QUOTE(Ausma26 @ 2015 04 30, 10:33)
Kalipsita

Rosita gerai sako, koks magnis nepakenktu. Nes jei buvo "plustelejimas", tai gali buti susije su gimdos spazmais.
O HCG nera galimybes pasidaryti? Mano "recepte" parasyta, kad net prasidejus kraujavimui, HCG daryti butina. Matyt, (pa)kraujavimai nera retas reiskinys. Todel nenustoks tiketi, kad ir tau bus viskas gerai
Ruth24, as jau po echoskopijos. Po pietu lauksiu skambucio, jau bus ir kraujo rezultatai, pasakys, ka toliau daryti. Sake, kelimas butu geg.11d. savaite

As ta savaite is darbo niekaip o niekaip negaliu iseiti, tai sutareme, kad jei bus imanoma, nukels geg.18d. savaitei. Zodziu, tu jau zinosi rezultatus, kai man tik transferi darys
Nervas ima del tokios situacijos, jauciuosi taip, lyg gyvenime nieko nebutu svarbiau, nei darbas
Kokio storio pas tave glevine rado? Pasimatuojame
Nu tikekimes, kad viskas bus gerai ir įsodinimas vyks pačiu tinkamiausiu metu. Aišku, neramu, kad negali laisvai su darbu derint...
Tai kad žinok nežinau aš kokio storio ta mano gleivinė

nu jezau kokia aš atbukus jaučiuos, nu pasakė gydytoja, kad viskas pagalplaną, tvarkinga ir gražu, tai aš sau rami ir išėjau

nesuprantu, čia gal mane hormonai taip veikia? visad buvau iš tų, kur iki smulkmenos išsiaiškina viską, o dabar...kosmosas kažkoks

pirmadienį būtinai paklausiu
šian pradedu crinone vartot...neramu kažkaip, nebandytas dar daiktas