Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos TR, 21tema

QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 04 26, 14:46)
4u.gif net nzn ar mane itraukti dabar i sarasus,nes dar vyro neikalbinau  biggrin.gif tik as cia uzsisvaigus iki padu.jeigu pavyktu man ji iskrapstyt noreciau vaziuot birzelio pradzioj konsultacijai ir ziuret ka pasakys,bei kokiu tyrimu nores.nes apturejus esu 3ivf bet nei vienas nesikabino,o tyrimu kazkokiu ipatingu nedaryta,tik paskutini kart dare hystero,bet nieko nerado pasak ju.antibodies tirta-negative tiek mano tiek vyro..
tai tokia problema tik kad vyro turtas prastos kokybes..ir pas ji ziaurei zemas testosteronas g.gif na ir aisku ne jaunikliai,man 37, diedeliui 38..mano dukra is pirmos santuokos  ax.gif
Tai tiek cia trumpai apie mane  4u.gif

O kur dareT ivf? Kaip sekes stimuliuotis?
Atsakyti
Vakar gavau antra atsakyma is Anastasios smile.gif
Gydytojai apziureje musu tyrimus, atsiunte mums sarasa tyrimu kuriuos turime pasidaryti su vyru. Kadangi liepe pasidaryti ir AMH tyrima, tai kol jo atsakymo nezinosiu tai ir del konsultacijos susitarti tikriausiai nepavyks.
Tikrai buvo kalbeta, kur daromos gimdos nuotraukos su irasymu i CD, bet jau nerandu. Gal nepyksit, jei paprasysiu pasidalinti kontaktais, kur galima pasidaryti GN su irasymu i CD ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 26 balandžio 2015 - 18:09
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 26, 18:07)
Vakar gavau antra atsakyma is Anastasios  smile.gif 
Gydytojai apziureje musu tyrimus, atsiunte mums sarasa tyrimu kuriuos turime pasidaryti su vyru. Kadangi liepe pasidaryti ir AMH tyrima, tai kol jo atsakymo nezinosiu tai ir del konsultacijos susitarti tikriausiai nepavyks.
Tikrai buvo kalbeta, kur daromos gimdos nuotraukos su irasymu i CD, bet jau nerandu. Gal nepyksit, jei paprasysiu pasidalinti kontaktais, kur galima pasidaryti GN su irasymu i CD ir kokia kaina? 4u.gif

Jeigu nori AMH darytis turkijoj, tai tiesiog pasakyk, kad pasidarysi pas juos. O shiaip manau, niekas netrukdo tartis del konsultacijos - gi pasakyk, kad tyrimus atsivesi.

Gimdos nuotraukas i cd iraso Vilniaus VK. Kainos tik nepasakysiu, as dariausiai seniai (3 metai jau turbut kokie), buvo gal 500 lt. Bet viskas gali būti pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2015 04 26, 19:15)
Jeigu nori AMH darytis turkijoj, tai tiesiog pasakyk, kad pasidarysi pas juos. O shiaip manau, niekas netrukdo tartis del konsultacijos - gi pasakyk, kad tyrimus atsivesi.

Gimdos nuotraukas i cd iraso Vilniaus VK. Kainos tik nepasakysiu, as dariausiai seniai (3 metai jau turbut kokie), buvo gal 500 lt. Bet viskas gali būti pasikeite.

O tu tik cd gavai ar dar ir gavai fotkiu?

Juratele, o tu nenori ten visko pasidaryti? Gn ir amh?
O kokius dar tyrimus skyrė jums?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 26, 18:23)
O tu tik cd gavai ar dar ir gavai fotkiu?

Juratele, o tu nenori ten visko pasidaryti? Gn ir amh?
O kokius dar tyrimus skyrė jums?

Pas turkus labai brangu daryti GN, kazkuri rase, kad daug kainavo.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 26, 19:29)
Pas turkus labai brangu daryti GN, kazkuri rase, kad daug kainavo.

Nu jo nepigu...376 eurų, amh 38 eurai.
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 26, 18:52)
Nu jo nepigu...376 eurų, amh 38 eurai.

radau kad Kildos klinikoje GN apie 300 lt. gal kas daretes ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 26 balandžio 2015 - 19:16
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 26, 15:01)
O kur dareT ivf? Kaip sekes stimuliuotis?

Visus 3ivf daremes egipte.pirma kart ispunktavo 6,is ju turejau 4 embrionukus,kuriuos isodino VISUS!!!! Sekanti kart ispunktavo7 ,3 isodino, 2 paliko uzsaldyt....ir trecia kart,5 ispunktavo is kuriu tik vienas beliko...buvau giliam liudesi..
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 04 26, 21:20)
Visus 3ivf daremes egipte.pirma kart ispunktavo 6,is ju turejau 4 embrionukus,kuriuos isodino VISUS!!!! Sekanti kart ispunktavo7 ,3 isodino, 2 paliko uzsaldyt....ir trecia kart,5 ispunktavo is kuriu tik vienas beliko...buvau giliam liudesi..

Ogo Egipte! Ten gyvenat? O su saldytais nebandet? Bet jei 4 sodino gal nebuvo gera kokybė....
Atsakyti
Mergaites kur Kaune situs tyrimus galima pasidaryti? Nes Viamedica ir Sorpo neatlieka, arba ju pavadinimai kitokie.

СЕРОЛОГИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ
- Hbs Ag
- Anti-Hbs
- Anti-HCV
- Anti-HIV I+II
- Rubella IgG
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 04 26, 21:49)
Mergaites kur Kaune situs tyrimus galima pasidaryti? Nes Viamedica ir Sorpo neatlieka, arba ju pavadinimai kitokie.

СЕРОЛОГИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ                                                                                                                                                                   
- Hbs Ag                                                                               
- Anti-Hbs                                                                            
- Anti-HCV                                                                            
- Anti-HIV I+II                                                                    
- Rubella IgG

Cia tau į atskirą lapą siuntė? Nes Man atrodo visoms standartinius siunčia. Man ir juos siuntė. Nors jų reikia ivf. Aš raudoniukę tik dariau o daugiau visus tuos veziaus iš ivf prieš daugiau nei pusmetį darytus g.gif čia visi hepatitai ziv...ir raudoniuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 26 balandžio 2015 - 20:54
QUOTE(siaures meskute @ 2015 04 26, 20:52)
Cia tau į atskirą lapą siuntė?  Nes Man atrodo visoms standartinius siunčia. Man ir juos siuntė. Nors jų reikia ivf. Aš raudoniukę tik dariau o daugiau visus tuos veziaus iš ivf prieš daugiau nei  pusmetį darytus  g.gif čia visi hepatitai ziv...ir raudoniuke

Atskiru lapu tik kainos prikabintos, kas kiek kainuoja smile.gif

Уважаемая Юрате,

Мы проконсультировались со специалистами отделения ЭКО и они сказали, что вам необходимо сделать гистеросальпингографию (она делается по окончанию менструации), сдать анализы и проверить АМГ (анти-мюллеров гормон).

ГОРМОНАЛЬНЫЙ АНАЛИЗ
-Пролактин
(На голодный желудок до 09:30)
-Свободный Т4
-ТТГ

СЕРОЛОГИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ
- Hbs Ag
- Anti-Hbs
- Anti-HCV
- Anti-HIV I+II
- Rubella IgG

ГЕМАТОЛОГИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ
-Общий Анализ Крови

ДЛЯ МУЖЧИНЫ:
-Hbs Ag
-Anti-HIV I+II
-Anti-HCV

Со всеми этими результатами и снимками операций, которые вам делали до этого, мы приглашаем вас на предварительную консультацию.
Kazin kokiu cia man operacijos nuotrauku reikia atsivezti?
С уважением,

Анастасия АЯН
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 26 balandžio 2015 - 21:06