pietums turiu greifurtu,vakarienei imsiu vistienos farsa...vyrui darysiu kukuliukus su suriu viduje,virsiu aliejuje,o kas liks is mesytes,mesiu sau i griline

O man siandien kiausiniu diena

kiausiniai gerai
kaip minusiukas snd?
susidraugavot su vandeniu?

Oho kokie saunus minusai,sveikinu
,o pas mane -100g
visa viltis ,kad siandien zuvyte isjudins procesus.Skysciai susilaike kazko,mazai vandens begeriu,vel pagedau
Vakar zuvienes receptus rinkausi,radau,kad ir su kopustais verda-nu gal nebandysiu
Imsiu 3 jurines lydekas,svoguno,morkos,zalumynu ,pipiriuku...be bulviu ziuresiu kaip gausis
Dar salota ir virtos darzoves priklauso...Tai kopusto kininio pagrauziu,o su virtom turbut vel briuselini virt teks
Jau nebepuoseleju vilties perlipti i 6 zona siose paskutinese savaitese
Nebent stebuklas ivyktu

Vakar zuvienes receptus rinkausi,radau,kad ir su kopustais verda-nu gal nebandysiu

Imsiu 3 jurines lydekas,svoguno,morkos,zalumynu ,pipiriuku...be bulviu ziuresiu kaip gausis

Jau nebepuoseleju vilties perlipti i 6 zona siose paskutinese savaitese

wow kaip skaniai nuskambejo
man dar tik pusryciai vera...pietums vaisiai,tai pusrycius pavelinau,kad pilvas is proto neisvestu iki vakarienes
man ryt zuvis,bet neiseina man skaniai ja sveikai pagaminti
man zuvyte skani,apskrudusi,tesloje
tai imsiu tuno skardine ir busiu davolna

QUOTE(dakota24 @ 2016 04 21, 15:08)
wow kaip skaniai nuskambejo
man dar tik pusryciai vera...pietums vaisiai,tai pusrycius pavelinau,kad pilvas is proto neisvestu iki vakarienes
man ryt zuvis,bet neiseina man skaniai ja sveikai pagaminti
man zuvyte skani,apskrudusi,tesloje
tai imsiu tuno skardine ir busiu davolna 

Tai gal vistik imk zuvyte,o ne koncervus,kad ir ant kokio sviesto arba folijoje pasikepk

Kopusto pora lapu sugrauziau,kavos isgeriau ir viskas,gal eisiu brokoli imesiu virt...jam zvynu nereikia skust

man brokoliai kaip ir morkos,badu dvesiu,neesiu

QUOTE(dakota24 @ 2016 04 21, 15:59)
As ir tu ir anu menegau,o vat kazkas protelyje susisuko ir uzsimaniau

Cia zinai kaip su posakiu niekada nesakyk niekada

Issiviriau zuvienes,eisiu srebti

skanaus
as va pagalvojau,kad nelabai tu greifurtu noriu peitums,tai du didelius issispaudziau sultis,idejo visas puodelis,kaip skaniai susigere

O man ispradziu sriuba kaip ir rugstoka pasirode,veliau astroka,o paskiausia skani ir nei rugsti nei perastri
Dabar vel norisi,eisiu saukstu padirbet

Jau noriu vaisiu,pripratau per kelias dienas ,kad galiu uzsinorejus koki obuoli sugrauzt,dabar striuka..
Zuvienes nebenoriu,uzsimaniau kazko tokio idomesnio ,kokios rukytos ar sudytos zuvies
Pilnatis vercia pildytis
Eisiu kokios arbatos prisipilsiu,kad is kelio neikrypt 
--------------------
Neatsispyriau pagundai.......
Su salotos lapu sudytos lasisos sugriesijau
gal neuzsiskaitys kaip griekas
Bet kaip skanu buvo

Pilnatis vercia pildytis

--------------------
Neatsispyriau pagundai.......
Su salotos lapu sudytos lasisos sugriesijau

ai,ir as griesiju
nesakysiu kuo,laikykites jus
o ryt vynas laukia,nedingsiu niekur...kaip ta voviere rate,ka per 5 dienas numetu,per savaitgali grizta...
tragikomedija