Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N2

pietums turiu greifurtu,vakarienei imsiu vistienos farsa...vyrui darysiu kukuliukus su suriu viduje,virsiu aliejuje,o kas liks is mesytes,mesiu sau i griline bigsmile.gif
Atsakyti
O man siandien kiausiniu diena lotuliukas.gif
Atsakyti
kiausiniai gerai biggrin.gif kaip minusiukas snd? bigsmile.gif susidraugavot su vandeniu?
Atsakyti
Oho kokie saunus minusai,sveikinu 4u.gif ,o pas mane -100g ax.gif visa viltis ,kad siandien zuvyte isjudins procesus.Skysciai susilaike kazko,mazai vandens begeriu,vel pagedau blush2.gif
Vakar zuvienes receptus rinkausi,radau,kad ir su kopustais verda-nu gal nebandysiu biggrin.gif
Imsiu 3 jurines lydekas,svoguno,morkos,zalumynu ,pipiriuku...be bulviu ziuresiu kaip gausis ax.gif Dar salota ir virtos darzoves priklauso...Tai kopusto kininio pagrauziu,o su virtom turbut vel briuselini virt teks ax.gif
Jau nebepuoseleju vilties perlipti i 6 zona siose paskutinese savaitese schmoll.gif Nebent stebuklas ivyktu rolleyes.gif
Atsakyti
wow kaip skaniai nuskambejo bigsmile.gif man dar tik pusryciai vera...pietums vaisiai,tai pusrycius pavelinau,kad pilvas is proto neisvestu iki vakarienes biggrin.gif man ryt zuvis,bet neiseina man skaniai ja sveikai pagaminti doh.gif man zuvyte skani,apskrudusi,tesloje bigsmile.gif tai imsiu tuno skardine ir busiu davolna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 21, 15:08)
wow kaip skaniai nuskambejo bigsmile.gif  man dar tik pusryciai vera...pietums vaisiai,tai pusrycius pavelinau,kad pilvas is proto neisvestu iki vakarienes biggrin.gif man ryt zuvis,bet neiseina man skaniai ja sveikai pagaminti doh.gif  man zuvyte skani,apskrudusi,tesloje bigsmile.gif tai imsiu tuno skardine ir busiu davolna biggrin.gif

Tai gal vistik imk zuvyte,o ne koncervus,kad ir ant kokio sviesto arba folijoje pasikepk mirksiukas.gif As tai mieliau kepciau kepimo rankoveje rolleyes.gif ,bet jau taip saziningai laikausi,tad virsiu biggrin.gif Jau valgyt noriu,o dar neisvirta...kaip tingiu gamintis blush2.gif
Kopusto pora lapu sugrauziau,kavos isgeriau ir viskas,gal eisiu brokoli imesiu virt...jam zvynu nereikia skust lotuliukas.gif
Atsakyti
man brokoliai kaip ir morkos,badu dvesiu,neesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 04 21, 15:59)
man brokoliai kaip ir morkos,badu dvesiu,neesiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As ir tu ir anu menegau,o vat kazkas protelyje susisuko ir uzsimaniau blink.gif Anksciau ziedinius kopustus rinkdavaus arba visokias dazoviu trintas sriubas ruosdavaus,pupeles viriaus....
Cia zinai kaip su posakiu niekada nesakyk niekada biggrin.gif
Issiviriau zuvienes,eisiu srebti essen.gif
Atsakyti
skanaus 4u.gif as va pagalvojau,kad nelabai tu greifurtu noriu peitums,tai du didelius issispaudziau sultis,idejo visas puodelis,kaip skaniai susigere bigsmile.gif
Atsakyti
O man ispradziu sriuba kaip ir rugstoka pasirode,veliau astroka,o paskiausia skani ir nei rugsti nei perastri biggrin.gif Dabar vel norisi,eisiu saukstu padirbet tongue.gif
Atsakyti
Jau noriu vaisiu,pripratau per kelias dienas ,kad galiu uzsinorejus koki obuoli sugrauzt,dabar striuka.. unsure.gif Zuvienes nebenoriu,uzsimaniau kazko tokio idomesnio ,kokios rukytos ar sudytos zuvies rolleyes.gif
Pilnatis vercia pildytis biggrin.gif Eisiu kokios arbatos prisipilsiu,kad is kelio neikrypt tongue.gif
--------------------
Neatsispyriau pagundai.......
Su salotos lapu sudytos lasisos sugriesijau blush2.gif gal neuzsiskaitys kaip griekas rolleyes.gif Bet kaip skanu buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 21 balandžio 2016 - 19:42
ai,ir as griesiju blush2.gif nesakysiu kuo,laikykites jus biggrin.gif o ryt vynas laukia,nedingsiu niekur...kaip ta voviere rate,ka per 5 dienas numetu,per savaitgali grizta... biggrin.gif tragikomedija lotuliukas.gif
Atsakyti