Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

O as begu,kad nedasivytum -800g lotuliukas.gif
Tau tikrai gera 2oji savaite,jei taip toliau tirpsi tai mane dasivysi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 04 24, 09:46)
O as begu,kad nedasivytum -800g lotuliukas.gif
Tau tikrai gera 2oji savaite,jei taip toliau tirpsi tai mane dasivysi  drinks_cheers.gif

super thumbup.gif nereikia mums jokios delcios, va kaip sauniai metam svoriuka

tai kiek dabar sveri? kiek man cia vytis reiks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 04 24, 12:58)
super  thumbup.gif nereikia mums jokios delcios, va kaip sauniai metam svoriuka

tai kiek dabar sveri? kiek man cia vytis reiks?  biggrin.gif

74,4 ax.gif kiek pas tave?
Atsakyti
pas mane dabar 77,6, startavau su 82,4, per pora savaiciu -4,8 thumbup.gif

tik baisu kas bus ateinanciom savaitem, nes meniu tai sakau kazkoks man asmeniskai nelabai nelabai, pasiilgsiu kiausiniu unsure.gif
Atsakyti
Sauniai palengvejai thumbup.gif
O as jau laukiu kada pabaigsiu 4 savaite ir kibsiu vel i 1aja tongue.gif Gal tada ir svoriukas lengviau kris g.gif
3 nera baisi,reikia jai pasiruosti,susimastyti meniu,patiekalus,kad neliudna butu...
Ar pirmadieniui jau pasiruosei vaisiu atsargu mirksiukas.gif
4 savaite visai neliudna,tik kiek pamenu per ja nelabai krenta svoris,savotiska stabilizacija vyksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 balandžio 2016 - 12:27
Pirmadienis

4 riekelės keptos arba virtos mėsos, arba ¼ virtos vištos;
3 pomidorai, 4 agurkai;
1 tuno savo sultyse skardinė;
1 skrudinto batono riekė;
1 apelsinas arba greipfrutas.
Rytoj puota po savaitgalio thumbup.gif
Pusrycius pradesiu tunu su agurkais ir skrudintu batonu,pietums salotos ,o vakarienei pasiliksiu vistiena su apelsinu.
Kaip jums savaitgalis baigesi mirksiukas.gif As padariau isvada,kad kriauses pamirsiu ilgam,vistik ir luptos suveike doh.gif
Atsakyti
labas rytas

-400 4u.gif

pradedu "baisiaja" savaite, neturiu vaisiu visai, nespejau vakar uzsokt nusipirkt, tai pasikavinu ir keliausiu i parduotuve, net nezinau kiek cia tu vaisiu reiks uzsipirkt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 04 24, 12:20)

4 savaite visai neliudna,tik kiek pamenu per ja nelabai krenta svoris,savotiska stabilizacija vyksta ax.gif

oi nereik man dar jokiu stabilizaciju, man reik dar mest ir mest biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 04 24, 21:34)
Pirmadienis

4 riekelės keptos arba virtos mėsos, arba ¼ virtos vištos;
3 pomidorai, 4 agurkai;
1 tuno savo sultyse skardinė;
1 skrudinto batono riekė;
1 apelsinas arba greipfrutas.
Rytoj puota po savaitgalio thumbup.gif
Pusrycius pradesiu tunu su agurkais ir skrudintu batonu,pietums salotos ,o vakarienei pasiliksiu vistiena su apelsinu.
Kaip jums savaitgalis baigesi mirksiukas.gif As padariau isvada,kad kriauses pamirsiu ilgam,vistik ir luptos suveike doh.gif

kaip skaniai susideliojai dienos meniu thumbup.gif
bet tai matai kokia tau reakcija nuo kriausiu g.gif
Atsakyti
-600g,73,8...kad taip tuos 3.8 ar dar geriau 3.9kg per sia savaite numetus,pereiciau i 6 zona rolleyes.gif

Ryte visai valgyt nesinorejo,bet suvalgiau tuno skardine su agurku.Batona pasilikau pietums,darysiu salotas su pomidorais,agurkais, trupuciu vistienos ir skrudinto batono kubeliais.
Kaip ten musu dakota po savaitgalio g.gif

Atsakyti
sveikos biggrin.gif ai,nekaip ta Dakota blush2.gif nezinau ka cia ir daryt,jau i pirmaja savaite paziuret negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 25, 13:27)
sveikos biggrin.gif  ai,nekaip ta Dakota blush2.gif nezinau ka cia ir daryt,jau i pirmaja savaite paziuret negaliu lotuliukas.gif

Tai kiek?Imk 2aja,o po to jei noresi galesi ir vel su manim i pirmaja grizt lotuliukas.gif As kita savaite i pirmaja pareinu ax.gif
Arba ne,imk 3, tongue.gif
Atsakyti
...nu zodziu,pietus gavosi viskas atskirai suvalgyta,oi ne viskas dar darzoves liko:)))
Kepu visciuka,sakau bus ketvirtis vakarui ...uzkvipo,radau likuti kalakutienos,salta suvalgiau,veliau kavos su batonu,kuris paskrudintas padziuvo ir gavosi kaip skanus dziuveselis(nebutu naminio kepimo).Dabar liko visi pomidorai ,2 agurkai ,apelsinas,ir truputis vistienos....Pomidorus suvalgysiu pavakariams o visa kita palieku vakarienei su naktipieciais rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, nieko gero po vaisiu dienos, +600 doh.gif
Atsakyti