QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 02, 17:58)
Merginos, ir as su klausimeliu pas jus...mano vargai lyg ir beigesi - pirma karta nuo teigiamo HCG nekraujuoja, neteplioja ir as nusiraminau. Viskas rodos tvarkosi. Bet, as turiu klausimeli - PRG pakilo iki 303 nmol/l (ketvirtadieni buvo 47), augimas nerealus, be galo dziaugiuosi.
Bet mastau pati sau, jei augimas toks didelis, o norma pirmame trimestre turetu buti apie 50-150 nmol, tai gal man leistis pusine doze PRG arba kas antra diena?
Skaiciau, kad vaikeliui viskas gerai ir jokiu salutiniu poveikiu nera nustatyta nuo per auksto progesterono, taciau moterims padideja krutu vezio rizika, taigi noretusi truputi ir save pasaugot... Gal kuri susiduret ir patartumet kaip toliau elgtis ir susibalansuoti?
As kasdien tikrai neleisciau, nes tavo organizmas zaibiskai sureagavo i papildoma doze. Palaukciau pirmadienio su tabletukemis, o tuomet vel pasidaryciau kraujo tyrima.
Dziaugiuosi, kad atradai ramybe
Papildyta:
QUOTE(aksioma @ 2015 05 02, 17:21)
Aš jaučiuosi normaliai tik nerealiai pykina, na kaip sakant nesvarbu koks dienos momentas, kartais ryte kartais per pietus , kartais vakare.... Kartais visada beveik
Šiaip jaudinuosi dėl antradienio,bet tikiuosi, akd su mūsų dvynukais viskas gerai. Mes jau mąstom apie juso akip du, tai labai tikiuosi, kad jiems viskas gerai ir antradienį vėl išgirsim širdutes.
Mamukas, prasom nesijaudinti, nes maziukai ims irgi bijoti;)
Uzjauciu del savijautos
Papildyta:
QUOTE(pupiks @ 2015 05 01, 23:39)
jau nedepresuoju del 1 ivf nepasisekusio bet galvoju apie tolimesnius planus priemones del 2 sekmingo!
Vat cia tai uzskaitau!

Koks planas po operacijos? Dar megint LT ar link TR traukti?