Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

Del to,kad reikia musu palaukti biggrin.gif
Siandien visai skanus pietus gaunasi;IKI nusipirkau 200g ,,Zagares ,,varskes suriuka35%,su kava dabar ji valgau,veliau kiausiniene su apvirtais brokoliais.
O vakare du basi kiausiniai.Rytoj noriu rimtesnio minuso,kaip cia jo issiprasyt g.gif
Kaip Tau tada taip smagiai tas svoris tirpo? mirksiukas.gif Pas mane kazko buksuoja...o jau tikrai saziningai laikausi ax.gif Uzsimaniau mat greito rezultato lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 14 balandžio 2016 - 13:55
nezinau kaip man tada jis krito,tai tu man pasakyk biggrin.gif man vis rugsrys kyla doh.gif bet ryziai vistiek skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 14, 17:39)
nezinau kaip man tada jis krito,tai tu man pasakyk biggrin.gif man vis rugsrys kyla doh.gif bet ryziai vistiek skanus biggrin.gif

Kiek prisimenu gracija dar gerei...gal todel g.gif
O ka dar valgai ar geri be ryziu?Gal kava rugsty kelia.Isgerk linu semenu ,ar sodos ...
Atsakyti
tai tik kava ir geriu ir dar vandeni....aha,gracija geriau,pora dezuciu,bet ji nelabai ka ir tepadejo zinok,suds biggrin.gif va kad judejau tuo metu daugiau,aktyvesne buvau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 14, 19:22)
tai tik kava ir geriu ir dar vandeni....aha,gracija geriau,pora dezuciu,bet ji nelabai ka ir tepadejo zinok,suds biggrin.gif va kad judejau tuo metu daugiau,aktyvesne buvau unsure.gif

Vadinasi kavos su ryziais nebegali gert-vandenukas lieka biggrin.gif
Eisiu ta proga kavos plikytis balintos tongue.gif
Papildyta:
Ka ryt darai?vis ryzius lesi?
Atsakyti
na dar liko ju,tai lesiu greiciausiai biggrin.gif ziuresiu ka ryt rodo svarstykles g.gif
Atsakyti
Jei minusa parodys tesi?
Sedziu vakarinius kiaunius suraicius ir mastau kaip rytoj ir kokia zuvyte ruost...ryt liudnoka diena,nei darziviu ,nei vaisiu...gerai ,kad nors pusryciams apelsinas leidziamas ax.gif
Atsakyti
nu tesiu jai bus tas minusas rolleyes.gif kazkaip reik iki pirmadienio laikytis,nes jai nutruksiu zinai kaip buna,ai gal biski to,gal biski ano biggrin.gif o cia viskas aisku ka visa diena valgyt,jeee ryziai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man liudna po vakarienes,geriu kava,vandeni.Nepasiduosiu tam ale liudesiui schmoll.gif
Gerai,kad nekyla noras koki saldaini paciupt,net pomidoro neimu tongue.gif
O pas Tave savaitgali nenusimato kokio pasivaisinimo,o tai labai jau mazai pagal mus sveri,nedraugiskai gausis jei dar labiau palengvesi biggrin.gif Visas viltis dasivyti zlugdai mirksiukas.gif
Sia savaite vanduo kazko gertis pradejo blink.gif ir kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

na as mazais zingsniukais judu i prieki, si ryt -100
reik keliaut i parde, kiausiniu uzsipirkt, labai jau greit jie sueina biggrin.gif
Atsakyti
O pas mane +200g,tas pilnejantis menulis neleidzia svoriui krist...
Nenukabinam nosiu ir tesiam ka pradejusios toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
ui tai iki delcios labai daug dar laiko, tikiuos nestoves svoris pora savaiciu biggrin.gif
Atsakyti