Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

Mute, su minusiuku thumbup.gif tai kiek jau viso turi numetus?
Atsakyti
Mazai numeciau,labai ilgai vis startuodavau per nauja blush2.gif
Taigi pirma savaite buvo netvarkinga,o antroji pavyzdinga biggrin.gif viso iki siandien-3,3kg ax.gif
Tiek ir daugiau per pirma savaite galima numest,zinoma kai niekas nesutrukdo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos blush2.gif as savaitgaliauju...pazada reik isteset,cepelinus darysim....o ir vynas laukia...rytoj,unguriai...zodziu,pasirodysiu rytoj,vykites mane! tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif turi laiko ,kol 7kg numesiu gali savaitgaliaut lotuliukas.gif
As irgi pasavaitgaliavau su vaisiais,net tokia prisidirbusi jauciuosi biggrin.gif Idomu kaip ryt seksis,ar bus minusas ar vietoj....Reiketu nors 300g numinusuot ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
na pas mane nieko naujo, vel -100 biggrin.gif

QUOTE(Mutė @ 2016 04 16, 14:11)
  viso iki siandien-3,3kg ax.gif

tai visai neblogai 4u.gif

QUOTE(dakota24 @ 2016 04 16, 16:05)
sveikos blush2.gif  as savaitgaliauju...pazada reik isteset,cepelinus darysim....o ir vynas laukia...rytoj,unguriai...zodziu,pasirodysiu rytoj,vykites mane! tongue.gif  biggrin.gif

uuu je, skanaus savaitgalio 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano rytas kazko nelabas..+100g dry.gif
O Tau 4u.gif Kaip vakar gimtadienis praejo, kaip supratau be dideliu grieku?
Siandien ir pietums ir vakarienei vistienos gausiu tai gal ir minusas pargris. ax.gif
Atsakyti
labas Pirmadienis biggrin.gif kaip savaitgalis merginos? 4u.gif pas mane buvo sotus,ir neblaivus blush2.gif dar siandien jauciuosi soti ir pilna.tai kiausinius palieku apie 13 val 4u.gif pietums kokie vaisiai dar nesugalvojau,matysiu parduotuveje biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, o as pliusa atsinesu blink.gif +400, is serijos nieko nevalgiau, nieko negeriau, bet va kaip buna. Na nieko si savaite labiau baltymine, tai uzsibreziu tiksla islipt pagaliau is 80 zonos ax.gif
issitraukiau ir as vakar savo masazine taurele, dar kremuka anticeliulitini, tai masazavaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 04 17, 09:12)
Mano rytas kazko nelabas..+100g dry.gif
O Tau 4u.gif Kaip vakar gimtadienis praejo, kaip supratau be dideliu grieku?
Siandien ir pietums ir vakarienei vistienos gausiu tai gal ir minusas pargris. ax.gif

geras gimtadienis, griekai tik kelios braskes ir pora sauksteliu tortuko, buvo tikrai skanus wub.gif
Atsakyti
Kas baliavojo ,o kas sazininkai laikesi ir +300g mad.gif Nu jau noeko nebesuprantu doh.gif
Siandien vaisiu diena,gal pramus biggrin.gif
Dakota,kiek pripliusavai mirksiukas.gif Gal maziau kg mus skiria tongue.gif ?
as**,tikrai sia savaite islipsi is 80 zonos 4u.gif
Pusryciams pas mane balinta kava,3 nemazos kriauses-buvo perdaug.
Pietums puse meliono,o vakarienei ziuresiu ko noresis...
Priespilnis kaltas musu pastrigimuose,o po keliu dienu dar ir pilnatis prisides doh.gif Tad kantrybes mums drinks_cheers.gif

Atsakyti
...ir koks biesas man pasnibzdejo pusryciams kriauses pasirinkti bash.gif
Nu sakes,niekur iseit negalesiu.... Svarbiausia juk zinojau toki dalyka,kad butina nulupti skurele-nenulupau doh.gif Dabar laukiu kada i ora pakilsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o kas nutiko? biggrin.gif pucia pilva ar su wc pramuse?
Atsakyti