Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Vilte2 @ 2015 05 02, 00:44)
Pupiks, man po Ivf pries mm krutines irgi nebeskauda, ji net nepadideja, nors anksciau savaite pries jausdavau skausma. Mm pasidare gausesnes pirmas dvi dienas, bet man yra endometrioze, tai manau cia jos pozymiai. Po ivf antra menesi ginek rado pakitimu gimdoje, nors pries tai buvo ideali. Todel dare histeroskopija, viskas buvo tvarkoj. Manau viskas nuo hormonu ir streso  4u.gif

Aisku. Man mm visa gyvenima gausios.Man ir paskirta pries ivf diagnostine histeroskopija+scratch, bet cia po kokia 4 men.sakau gal kokie polypukai uzsislepe atsirado..pas mane gimda visad be problemu buvo. Bet kad tuo paciu metu prasidejo abu ciklus tepliones, tai cia jau gal hormonai.Nu vistiek reiks nulekt pas gyd.
Atsakyti
QUOTE(Vilte2 @ 2015 05 01, 23:36)

As tokiu zvakuciu nenaudojau, nezinau kam jos.

na tu greičiausiai naudojai crinone, tai kitas progesteronas. kažką vistiek turėjai naudot po įsodinimo kad palaikyt gerą prg lygį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 02, 06:11)
na tu greičiausiai naudojai crinone, tai kitas progesteronas. kažką vistiek turėjai naudot po įsodinimo kad palaikyt gerą prg lygį.  4u.gif

As naudojau crinone rolleyes.gif , bet gal per mazas procentas jo buvo, lygtai 8% jei nemaisau. Bet kai prasiau didesnio, sake kad visko man uztenka. Bet matyt neuzteko, jei pabego g.gif
Papildyta:
QUOTE(pupiks @ 2015 05 02, 05:10)
Aisku. Man mm visa gyvenima gausios.Man ir paskirta pries ivf diagnostine histeroskopija+scratch, bet cia po kokia 4 men.sakau gal kokie polypukai uzsislepe atsirado..pas mane gimda visad be problemu buvo. Bet kad tuo paciu metu prasidejo abu ciklus tepliones, tai cia jau gal hormonai.Nu vistiek reiks nulekt pas gyd.

O kai dare scratch labai skaudejo? Mum siule irgi pasidaryti, kaip papildoma priemone, atseit padidina galimybe pastot. Kai paklausiau kiek procentu duoda, tai pradejo mykciot nesamones ir neatsake. tai ir nedariau blush2.gif .
Zinoma, geriau pasitikrint pas gydytoja! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte2 @ 2015 05 02, 12:23)
As naudojau crinone  rolleyes.gif , bet gal per mazas procentas jo buvo, lygtai 8% jei nemaisau. Bet kai prasiau didesnio, sake kad visko man uztenka. Bet matyt neuzteko, jei pabego  g.gif
Papildyta:
O kai dare scratch labai skaudejo? Mum siule irgi pasidaryti, kaip papildoma priemone, atseit padidina galimybe pastot. Kai paklausiau kiek procentu duoda, tai pradejo mykciot nesamones ir neatsake. tai ir nedariau  blush2.gif .
Zinoma, geriau pasitikrint pas gydytoja!  mirksiukas.gif

Man darys.kartu su histero ,vadinas su narkoze. Kiiek sksitinejau tai tas pats kaip vadina injury, kuri net turkai taiko.as kiek skaitinejau tai padeda.Bet nu kiekviens atvejis individualus.
Atsakyti
Radau siek tiek ikvepianti straipsni del snaiguciu
http://m.delfi.lt/sv...php?id=59446339
ax.gif

Net siaip turbut LT su snaigutem mazas procentas buna..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissChili: 02 gegužės 2015 - 13:10
Sveikutės,

Ir vėl aš eteryje. Namie kompiuteriuka sbuvo pagedęs. Tai tik darbe paskaitydavau, bet nerašiau.
Dideliausia užiuojauta, kurioms dar nepavyko, bet reikia tikėtis ir pavyks. 4u.gif 4u.gif

Floria Mum tik laišką atsiuntė, akd vieną įšaldė blastutę, bet neparašė ar reiks mokėti. Tad nežinau gal irgi kuris laiaks enmokamai. Reiks pasiteirauti. Antradienį einu antram echo pas juos.

Aš jaučiuosi normaliai tik nerealiai pykina, na kaip sakant nesvarbu koks dienos momentas, kartais ryte kartais per pietus , kartais vakare.... Kartais visada beveik lotuliukas.gif
Šiaip jaudinuosi dėl antradienio,bet tikiuosi, akd su mūsų dvynukais viskas gerai. Mes jau mąstom apie juso akip du, tai labai tikiuosi, kad jiems viskas gerai ir antradienį vėl išgirsim širdutes.
Atsakyti
Merginos, ir as su klausimeliu pas jus...mano vargai lyg ir beigesi - pirma karta nuo teigiamo HCG nekraujuoja, neteplioja ir as nusiraminau. Viskas rodos tvarkosi. Bet, as turiu klausimeli - PRG pakilo iki 303 nmol/l (ketvirtadieni buvo 47), augimas nerealus, be galo dziaugiuosi.
Bet mastau pati sau, jei augimas toks didelis, o norma pirmame trimestre turetu buti apie 50-150 nmol, tai gal man leistis pusine doze PRG arba kas antra diena?
Skaiciau, kad vaikeliui viskas gerai ir jokiu salutiniu poveikiu nera nustatyta nuo per auksto progesterono, taciau moterims padideja krutu vezio rizika, taigi noretusi truputi ir save pasaugot... Gal kuri susiduret ir patartumet kaip toliau elgtis ir susibalansuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 02, 18:58)
Merginos, ir as su klausimeliu pas jus...mano vargai lyg ir beigesi - pirma karta nuo teigiamo HCG nekraujuoja, neteplioja ir as nusiraminau. Viskas rodos tvarkosi. Bet, as turiu klausimeli - PRG pakilo iki 303 nmol/l (ketvirtadieni buvo 47), augimas nerealus, be galo dziaugiuosi.
Bet mastau pati sau, jei augimas toks didelis, o norma pirmame trimestre turetu buti apie 50-150 nmol, tai gal man leistis pusine doze PRG arba kas antra diena?
Skaiciau, kad vaikeliui viskas gerai ir jokiu salutiniu poveikiu nera nustatyta nuo per auksto progesterono, taciau moterims padideja krutu vezio rizika, taigi noretusi truputi ir save pasaugot... Gal kuri susiduret ir patartumet kaip toliau elgtis ir susibalansuoti?

Kaip as su tavim kartu dziaugiuosi.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 02, 17:58)

As kasdien tikrai neleisciau, nes tavo organizmas zaibiskai sureagavo i papildoma doze. Palaukciau pirmadienio su tabletukemis, o tuomet vel pasidaryciau kraujo tyrima.
Dziaugiuosi, kad atradai ramybe 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aksioma @ 2015 05 02, 17:21)
  Aš jaučiuosi normaliai tik nerealiai pykina, na kaip sakant nesvarbu koks dienos momentas, kartais ryte kartais per pietus , kartais vakare.... Kartais visada beveik lotuliukas.gif
  Šiaip jaudinuosi dėl antradienio,bet tikiuosi, akd su mūsų dvynukais viskas gerai. Mes jau mąstom apie juso akip du, tai labai tikiuosi, kad jiems viskas gerai ir antradienį vėl išgirsim širdutes.

Mamukas, prasom nesijaudinti, nes maziukai ims irgi bijoti;)
Uzjauciu del savijautos sad.gif
Papildyta:
QUOTE(pupiks @ 2015 05 01, 23:39)
jau nedepresuoju del 1 ivf nepasisekusio bet galvoju apie tolimesnius planus priemones del 2 sekmingo! nestuke.gif  thumbup.gif

Vat cia tai uzskaitau! drinks_cheers.gif thumbup.gif Koks planas po operacijos? Dar megint LT ar link TR traukti?
Atsakyti
[quote=steka,2015 05 02, 21:37]
As kasdien tikrai neleisciau, nes tavo organizmas zaibiskai sureagavo i papildoma doze. Palaukciau pirmadienio su tabletukemis, o tuomet vel pasidaryciau kraujo tyrima.
Dziaugiuosi, kad atradai ramybe 4u.gif
Papildyta:

Aciu, taip ir darysiu, miksuosiu su tablete, ir seksiu krauja.
Klinikoj, kur priduodu, krauja mane jau visi atsimena, vardo ir pavardes nebereik sakyt. Tai pasigestu, jei nustociau kas antra diena vaiksciot lotuliukas.gif

Saulute, aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Turiu perteklių crinono iš LV ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas žinot kokią gudrią "paprastą" ginę Vilniuje? Nes pas mano puikiąją protingąją eilės mėnesiui. Jeigu reikia apsilankyti kokiu neypatingu "ne IVFiniu" reikalu, būtų gerai turėti atsarginę rolleyes.gif
Atsakyti