QUOTE(Vilte2 @ 2015 05 01, 15:19)
Kiek tau buvo pirmakarta ispunktave?kokius tu vaistus naudoji?kokiam uk mieste esi?
[/quo
Man isime 13, 8 susijunge, 1 idejo kuris pabego
, o 3 uzsalde. Dabar des 2saldytus, tik nezinau ka daris su likusiu. Nes manau atsildys visus. Labai tikiuos kad atsils kokybiski
.
Praita karta naudojau suprecur, gonal, ir crinone 8%. atrodo mazokai pagal kitas
.
Dabar vel leidziuosi suprecur, tuoj reikes pradeti gerti tabletes. Man nesuprantama kodel netikrino niekas mano kraujo po nesekmes, o vel is naujo pumpuoja vaistus?!
Su saldytais uztrukau kelis menesius, nes pati ejau ir prasiau kad tikrintu gimda, kiausydes. dariausi histeroskopija, gimda svari.
Kaip renatuska23 tavo sveikata?
Visas labai uzjauciu kurioms nepavyko, zinau kad jokie zodziai nepaguodzia, bet vis tiek linkiu stiprybes ir optimizmo
.
[/quo
Man isime 13, 8 susijunge, 1 idejo kuris pabego

Praita karta naudojau suprecur, gonal, ir crinone 8%. atrodo mazokai pagal kitas

Dabar vel leidziuosi suprecur, tuoj reikes pradeti gerti tabletes. Man nesuprantama kodel netikrino niekas mano kraujo po nesekmes, o vel is naujo pumpuoja vaistus?!
Su saldytais uztrukau kelis menesius, nes pati ejau ir prasiau kad tikrintu gimda, kiausydes. dariausi histeroskopija, gimda svari.
Kaip renatuska23 tavo sveikata?
Visas labai uzjauciu kurioms nepavyko, zinau kad jokie zodziai nepaguodzia, bet vis tiek linkiu stiprybes ir optimizmo

As deduosi utregestan zvakutes tau nebuvo prirase?as net nezinau karts nuo karto man pamaudzia pilvo apacia cia gerai ar blogai nezinau?gal zinai kiek dienu uztrunka kol blastute implantuojasi?mes uzsaldem7:)
Papildyta:
Ar jus jautet ka po isodinimo?kiek dienu kol blastute implantuojasi kada anksciausiai daretes testa?