aciu uz pagyras Egja,bet iki norimo rezultato reikia dar pasistengti
vakar apturejau smagia diena,issitraukiau senus sortukus,tai 38 pats tas,o i 36 subine ikisu,tik mazoki,nepatogu
zodziu nuotaika labai pakele pagrazejusios apimtys
dovilepp pamenu is labai seniai,kada nemazai cia musu dietinosi
manau cia kalbama ne apie per menesei pamesta svori,jug zinai kaip buna,savaite pasilaikai,dienele nuslysti ir vel is naujo imi meniu
man tikra disciplina sita dieta,nes nevalgydavau niekada pusryciu,o ir pietus budavo veloki,tai i pavakare prisikimsdavau nemaza kieki,ne del to kad skrandis nori,o del to,kad akys nori
ir meniu man patinka,nesilaikai grieztai,negaliu mesytes be darzoviu,tai visada visada mano leksteje buna bent pomidoriukai
laba diena, ar yra besilaikanciu? gal kas i kompanija?
bandau startuot siandien, pirmadieni nepavyko, o siandien pats tas metas pradeti, labai liuks butu pamest kokius 5 kg
tik dabar nezinau nuo kurios dienos meniu pradet,kad poto nesusimakaluot su dienom, ar nuo pirmadienio ar nuo siandienos - ketvirtadienio
QUOTE(*j'adore* @ 2015 05 14, 12:01)
laba diena, ar yra besilaikanciu? gal kas i kompanija?
bandau startuot siandien, pirmadieni nepavyko, o siandien pats tas metas pradeti, labai liuks butu pamest kokius 5 kg
tik dabar nezinau nuo kurios dienos meniu pradet,kad poto nesusimakaluot su dienom, ar nuo pirmadienio ar nuo siandienos - ketvirtadienio 
sveika, pradėk nuo pirmadienio meniu
QUOTE(_Afroditė_ @ 2015 05 14, 12:01)
dekui, taip ir darysiu
perskaiciau visa praeita tema, ziuriu neblogu rezultatu su sita dieta galima pasiekt
QUOTE(*j'adore* @ 2015 05 14, 13:22)
dekui, taip ir darysiu
perskaiciau visa praeita tema, ziuriu neblogu rezultatu su sita dieta galima pasiekt
jeigu nepaslysti
po pirmos dienos -1 kg
laikausi toliau
laikausi toliau
na ziuriu viena laikausi
pradedu ketvirta dienele - 1,5 kg
savaitgalis nelabai kaip su dietos meniu suderinama, na bet bandau labai nenukrypt
pradedu ketvirta dienele - 1,5 kg
savaitgalis nelabai kaip su dietos meniu suderinama, na bet bandau labai nenukrypt
Sveikos. Jungiuos patyliukais ir as dar karta. Siandien antra diena. Nuo pirmadienio startuot negaliu, nes kai dirbu, nesugebu atlaikyt to pirmos dienos silpnumo. O va vakar puikiai atlaikiau. Ech, kaip but puiku, kad pavyktu. Tada kazkada ir as buvau numetus apie 16 kg. Deja, dabar, po gimdymo, dar daugiau turiu.
Na, ka, imu zema starta vel su sia dieta, praeita kart pavyko tik savaitele atlaikyt, poto prasidejo sventes, tai dabar ramesnis periodas, menesio gale vaiko gimtadienis, tai iki to laiko turiu pasigrazint
na kas man i kompanija?
QUOTE(*j'adore* @ 2015 06 01, 08:44)
Na, ka, imu zema starta vel su sia dieta, praeita kart pavyko tik savaitele atlaikyt, poto prasidejo sventes, tai dabar ramesnis periodas, menesio gale vaiko gimtadienis, tai iki to laiko turiu pasigrazint
na kas man i kompanija? 
Sveika , as visai noriu isbandyt sia dieta
laba,
man siandien 4 dienele, labai noriu pasidziaugti nes jau 3 kg nukrito, labai buvau "uzvalgius" pries tai visa savaite, ir labai daug skysciu uzsilaike, tai dziugu, kad kazkiek prasivale organizmas, dar bandysiu kas antra diena pasportuot, pilvo presa sutvirtint, nes pilvas kabo kaip maisas, baisu ziuret
man siandien 4 dienele, labai noriu pasidziaugti nes jau 3 kg nukrito, labai buvau "uzvalgius" pries tai visa savaite, ir labai daug skysciu uzsilaike, tai dziugu, kad kazkiek prasivale organizmas, dar bandysiu kas antra diena pasportuot, pilvo presa sutvirtint, nes pilvas kabo kaip maisas, baisu ziuret