Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 29, 11:57)
lalabamba - su puikia pradžia thumbup.gif ar tik ne antakiais būsi sužavėjus turkus? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kazin kaip sekesi jai siandien ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuri turite parduoti uzsilikusio leidziamo progesterono parduoti?
Atsakyti
Merginos, skrendant su Turku avialinijomis, prie saves nesantis rankine, ar galima dar nestis laptopa su jo tase?? g.gif nesu tikra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 29, 18:26)
Merginos, skrendant su Turku avialinijomis, prie saves nesantis rankine, ar galima dar nestis laptopa su jo tase?? g.gif  nesu tikra...  unsure.gif

rankinis bagažas iki 8 kg ir plius rankinė arba kompiuterio tašė, tai aš plius nešiausi rankinę kurioje buvo plančetė, o vyras kompiuterio tašę, kuriame buvo du kompiuteriai ir puikiai su rankiniu tik nuvažiavom o va atgal kadangi vaistų daug vežėmės, tai reikėjo ir registruoto
Atsakyti
Ohoi, merginos 4u.gif
Būsiu šiandien nekalbi... Atsišriubuosiu ir taip vos besilaikančias kojas ir nešiu senus kaulus lovon.. doh.gif Ryte paskambino Kristina, paprašė kad ateičiau anksčiau, tai teko susipažinti su metrobusu. Procedūra (GN) praėjo neskausmingai bet nemaloniai, kaip ir turi būt... biggrin.gif Kiaušintakiai "uždaryti" gerai, galima startuot. Sumokėjau 1043,38 Tl (357,80Eu). Gavau testų, pleistrą ir instrukciją. Po viskam važiavau Incirli, susipažinau su vaikinu, pas kurį apsistosim. Pavedžiojo "lengvai" vaikinas mane po apylinkes... doh.gif Grįžusi pūslių radau daugiau nei pirštų... :lotuliukas
Tai ir viskas. Tiek žinių iš plėšinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 29, 18:43)
Ohoi, merginos  4u.gif
Būsiu šiandien nekalbi... Atsišriubuosiu ir taip vos besilaikančias kojas ir nešiu senus kaulus lovon..  doh.gif Ryte paskambino Kristina, paprašė kad ateičiau anksčiau, tai teko susipažinti su metrobusu. Procedūra (GN) praėjo neskausmingai bet nemaloniai, kaip ir turi būt...  biggrin.gif Kiaušintakiai "uždaryti" gerai, galima startuot. Sumokėjau 1043,38 Tl (357,80Eu). Gavau testų, pleistrą ir instrukciją. Po viskam važiavau Incirli, susipažinau su vaikinu, pas kurį apsistosim. Pavedžiojo "lengvai" vaikinas mane po apylinkes...  doh.gif Grįžusi pūslių radau daugiau nei pirštų...  :lotuliukas
Tai ir viskas. Tiek žinių iš plėšinių  4u.gif

Lalabamba, ar apsistojote pas ta lietuvi, kur FB Stambulo lietuviu grupeje siulesi? Jei taip, tai saunu - lietuvi gida nemokama gavot + plius dar kuris tikriausiai ismoke metrobusais naudotis smile.gif (ko mes tikriausiai net nedrisim isbandyti, nebent blogiausiu atveju, kai jau nebebus kur dingti... ax.gif )
Kaip ispudziai apsistot ne viesbutyje ar apartamentuose? smile.gif
Beje, kur apsistojot tik atvyke?
Kaip orai, oreliai? Maciau, kad dabar + - kazkur apie +20 buna dienos metu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 29, 21:34)
Lalabamba, ar apsistojote pas ta lietuvi, kur FB Stambulo lietuviu grupeje siulesi? Jei taip, tai saunu - lietuvi gida nemokama gavot + plius dar kuris tikriausiai ismoke metrobusais naudotis  smile.gif  (ko mes tikriausiai net nedrisim isbandyti, nebent blogiausiu atveju, kai jau nebebus kur dingti...  ax.gif  )
Kaip ispudziai apsistot ne viesbutyje ar apartamentuose?  smile.gif 
Beje, kur apsistojot tik atvyke?
Kaip orai, oreliai? Maciau, kad dabar + - kazkur apie +20 buna dienos metu  thumbup.gif

Taip, pas tą patį smile.gif Gidu berniuks tikrai nebus, nes dirba o ir nėra tam sutvertas... smile.gif nebent jeigu pačiam bus įdomu kur pavažiuot. Jis, žmogus, visas pasinėręs savo darbe, ir kad Stambule gyvena, prisimena retai tikriausiai... biggrin.gif O metrobusu "išmokau" pati, aš durna tik atrodau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viskas ten labai paprasta su tuo metrobusu. Tikrai niekur nenuklysit ir nepasiklysit, nes jis važiuoja viena tiesia linija. Tad jeigu vienas numeriukas nedaveš ten kur reikia, tai tik persėsit į kitą ir viskas. Važiuoja kaip sasyskos, vienas po kito... biggrin.gif Tik vat su tais numeriukais pas juos nelabai aišku... Šiandien bandžiau apsauginį kalbinti, tai jis tik vieną žodį angliškai temokėjo biggrin.gif Metrobusas tikrai vienintelis aiškiausias transportas tokioms bijoklėms kaip aš smile.gif Tik klausimas ar bus tinkamas jums keliauti smile.gif Apartamentais tikrai nepavadinsi, tą vietą kur gyvensim. Bet kukliai ir švariai, ko ir tereikia... Šiandien dieną rodė +27. Nu man jau per karšta doh.gif drėgmė berods 64 pr. Man tokiu oru tik nuo taško A iki taško B nusigaut ir namučio... Jau kažkur kažko pamatyt važiuot, nebesinori... sad.gif Dabar esu Tempo viešbutyje. Normalus viešbutukas. Tik kondiškė po pietų pučia šiltą orą sad.gif Dabar atvėso po lietaus, tai neaktualu. O šiaip šitą momentą reikėtų pračekinti ateičiai, kas važiuos. Triukšmas didelis, nes šalia greitkelis. Man atrodo Big-boksas kiek ramesnėj vietoj, nes toliau nuo šio greitkelio? g.gif Prie viešbučio yra metrobuso stotelė, galima pavažiuot 1 stotelę ir būsit visai prie (virš) klinikos, beliks tik nusileisti šalutine gatvele žemyn. Tiesa, važiuojančios metrobusais (gal ir kitu transportu) išlipusios ir išėjusios pro "vartus", atžymėkit dar kartą kortelę, tokiu būdu kažkiek pinigiukų dar sugrįš. Sorry, gal buvo jau sakyta apie tai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 29, 19:43)
Procedūra (GN) praėjo neskausmingai bet nemaloniai, kaip ir turi būt...  biggrin.gif Kiaušintakiai "uždaryti" gerai, galima startuot. Sumokėjau 1043,38 Tl (357,80Eu). Gavau testų, pleistrą ir instrukciją.

Lalabamba tau leido is karto startuoti? man po GN sutriko ciklas, nes jos metu uzspazmavo gimda ir desinys kiausintakis. gavau pora ciklu praleisti, kad susinormalizuotu, o paskui jau kitos bedos islindo, kad negalejau startuoti.
Atsakyti
Kai atvykstat jau paciam IVF, nueinat i konsultacija, ka reikia su savim atsinesti?? Ar per ta konsultacija apziuri dar? Gal dar daro vidini skana? Visgi reikia but pas juos 2c.d., t.y.kai mm jau atejusios... blink.gif Papasakokit, kas ir kaip mirksiukas.gif Noriu zinot, ko tiketis, ka reiktu zinoti ir pan... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 29, 22:02)
Viskas ten labai paprasta su tuo metrobusu. Tikrai niekur nenuklysit ir nepasiklysit, nes jis važiuoja viena tiesia linija. Tad jeigu vienas numeriukas nedaveš ten kur reikia, tai tik persėsit į kitą ir viskas. Važiuoja kaip sasyskos, vienas po kito...  biggrin.gif  Tik vat su tais numeriukais pas juos nelabai aišku... Šiandien bandžiau apsauginį kalbinti, tai jis tik vieną žodį angliškai temokėjo  biggrin.gif Metrobusas tikrai vienintelis aiškiausias transportas tokioms bijoklėms kaip aš smile.gif Tik klausimas ar bus tinkamas jums keliauti  smile.gif  Apartamentais tikrai nepavadinsi, tą vietą kur gyvensim. Bet kukliai ir švariai, ko ir tereikia... Šiandien dieną rodė +27. Nu man jau per karšta  doh.gif  drėgmė berods 64 pr. Man tokiu oru tik nuo taško A iki taško B nusigaut ir namučio... Jau kažkur kažko pamatyt važiuot, nebesinori... sad.gif  Dabar esu Tempo viešbutyje. Normalus viešbutukas. Tik kondiškė po pietų pučia šiltą orą sad.gif Dabar atvėso po lietaus, tai neaktualu. O šiaip šitą momentą reikėtų pračekinti ateičiai, kas važiuos. Triukšmas didelis, nes šalia greitkelis. Man atrodo Big-boksas kiek ramesnėj vietoj, nes toliau nuo šio greitkelio?  g.gif Prie viešbučio yra metrobuso stotelė, galima pavažiuot 1 stotelę ir būsit visai prie (virš) klinikos, beliks tik nusileisti šalutine  gatvele žemyn. Tiesa, važiuojančios metrobusais (gal ir kitu transportu) išlipusios ir išėjusios pro "vartus", atžymėkit dar kartą kortelę, tokiu būdu kažkiek pinigiukų dar sugrįš. Sorry, gal buvo jau sakyta apie tai...  blush2.gif

Kokia tu šaunuolė ir nebailė thumb_yello.gif Aš irgi tikiuosi metrobusu keliauti, reiks savaitgalį pažindintis su ta sistema. Dėl "išsižymėjimo", tai spėju veikia kaip kai kuriuose kituose miestuose - pinigus nuima pagal nuvažiuotą atstumą, bet jei neišsižymi, tada maksimumą (nes nežino kur išlipai) 4u.gif

Beje, savaitgaliui ieškau draugių biggrin.gif Nusileidžiu šeštadienį po pietų ir būsiu viena iki pirmadienio vakaro, tai jei kas dar nuobodžiaus, parašykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 04 30, 05:33)
Beje, savaitgaliui ieškau draugių  biggrin.gif Nusileidžiu šeštadienį po pietų ir būsiu viena iki pirmadienio vakaro, tai jei kas dar nuobodžiaus, parašykit  ax.gif

Čia jau IVF susiplanavot? 4u.gif Tyli kaip žuvis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 04 30, 04:33)
Dėl "išsižymėjimo", tai spėju veikia kaip kai kuriuose kituose miestuose - pinigus nuima pagal nuvažiuotą atstumą, bet jei neišsižymi, tada maksimumą (nes nežino kur išlipai)  4u.gif

Taip ir yra, ilipant uzsimoki uz visa marsruta, bet islipus anksciau gali keleta tugriku susigrazinti wink.gif

While you are getting into Metrobus, the amount of money from Istanbul Card is 2,95 TL.
According to new charges ; a person who gets off from metrobus after 6 stops have to pay 2,40 TL. But the machine overdraws and in this case after you get off the metrobus , not forget taking Money from return machine
Accordingly, the stage of metrobus stops are :
the number of 1-3 stops = 1,60 TL
the number of 4-9 stops = 2,40 TL
the number of 10-15 stops =2,50 TL
the number of 16-21 stops = 2,60 TL
the number of 22-27 stops = 2,70 TL
the number of 28-33 stops = 2,80 TL
the number of 34-39 stops = 2,90 TL
the number of 40 and more stops= 2,95 TL
Atsakyti