Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 28, 19:32)
O gal galima viešai  blush2.gif taip norėtųsi kad visų norai pildytųsi...  cool.gif  wub.gif

Na bandom, tikiuosi nebus gigantiska biggrin.gif is esmes as surasau tiksliai ir aiskiai ko noriu, apipavidalinu visa tai, sikart pagal feng shui technika (naudojau simbolius, spalvas ir t.t - kam idomu ieskoti svajoniu zemelapis feng shui internete) ir viska padarau kaip ten raso thumbup.gif bet svarbiausia manau tiketi ir isdestyti savo norus ant popieriaus darant tai is visos sirdies ir tiek blush2.gif na visoms svajotojoms sekmes bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 28 balandžio 2015 - 18:44
QUOTE(angelas sargas @ 2015 04 28, 19:37)
O jus kaip antra kart darotes HCG kartoja vel PRG? Beje dar vienas klausimas gavoju ar as gerai skaiciuoju man buvo isodinimas balandzio 20d tai dabar man 8 dpi ar 9 dpi?

Tau 8dpi, nes 20d nesiskaičiuoja 4u.gif poryt reikėtų kartoti hcg 4u.gif kadangi prg nuo crinone toks geras, tai manau neverta jo kartot-gerai pasisavina
Aš galvoju pas tave ir gali būti tie dvyniai, nes tyrimas labai aukštas wub.gif bus kaip Tino wub.gif
Atsakyti
Angelas sarge, nuostabu thumbup.gif
lalabamba, kaip vizitas?
Atsakyti
Angele, thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Dideliausi sveikinimai! smile.gif
Žinot ką aš jums pasakysiu mergaitės...... jaigu čia pas juos dar tik pavasaris, tai aš balerina.... blink.gif Nu man žiauriai per karšta doh.gif Kol ryte suvaikščiojau iki klinikos ir atgal, akyse užjuodavė buvo kaip reikalas... Arba aš tiesiog pasidariau neatspari šilumai unsure.gif
Pradžioj info dar neišskridusioms: pasitikslinkit pas savo koordinatorės, nes lyg jau reikia vyro paso kopijos ir jo nuotraukos, net jeigu tai tik konsultacija!
Taigi, nuo 15 val pralaukiau iki kokių 17 val. Profesorė užstrigus buvo, ir niekas niekur nebevyko be jos... sad.gif Tiesa, TA Kristina tai tokia bliondinė tipo? Ane? smile.gif Priėmė mane gydytoja su sunkia ir ilga pavarde. Surašė, apžiūrėjo, apšnekėjom. Likau gulėt ant stalo ir laukt profesorės verdikto... Ir taip valandą gulėjau... Jau ir po 18 val... Atėjo sesutė, pati paėmė kraują, nes jau nebespėčiau. Kartoja AMH (107,18 Tl). Atėjo profesorė, laabai miela moteris thumbup.gif Vėl apšnekėjom, aptarėm viską. Nesikartosiu, kad buvo abi pakraupusios, apie mūsų gyd.pažiūrį ir gydymą. Taigi planas toks: rytoj gimdos nuotrauka "pasui" lotuliukas.gif . Tada jeigu viskas o.k., pleistas, ir po 21 dienos - pirmyn! Vyrui kartojam spermogramą, ir jeigu užauginam pakankamai folių - daro PGD (dėl amžiaus). Nu čia bus jau nebeplanuotos, nemažos, bet reikalingos išlaidos... blush2.gif "Atsibučiavom" su profesore, labai jau jai patiko kaip aš atsisveikinau, pasakė, jog galima iš tarimo pagalvot kad aš turkė... smile.gif Gydytojukė kita, irgi išvadino "prety vomen" ir "super vomen" ir pasakė kad viskas bus gerai. Belieka tuo ir tikėt thumbup.gif
Mane žinokit baigia pribaigt ta gatvė su 45 laipsnių nuolydžiu... doh.gif mano vestibiuoliariniam tai per sunkus išbandymas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 28, 19:53)
Vyrui kartojam spermogramą, ir jeigu užauginam pakankamai folių - daro PGD (dėl amžiaus). Nu čia bus jau nebeplanuotos, nemažos, bet reikalingos išlaidos... blush2.gif  "

Nu va džiugu, kad sužinosit objektyvias nepastojimo priežastis 4u.gif nežinau ar rašei, nu bet koks tas amžius, kad gali būti indikacija PGD? blink.gif
"Užsikačialinsi" kojyčių raumenukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 28, 18:53)
Angelethumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Dideliausi sveikinimai!  smile.gif
Žinot ką aš jums pasakysiu mergaitės...... jaigu čia pas juos dar tik pavasaris, tai aš balerina.... blink.gif  Nu man žiauriai per karšta doh.gif  Kol ryte suvaikščiojau iki klinikos ir atgal, akyse užjuodavė buvo kaip reikalas... Arba aš tiesiog pasidariau neatspari šilumai  unsure.gif
Pradžioj info dar neišskridusioms: pasitikslinkit pas savo koordinatorės, nes lyg jau reikia vyro paso kopijos ir jo nuotraukos, net jeigu tai tik konsultacija!
Taigi, nuo 15 val pralaukiau iki kokių 17 val. Profesorė užstrigus buvo, ir niekas niekur nebevyko be jos... sad.gif Tiesa, TA Kristina tai tokia bliondinė tipo? Ane?  smile.gif  Priėmė mane gydytoja su sunkia ir ilga pavarde. Surašė, apžiūrėjo, apšnekėjom. Likau gulėt ant stalo ir laukt profesorės verdikto... Ir taip valandą gulėjau... Jau ir po 18 val... Atėjo sesutė, pati paėmė kraują, nes jau nebespėčiau. Kartoja AMH (107,18 Tl). Atėjo profesorė, laabai miela moteris  thumbup.gif  Vėl apšnekėjom, aptarėm viską. Nesikartosiu, kad buvo abi pakraupusios, apie mūsų gyd.pažiūrį ir gydymą. Taigi planas toks: rytoj gimdos nuotrauka "pasui"  lotuliukas.gif . Tada jeigu viskas o.k., pleistas, ir po 21 dienos - pirmyn! Vyrui kartojam spermogramą, ir jeigu užauginam pakankamai folių - daro PGD (dėl amžiaus). Nu čia bus jau nebeplanuotos, nemažos, bet reikalingos išlaidos... blush2.gif  "Atsibučiavom" su profesore, labai jau jai patiko kaip aš atsisveikinau, pasakė, jog galima iš tarimo pagalvot kad aš turkė... smile.gif Gydytojukė kita, irgi išvadino "prety vomen" ir "super vomen" ir pasakė kad viskas bus gerai.  Belieka tuo ir tikėt  thumbup.gif
Mane žinokit baigia pribaigt ta gatvė su 45 laipsnių nuolydžiu...  doh.gif  mano vestibiuoliariniam tai per sunkus išbandymas...  biggrin.gif

Na šaunu, kad viskas gerai praejo ir planas yra thumbup.gif
Del PGD, tai kad normalus tas tavo amzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 28, 20:04)
nu bet koks tas amžius, kad gali būti indikacija PGD? blink.gif
"Užsikačialinsi" kojyčių raumenukus  thumbup.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 28, 20:16)
Del  PGD, tai kad normalus tas tavo amzius  4u.gif

40/44 ax.gif
*****, kol tėvams, kol vyrui, kol jums viską surašiau, kondiškė spėjo sugest ir padarė man pirtį... O aš kaip durnė sėdžiu, rašau, prakaituoju ir galvoju "nu bet ir kašta lauke, jeigu jau kambaryje nėra kuo kvėpuot".... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, komedja, ne drakonienė smile.gif Ir juokingiausia, kad " sutaisysim tik rytoj" pasakė saldus berniukas recepšine... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2015 04 28, 19:22)
Ir juokingiausia, kad " sutaisysim tik rytoj" pasakė saldus berniukas recepšine...  doh.gif

prasyk kito kambario su veikianciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 28 balandžio 2015 - 19:58
QUOTE(magute @ 2015 04 28, 19:58)
prasyk kito kambario su veikianciu  mirksiukas.gif

Teisingai ir as prasyciau kito kambario doh.gif
Atsakyti
angelas sargas nu nerealios zinios wub.gif wub.gif wub.gif
sveikinu abudu. linkejimai mb nuo musu abieju mirksiukas.gif
Atsakyti
Angelas sargas 4u.gif kaip smagu ir kaip sveikinu.. drinks_cheers.gif
Kai pamaciau statistikos pakitimus tai net pakniopstom lekiau ziuret kas gi ta laimingoji thumbup.gif
Atsakyti
Angelas sargas, wub.gif

Lalabamba, linksmuole tu 4u.gif pakelei nuotaika su savo nuotykiais ir 45 laipsniu kalnais biggrin.gif
Atsakyti