QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 29, 21:34)
Lalabamba, ar apsistojote pas ta lietuvi, kur FB Stambulo lietuviu grupeje siulesi? Jei taip, tai saunu - lietuvi gida nemokama gavot + plius dar kuris tikriausiai ismoke metrobusais naudotis

(ko mes tikriausiai net nedrisim isbandyti, nebent blogiausiu atveju, kai jau nebebus kur dingti...

)
Kaip ispudziai apsistot ne viesbutyje ar apartamentuose?
Beje, kur apsistojot tik atvyke?
Kaip orai, oreliai? Maciau, kad dabar + - kazkur apie +20 buna dienos metu
Taip, pas tą patį

Gidu berniuks tikrai nebus, nes dirba o ir nėra tam sutvertas...

nebent jeigu pačiam bus įdomu kur pavažiuot. Jis, žmogus, visas pasinėręs savo darbe, ir kad Stambule gyvena, prisimena retai tikriausiai...

O metrobusu "išmokau" pati,
aš durna tik atrodau...

Viskas ten labai paprasta su tuo metrobusu. Tikrai niekur nenuklysit ir nepasiklysit, nes jis važiuoja viena tiesia linija. Tad jeigu vienas numeriukas nedaveš ten kur reikia, tai tik persėsit į kitą ir viskas. Važiuoja kaip sasyskos, vienas po kito...

Tik vat su tais numeriukais pas juos nelabai aišku... Šiandien bandžiau apsauginį kalbinti, tai jis tik vieną žodį angliškai temokėjo

Metrobusas tikrai vienintelis aiškiausias transportas tokioms bijoklėms kaip aš

Tik klausimas ar bus tinkamas jums keliauti

Apartamentais tikrai nepavadinsi, tą vietą kur gyvensim. Bet kukliai ir švariai, ko ir tereikia... Šiandien dieną rodė +27. Nu man jau per karšta

drėgmė berods 64 pr. Man tokiu oru tik nuo taško A iki taško B nusigaut ir namučio... Jau kažkur kažko pamatyt važiuot, nebesinori...

Dabar esu Tempo viešbutyje. Normalus viešbutukas. Tik kondiškė po pietų pučia šiltą orą

Dabar atvėso po lietaus, tai neaktualu. O šiaip šitą momentą reikėtų pračekinti ateičiai, kas važiuos. Triukšmas didelis, nes šalia greitkelis. Man atrodo Big-boksas kiek ramesnėj vietoj, nes toliau nuo šio greitkelio?

Prie viešbučio yra metrobuso stotelė, galima pavažiuot 1 stotelę ir būsit visai prie (virš) klinikos, beliks tik nusileisti šalutine gatvele žemyn. Tiesa, važiuojančios metrobusais (gal ir kitu transportu) išlipusios ir išėjusios pro "vartus", atžymėkit dar kartą kortelę, tokiu būdu kažkiek pinigiukų dar sugrįš. Sorry, gal buvo jau sakyta apie tai...