Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(renatuska23 @ 2015 04 29, 17:33)
Nepaskyre kraujo tyrimo,dave nestumo testa,kuri daryt geguzes 12;)ir jiem pasiskambint pastojau ar ne...kada pradejot gadint testukus po isodinimo;)

tai turbūt tą clear blue davė elektroninį? jis parodo 3 d. iki turimų būti mm, anksčiau nė nedaryčiau.na man pirmas vaiduoklis pasirodė 9DPI. su blastutėm gali ir 7-8 DPI jau parodyt, bet palauk bent iki 9-*10 d.

QUOTE(MissChili @ 2015 04 29, 17:37)

As ryt hcg doh.gif 
Nt negadinu rankos nekyla kazkaip lotuliukas.gif

ot šaunuolė, išlaukei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 04 29, 15:48)
Oi, tai ryt laukiam geru ziniu, statistika turi tik gereti, laikau kumstukus  thumbup.gif

Aaa lt matai kitaip matyt yra:)jo as ir linkiu kad ryt tau pasisektu:)
Papildyta:
QUOTE(floria @ 2015 04 29, 15:49)
tai turbūt tą clear blue davė elektroninį? jis parodo 3 d. iki turimų būti mm, anksčiau nė nedaryčiau.na man pirmas vaiduoklis pasirodė 9DPI. su blastutėm gali ir 7-8 DPI jau parodyt, bet palauk bent iki 9-*10 d.
ot šaunuolė, išlaukei  thumbup.gif

Nrr paprasta testa dave puodukas ir ilasint is pipetes 2lasiukus:))))
Atsakyti
Sveikos mergaitės, po 6 nesekmingų IUI, vakar pirmą kartą man buvo atlikta IVF procedūra. Norėjau pasiklausti ar buvo kam įsodinę vieną vienintelį ir pasisekę? Kažkaip man didelis nerimas iš 24 liko tik vienas sad.gif. Vyras bando raminti, bet...
Atsakyti
QUOTE(kinderyte @ 2015 04 29, 18:32)
Sveikos mergaitės, po 6 nesekmingų IUI, vakar pirmą kartą man buvo atlikta IVF procedūra. Norėjau pasiklausti ar buvo kam įsodinę vieną vienintelį ir pasisekę? Kažkaip man didelis nerimas iš 24 liko tik vienas sad.gif. Vyras bando raminti, bet...

kelių dienų sodino? kiek ląstelių?
žinoma, kad buvo kad sodino vieną, ir pasisekė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 04 29, 19:33)
kelių dienų sodino? kiek ląstelių?
žinoma, kad buvo kad sodino vieną, ir pasisekė  mirksiukas.gif

5 dienų, bet kai pasakė, kad iš 24 liko tik vienas, tai vos į ašaras nepuoliau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderyte @ 2015 04 29, 18:35)
5 dienų, bet kai pasakė, kad iš 24 liko tik vienas, tai vos į ašaras nepuoliau sad.gif

nu tas taip... kažkaip vienas stipruolis išgyveno, bet blastutė jau stipri, tai gal bus viskas gerai, nepergyvenk prieš laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderyte @ 2015 04 29, 19:35)

Nusiramink, man is 3 IVF ne karto neliko ka saldyti, iki blastocistu irgi uzaugo antra karta 1, o trecia karta 3, bet tinkamos sodinimui buvo tik 2. Taigi svarbiausia, kad tas pats stipriausias ir butu tas vienintelis. Nestresuok dabar, o ramiai lauk tas dvi savaiteles.
Atsakyti
Ačiū mergaitės, tikrai gerai, kai yra su kuo pašnekėti šią temą, nes iš šeimos narių niekas nežino, sunku viską savyje laikyti, aišku yra vyras, tikrai palaiko, nes jam daugiau ir nebelieka nieko, bet vistiek ne tas pats kai pašneki su tomis kurios per tą patį eina arba jau turėjusios tos patirties.

Kalipsita o tu Lietuvoje dareisi?
Atsakyti
QUOTE(kinderyte @ 2015 04 29, 16:35)

Bus tas vienas stipruolis ir issilaikes:)
Atsakyti
QUOTE(kinderyte @ 2015 04 29, 20:00)
Ačiū mergaitės, tikrai gerai, kai yra su kuo pašnekėti šią temą, nes iš šeimos narių niekas nežino, sunku viską savyje laikyti, aišku yra vyras, tikrai palaiko, nes jam daugiau ir nebelieka nieko, bet vistiek ne tas pats kai pašneki su tomis kurios per tą patį eina arba jau turėjusios tos patirties.
Kalipsita o tu Lietuvoje dareisi?

Taip, as LT.
Atsakyti
As ne i tema bet gal jus patarsit 2diena kaip viduriai uzkieteje nezinau ka daryr ka uzvalgyt eit ir steneti nenoriu,vaistu ir db negalima:(
Atsakyti
Pasukos labai padeda, dar kiviai, slyvos, persimonai (tik dabar ne sezonas).
Atsakyti