Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Vilte2 @ 2015 05 01, 15:19)
Kiek tau buvo pirmakarta ispunktave?kokius tu vaistus naudoji?kokiam uk mieste esi?
[/quo

Man isime 13, 8 susijunge, 1 idejo kuris pabego sad.gif, o 3 uzsalde. Dabar des 2saldytus, tik nezinau ka daris su likusiu. Nes manau atsildys visus. Labai tikiuos kad atsils kokybiski  4u.gif .
Praita karta naudojau suprecur, gonal, ir crinone 8%. atrodo mazokai pagal kitas  schmoll.gif .
Dabar vel leidziuosi suprecur, tuoj reikes pradeti gerti tabletes. Man nesuprantama kodel netikrino niekas mano kraujo po nesekmes, o vel is naujo pumpuoja vaistus?!
Su saldytais uztrukau kelis menesius, nes pati ejau ir prasiau kad tikrintu gimda, kiausydes. dariausi histeroskopija, gimda svari.
Kaip renatuska23 tavo sveikata?
Visas labai uzjauciu kurioms nepavyko, zinau kad jokie zodziai nepaguodzia, bet vis tiek linkiu stiprybes ir optimizmo  wub.gif .

As deduosi utregestan zvakutes tau nebuvo prirase?as net nezinau karts nuo karto man pamaudzia pilvo apacia cia gerai ar blogai nezinau?gal zinai kiek dienu uztrunka kol blastute implantuojasi?mes uzsaldem7:)
Papildyta:
Ar jus jautet ka po isodinimo?kiek dienu kol blastute implantuojasi kada anksciausiai daretes testa?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 01, 18:37)
gal zinai kiek dienu uztrunka kol blastute implantuojasi?

Pakartuju savo pries tris dienas issiusta posta:

Imetu implantacijos eigos lentele (jeigu buvo 5 dienu blastutes isodinimas - isminusuokit pirmas dvi dienas):

3 dienu embrionukai – implantacijos eiga
1 diena po isodinimo – embrionukas toliau auga ir vystosi, is 6-8 lasteliu virsta i morula
2 diena – morulos lasteles toliau dalinasi ir ji virsta blastute
3 diena – blastute megina istrukti is savo apvalkalelio
4 diena – blastute tesia atitrukima nuo apvalkalelio ir pradeda tvirtintis prie gimdos
5 diena – blastute rausiasi gilyn i gimdos gleivine, prasideda implantacija
6 diena – implantacija tesiasi
7 diena – implantacija baigiasi, placentos ir vaisiaus uzuomazgu lasteles ima daugintis
8 diena – HCG ima skverbtis i kraujo apykaita
9 diena – vaisiaus vystymasis tesiasi, issiskiria daugiau HCG
10 diena – vaisiaus vystymasis tesiasi, issiskiria daugiau HCG
11 diena – pasiekiamas pakankamas HCG lygis nestumui nustatyti
Atsakyti
tai jei man isodinimas buvo treciadieni 14val tj snd kaip ir 3diena skaitos ar tik 2?kada anksciausia gadinot testukus?
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 05 01, 18:57)
Pakartuju savo pries tris dienas issiusta posta:

už kantrybę 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš tai nersuprantu kiek kartų galima klausti tuos pačius klausimus, kai atrodo tik apie tai ir kalbam doh.gif doh.gif doh.gif nu gal čia hormonai, tai jau atleiskit, bet kažkaip jokio domėjimosi ir skaitymo kitų rašyme ar kaip... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 01, 20:20)
tai jei man isodinimas buvo treciadieni 14val tj snd kaip ir 3diena skaitos ar tik 2?kada anksciausia gadinot testukus?

Trečiadienis buvo 5 d blastuko tad skaičiuoti nuo ketvirtadienio . Snd antra diena. Nt galima ir kita diena po isodinimo daryti, esme ta kad dar gali nieko nerodyti wink.gif bandyk išlaukti 9-10 d ir datlryti nt wink.gif
Papildyta:
QUOTE(floria @ 2015 05 01, 20:24)
už kantrybę  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
aš tai nersuprantu kiek kartų galima klausti tuos pačius klausimus, kai atrodo tik apie tai ir kalbam  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nu gal čia hormonai, tai jau atleiskit, bet kažkaip jokio domėjimosi ir skaitymo kitų rašyme ar kaip...  schmoll.gif

Tikrai keista...Bet matyt hormonai..
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 01, 19:28)

Tikrai keista...Bet matyt hormonai..

čia hormonai man, kad kimbu lotuliukas.gif nu bet..
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 01, 20:31)
čia hormonai man, kad kimbu  lotuliukas.gif nu bet..

Nea turejau minty ne tave wink.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 01, 19:31)
čia hormonai man, kad kimbu  lotuliukas.gif nu bet..

Su tavim tai duodu 100%, kad viskas tvarkoj drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pupiks @ 2015 05 01, 12:37)
Merginos as vel su savo bedelem verysad.gif Noriu paklausti tu , kurios turejot nesekmingu ivf, ar po ivf su ciklu viskas gerai buvo? Mana kazkaip idomiai. Siaip ciklas kazkur 28-30 d.Bet antra cikla kazkur 18 c.d.t.y abu ciklus tuo paciu metu tepe kazkur pora dienu, rausvai, rudai, rusvai, pilva maude kokia diena kaip pries mmm. Pries pora sav. buvau pas nevaisingumo gyd.ji sako, gal tai ovuliacinis kraujavimas. Echoskopavo bet nieko blogo nemate.Mano ginek.sako gal ovuliacinis, gal nuo tu vaistu per ivf..nors nevaising gyd sako nuo vaistu negali but. Dbr si men ir viskas vyko taip pat, tik teplione nesibaigia 4d.Po ivf krutine pries mm ne tokia skaudi kaip kad budavo pries ivf.praktiskai isvis neskauda.Visokiu biesu prisigalvoju, bet galvoju gal tikrai kazkas su hormonais ne taip..nes niekad taip nebudavo. unsure.gif dar 10 c.d.per lyt santykius na tikrai ne svelnius pasirode kraujuko lasas, bet nekraujavau netepliojo poto. Galvojau gal tada ovuliacija,arba kazka pazeide. Nors zaizdeliu neturiu. Reiks eit pas savo gine apziurai,onkocit.pasikartot(tas ir visad geras budavo).Oi kaip pavargau..neturiu net savy jegu eit ieskot..bet ta nesamone neramina.

Pupiks, niu kas gi dabar? Is tavo posto labai jau depresuojancios mintys sklinda... Imk balioneli 4u.gif Nera lengva eiti situo musu keliu, bet mes viska iveiksim, juk taip? Man paciai nebuvo issiderine mmm po IVF, bet permeciau keleta uzsienietisku blogu, kuriuose merginos raso, jog uztrunka iki 3 ciklu viskam susinormalizuoti. Tad galbut nurimk, jei gydytoja apziurejo ir sake, kad viskas tvarkoj, tai turbut taip ir yra. Man tik tas patepliojimas kazkodel i cistas ar endo nesa, bet isivaizduoju gydytoja tikrino blush2.gif Ir tau, ir kitoms mergaitems, kurioms nepasiseke, noriu pasakyti, kad turim buti stiprios, megint neuzsibut depresinej busenoj, nes "neuzdarius vienu duru, kitos neatsidarys" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupiks @ 2015 05 01, 12:37)
Merginos as vel su savo bedelem verysad.gif Noriu paklausti tu , kurios turejot nesekmingu ivf, ar po ivf su ciklu viskas gerai buvo?

na nelabai gal gerai, kad vidury ciklo pateplioja. tau endo nėra?
ar cictos?
nors jei echo darė, tai gal būtų pamatę cictas. bandyk dar hormoninius darytis, kažkoks paaiškinimas turi būt g.gif
mano ciklai buvo nereguliarūs iki pradedant ivf, bet daugiau su KT kažkaip viskas susireguliavo, aš ir su endo patepliojimų neturėjau, tiesa, tik kai pradėjau gert pirmu kartu KT, tepliojo, bet sako kai pirmą kart hormonai, normalu, kai pakeitė kt nebuvo nieko.
o po nepavykusio kažkaip aš iš kart kt pradėjau, tai nebuvo jokių bėdų, tik kai hormonai netvarkoj buvo, dar to skysčio vis matė,tai negalėjom anksčiau pradėt, ir tada pati nusprendžiau sustot su viskuo net ir kt ir leidau kelis ciklus pailsėt. ir tada vėl per naują.
Atsakyti

Ar jus jautet ka po isodinimo?kiek dienu kol blastute implantuojasi kada anksciausiai daretes testa?smile.gif
[/quote]

As tokiu zvakuciu nenaudojau, nezinau kam jos. o del pilvo, kiek skaitinejau visom pamaudzia. As panikuodavau kai jausdavaus labai gerai, t.y kai nebuvo jokio maudimo biggrin.gif , nes maniau,kad per gerai jaustis yra blogas zenklas, ir dar labiau streso budavo kai paskaudedavo. Nors apskritai visa savaite po idejimo jauciaus gerai, tik 2dpi biski pamaude. Nuo 4dpi buvo temp apie 37.2. Ar jums mergaites buvo temperatura po idejimo? Testo man neprireike, nes susirgau mm verysad.gif .
Ir dar norejau paklaust, ar kuriai nuo suprecur vaistu netirpo rankos ar siaip kunas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(steka @ 2015 05 01, 21:40)

Pupiks, niu kas gi dabar? Is tavo posto labai jau depresuojancios mintys sklinda... Imk balioneli  4u.gif Nera lengva eiti situo musu keliu, bet mes viska iveiksim, juk taip? Man paciai nebuvo issiderine mmm po IVF, bet permeciau keleta uzsienietisku blogu, kuriuose merginos raso, jog uztrunka iki 3 ciklu viskam susinormalizuoti. Tad galbut nurimk, jei gydytoja apziurejo ir sake, kad viskas tvarkoj, tai turbut taip ir yra. Man tik tas patepliojimas kazkodel i cistas ar endo nesa, bet isivaizduoju gydytoja tikrino  blush2.gif Ir tau, ir kitoms mergaitems, kurioms nepasiseke, noriu pasakyti, kad turim buti stiprios, megint neuzsibut depresinej busenoj, nes "neuzdarius vienu duru, kitos neatsidarys"  4u.gif

QUOTE(floria @ 2015 05 01, 22:05)
na nelabai gal gerai, kad vidury ciklo pateplioja. tau endo nėra?
ar cictos?
nors jei echo darė, tai gal būtų pamatę cictas. bandyk dar hormoninius darytis, kažkoks paaiškinimas turi būt  g.gif
mano ciklai buvo nereguliarūs iki pradedant ivf, bet daugiau su KT kažkaip viskas susireguliavo, aš ir su endo patepliojimų neturėjau, tiesa, tik kai pradėjau gert pirmu kartu KT, tepliojo, bet sako kai pirmą kart hormonai, normalu, kai pakeitė kt nebuvo nieko.
o po nepavykusio kažkaip aš iš kart kt pradėjau, tai nebuvo jokių bėdų, tik kai hormonai netvarkoj buvo, dar to skysčio vis matė,tai negalėjom anksčiau pradėt, ir tada pati nusprendžiau sustot su viskuo net ir kt ir leidau kelis ciklus pailsėt. ir tada vėl per naują.

Taip buna liuks pora dienu, susitaikau su viskuo ir se vel kas nors kisa pagalius i ratus blink.gif jau nedepresuoju del 1 ivf nepasisekusio bet galvoju apie tolimesnius planus priemones del 2 sekmingo! nestuke.gif thumbup.gif bet se tau tos tepliones..baisu baisiausiu dalyku, bet sirdele rami kazko..Taip man endometrioze ir stipri. Tik niekad netepdavo taip vos ne viduri ciklo..cistu ner, bet zidiniuku yra. Viliuos nuo streso nebus paauge.. Jo kartais pagalvoju kad as silpnute, kiek kitos moterys iskencia..Bet ne, as stipri tik lb jautri doh.gif Kt nenaudoju, kazkaip nenoriu sert organizmo hormonais vel, nes man po men planuojamos lp skirs diphereline porai men del endo.Viskas bus gera! friends.gif friends.gif friends.gif friends.gif aggressive.gif
Atsakyti

Pupiks, man po Ivf pries mm krutines irgi nebeskauda, ji net nepadideja, nors anksciau savaite pries jausdavau skausma. Mm pasidare gausesnes pirmas dvi dienas, bet man yra endometrioze, tai manau cia jos pozymiai. Po ivf antra menesi ginek rado pakitimu gimdoje, nors pries tai buvo ideali. Todel dare histeroskopija, viskas buvo tvarkoj. Manau viskas nuo hormonu ir streso 4u.gif
Atsakyti