Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 24, 20:41)
RositaK gali ir mane itraukti i saraseli  4u.gif

4u.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2015 04 24, 21:23)
cestrella
Virusuoju naujoje temuteje, daug roziniu virusiuku!!! wub.gif  wub.gif

Godžiai griebiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 24, 19:18)
Idomiai jie ten...  g.gif
Gal tu pamegink jai parasyt ir paklaust dar karteli, pasakyk, kad Elis kitai mergaitei rase visai kitaip...  doh.gif As jau Elis nebenoriu ikyret su tais paciais klausimai....  unsure.gif

Butinai dar parasysiu, nes vistiek dar paskutinius hormonu tyrimus uzmirsau prikabinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 24)
Tai reikia nusiteikti ir man M kalbom...o gal netycia kas primins kiek pas M histero su irasymu?  blush2.gif

na jei jo nekalbini, tai jis gal ir nebruka savo nuomonės. aš kai kalbi, tai ir išsidiskutavom blush2.gif
Murke berods darės histero ax.gif man su atmintim ne kažką po narkozės lotuliukas.gif
tik dar kartą pasikartosiu, kad Antakalny nėra galimybės įrašyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 24 balandžio 2015 - 21:25
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 24, 22:19)
Butinai dar parasysiu, nes vistiek dar paskutinius hormonu tyrimus uzmirsau prikabinti  doh.gif

O tu iškart ivf nori važiuoti?

Nes man seniau ir atrodė geriau sutaupyt... Bet..
Kai dabar pati buvau... Jie vistiek daug ten pildo žiūri klausinėja, analizuoja mums net kraujo tyrimus ziurejo. Echo... O tai užėmė dvi val... Dabar pirma konsultacija165 eurai... Tai jie vistiek turi viską išanalizuoti apžiūrėti..
Nu kažkaip aš labai linkusi prie to kad skristi pirmai konsultacijai kad patys apžiūretų ir viską ivertintu.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 04 24, 22:24)
na jei jo nekalbini, tai jis gal ir nebruka savo nuomonės. aš kai kalbi, tai ir išsidiskutavom blush2.gif
Murke berods darės histero ax.gif  man su atmintim ne kažką po narkozės lotuliukas.gif
tik dar kartą pasikartosiu, kad Antakalny nėra galimybės įrašyt  ax.gif

Aš ir barskalas.... blush2.gif tik dabar mastau o gal čia kaip tik bandymas sulaikyti.Lt g.gif biggrin.gif nors... Kam aš pasakau kad Turkija tai reakcija vienodą smile.gif kur???? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 )

Tai reikia nusiteikti ir man M kalbom...o gal netycia kas primins kiek pas M histero su irasymu?  blush2.gif

As dariausi..bet dabar galvoju, kad apie 200-300 eur..siulau paskambint ir paklaust, kiek kainuos po ligoniu kasu kompensacijos. Man darbinis draudimas apmokejo, tai nebepamenu.
Is mano galvos nedaug naudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 04 24, 20:18)
Idomiai jie ten...  g.gif
Gal tu pamegink jai parasyt ir paklaust dar karteli, pasakyk, kad Elis kitai mergaitei rase visai kitaip...  doh.gif As jau Elis nebenoriu ikyret su tais paciais klausimai....  unsure.gif

As prasiausi vizitui geguzes 19 dienai, tai pasirodo pas juos yra nedarbo diena, nedirba klinika, tai priima tik 20 diena smile.gif As susirasineju su Anastasija.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 24, 21:36)
O tu iškart ivf nori važiuoti?

Nes man seniau ir atrodė geriau sutaupyt...  Bet..
Kai dabar pati buvau... Jie vistiek daug ten pildo žiūri klausinėja,  analizuoja mums net kraujo tyrimus ziurejo. Echo... O tai užėmė dvi val... Dabar pirma konsultacija165 eurai... Tai jie vistiek turi viską išanalizuoti apžiūrėti..
Nu kažkaip aš labai linkusi prie to kad skristi pirmai konsultacijai kad patys apžiūretų ir viską ivertintu..  g.gif

Tai mes ir ruosiames skristi konsultacijai, o IVF tik rudeni, nebent aukso puoda laimetume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 25, 09:18)
Tai mes ir ruosiames skristi konsultacijai, o IVF tik rudeni, nebent aukso puoda laimetume  lotuliukas.gif

Aaa ne taip tada supratau.
Mes tai nesiuntem nieko tik parasem ką turim tai sake vestis visiškai viską tai mes taip ir padarėm.

Oi gal imsi ir laumesi! Tik nepamiršk bilieto nusipirkti lotuliukas.gif
Atsakyti

4u.gif sveikos
Visas sveikinu su nestuke.gif ..
As tyliai seku jusu tema ir degu noru pasimatyt su turkais,bet vasari turejau nesekminga ivf tai dar tunau ramiai ir laukiu organizmo atsinaujinimo.
Merginos,skrendant tik konsultacijai,ar reikia skristi per mmm ar nebutina?
Atsakyti
Judesiuke, nekantrioji, sveikos 4u.gif gal galiu įtraukt į sąrašėlį? 4u.gif matau abi turit po dukrytę wub.gif nepavyksta antro sulaukt?
Į I konsultaciją geriausia važiuot pirmoj ciklo pusėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 balandžio 2015 - 09:11
QUOTE(RositaK @ 2015 04 22, 17:04)
o kai dareisi LT IVF koks buvo FSH?  4u.gif
nu tu greituolė  thumbup.gif kada sutarėt?

Fsh buvo 17. Bet po punkcijos nutraukėm procedūrą tai kaip ir IVFu nelaikau, tik, kad Gonaliu soti buvau rolleyes.gif
Dėl susitikimo sutarėm 05 29, bet jau kokia ciklo pusė bus - neįsivaizduoju doh.gif reguliarumo nerasta šiame mano reikale.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 04 26, 07:03)
Judesiuke, nekantrioji, sveikos 4u.gif gal galiu įtraukt į sąrašėlį? 4u.gif matau abi turit po dukrytę wub.gif nepavyksta antro sulaukt?
Į I konsultaciją geriausia važiuot pirmoj ciklo pusėj  mirksiukas.gif

4u.gif net nzn ar mane itraukti dabar i sarasus,nes dar vyro neikalbinau biggrin.gif tik as cia uzsisvaigus iki padu.jeigu pavyktu man ji iskrapstyt noreciau vaziuot birzelio pradzioj konsultacijai ir ziuret ka pasakys,bei kokiu tyrimu nores.nes apturejus esu 3ivf bet nei vienas nesikabino,o tyrimu kazkokiu ipatingu nedaryta,tik paskutini kart dare hystero,bet nieko nerado pasak ju.antibodies tirta-negative tiek mano tiek vyro..
tai tokia problema tik kad vyro turtas prastos kokybes..ir pas ji ziaurei zemas testosteronas g.gif na ir aisku ne jaunikliai,man 37, diedeliui 38..mano dukra is pirmos santuokos ax.gif
Tai tiek cia trumpai apie mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekantrioji:): 26 balandžio 2015 - 13:48