biski isleke,visi vakge kebabus,as atsisakiau,ot  

o astrumas gerai
 o astrumas gerai  vandenuka pumpuoju su citrina
 vandenuka pumpuoju su citrina  vakare kepsiu kiausinius plaktus su daugybe zalumynu,krapu,petrusku,svogunu laisku,tik mastau kokias salocikes pasidaryti?
 vakare kepsiu kiausinius plaktus su daugybe zalumynu,krapu,petrusku,svogunu laisku,tik mastau kokias salocikes pasidaryti?  kopustas tarkuotas su morka,citrinos sultimis galvoju
 kopustas tarkuotas su morka,citrinos sultimis galvoju  

Issikepiau  batona,atsipjoviau stora rieke,paskrudinau,pomidoriukai su agurko puse salotom,pasikepiau kiausinius tokius beveik skystutryniu ir ant salotu uzverciau-nu kaip skaniai sulindo....
 Issikepiau  batona,atsipjoviau stora rieke,paskrudinau,pomidoriukai su agurko puse salotom,pasikepiau kiausinius tokius beveik skystutryniu ir ant salotu uzverciau-nu kaip skaniai sulindo.... 
  vietoj jos isgeriau alaus skardine,ir sirdo...
 vietoj jos isgeriau alaus skardine,ir sirdo...  kas per velnias koja kisa?
 kas per velnias koja kisa?  

vietoj jos isgeriau alaus skardine,ir sirdo...
 vietoj jos isgeriau alaus skardine,ir sirdo...  kas per velnias koja kisa?
 kas per velnias koja kisa? 
 Tikrai kipsas sugunde
 Tikrai kipsas sugunde  

kas geriau,ar pabegiot?ar namus issikuopt ,generaline pasidaryt?

Begiot labai nemegstu
 Begiot labai nemegstu  man kokia gelezi pakilnot ,ar siaip pratimuku padaryt,pasivaiksciot miske....nesokinejanti esu
 man kokia gelezi pakilnot ,ar siaip pratimuku padaryt,pasivaiksciot miske....nesokinejanti esu  
  ryt jei pliuso nepamatysiu busiu laiminga
 ryt jei pliuso nepamatysiu busiu laiminga  
  Tikekimes ,kad rytoj viskas susinormalizuos ir mes vel RIMTAI...
 Tikekimes ,kad rytoj viskas susinormalizuos ir mes vel RIMTAI...  

Negalima nervuotis,svoris tada auga,o as stresavau,nerviniavaus....uztat ir nugrybavau ir pastrigau...
 Negalima nervuotis,svoris tada auga,o as stresavau,nerviniavaus....uztat ir nugrybavau ir pastrigau...