Merginos as jau si menesi turiu sekmingai pagimdyti. Noriu pasakayti, kad nepamirstu Jusu visu vargseliu ir visada mintyse linkiu tokes sekmes, kaip kad as sulaukiau. Nenuleiskit ranku
QUOTE(Nickse @ 2015 05 05, 17:01)
Merginos as jau si menesi turiu sekmingai pagimdyti. Noriu pasakayti, kad nepamirstu Jusu visu vargseliu ir visada mintyse linkiu tokes sekmes, kaip kad as sulaukiau. Nenuleiskit ranku
geras, rimtai?? jau?? kaip greit laikas prabėgo

QUOTE(1EVA @ 2015 05 04, 23:51)
siekla kur tu Norvegijoj darysi ivf? as irgi cia darysiuos. ir iki klinikos toks pats atstumas.
Sveikos visos, 1EVA maciau tavo zinute uzsienio kliniku forume, ten parasiau trumpai, bet galim susirasyti ir cia. Proceduras atlieku Trondheime ST Olavs ligonineje.
O viskas buvo taip: nuvaziavom aisku veluodami

Mus pasikviete, pirmiausiai sutvarke dokumentus, si bei ta dar uzpildyti reikejo, parode diagramas, kaip vyksta lasteliu dauginimas, sodinimas ir t.t. Tuo pat metu sugeriau 3 nuskauminamuju, viena raminamuju. Vyriski issiunte meginuko. O man tuo metu isstate i ranka kateteriuka papildomiem nuskaus-raminantiesiems (kazkoks ten misinys). Tada parode vyriskio turta, tiesiogiai ekrane sujungtame su mikroskopu, ten viskas duzge kaip biciu avilyje (turitingas vyras)

Apibendrinant: skaudi procedura, dabar skausmas vel po truputi grizta, nuo vaistu buvo dar ilgai negera. Nuostabus kolektyvas, vien del darbuootoju malonu tokias proceduras atlikinet.
QUOTE(siekla @ 2015 05 05, 15:43)
Sveikos visos, 1EVA maciau tavo zinute uzsienio kliniku forume, ten parasiau trumpai, bet galim susirasyti ir cia. Proceduras atlieku Trondheime ST Olavs ligonineje.
Mus pasikviete, pirmiausiai sutvarke dokumentus, si bei ta dar uzpildyti reikejo, parode diagramas, kaip vyksta lasteliu dauginimas, sodinimas ir t.t. Tuo pat metu sugeriau 3 nuskauminamuju, viena raminamuju. Vyriski issiunte meginuko. O man tuo metu isstate i ranka kateteriuka papildomiem nuskaus-raminantiesiems (kazkoks ten misinys). Tada parode vyriskio turta, tiesiogiai ekrane sujungtame su mikroskopu, ten viskas duzge kaip biciu avilyje (turitingas vyras)
. Dar siek tiek palaukem, tada jau persirengiau, nukeliavom i operacini. Pradejo procedura, dar suvare to skaumo malsinanciu misinuko, tada man pasidare labai bloga, uzsimaniau atpilti.
. mano vyriskis neatlaike, isbego is kabineto
. Penkias kiausialastes rado. buvo ir daugiau bet per mazos.
Apibendrinant: skaudi procedura, dabar skausmas vel po truputi grizta, nuo vaistu buvo dar ilgai negera. Nuostabus kolektyvas, vien del darbuootoju malonu tokias proceduras atlikinet.

Jo procedura tikrai nemaloni ir skausminga,tai rytoj jau suzinosit kiek apsivaisino ir kada isodinimas:)
Tikiuosi, kad sodins kaip ir suplanuota ketvirtadieni. Vis su tais darbais problemos. Na bet dabar dziaugiuosi biuleteniu

QUOTE(siekla @ 2015 05 05, 16:12)
Tikiuosi, kad sodins kaip ir suplanuota ketvirtadieni. Vis su tais darbais problemos. Na bet dabar dziaugiuosi biuleteniu 

Dave net bioleteni?:)siandienai ar visai savaitei:)
Papildyta:
QUOTE(siekla @ 2015 05 05, 16:12)

Siekla ar as kazka praziopsojau ar tu nebuvai sakius kas pas tave per problemos del pastojimo?
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 05, 19:35)
Dave net bioleteni?:)siandienai ar visai savaitei:)
aha, siandienai rytojui ir ketvirtadieniui. Vat kuo gera Norvegija, biuliotenei kaip vienas is gydimo budu dalinami i desine ir i kaire

QUOTE(siekla @ 2015 05 05, 17:43)
va, už iškentimą

man ir išėmė 5

man tai liepė nevalgyt naktį prieš, na paskutinis valgymas ir gėrimas prieš vidurnaktį, bet čia dėl to, kad narkozė daroma, kad lengviau paskiau atsipaipalot, kitaip tai ir aš jaučiu būčiau veu.. bet aš labai nepakanti skausmui tai neįsivaizduoju ar būčiau išgulėjus be. Vyras sako pakęsi kai reiks, kaip gimdysi, epidūro tai neimsi..

QUOTE(siekla @ 2015 05 05, 18:39)
aha, siandienai rytojui ir ketvirtadieniui. Vat kuo gera Norvegija, biuliotenei kaip vienas is gydimo budu dalinami i desine ir i kaire
. o mano vyriskiui israse pateisinimo lapeli i darba. Yra cia ir toks dalykas 

QUOTE(floria @ 2015 05 05, 20:31)
va, už iškentimą
dabar kad sėkmingai visos apsivaisintų
man ir išėmė 5
man tai liepė nevalgyt naktį prieš, na paskutinis valgymas ir gėrimas prieš vidurnaktį, bet čia dėl to, kad narkozė daroma, kad lengviau paskiau atsipaipalot, kitaip tai ir aš jaučiu būčiau veu.. bet aš labai nepakanti skausmui tai neįsivaizduoju ar būčiau išgulėjus be. Vyras sako pakęsi kai reiks, kaip gimdysi, epidūro tai neimsi..
jo jo jis už mane jau suplanavo, tegu pats stumia pro savo skylutę tada sakiau
tai Belgijai tuo klausimu ir pagyriamasis žodis
man ir davė nuo punkcijos dienos iki įsodinimo, visiems sakė taip duoda be kalbų. na pirmą dieną tai tikrai būčiau nepadirbus, antrą tai jau buvo nieko. po įsodinimo tą dieną tik nėjau, nors sakė gali ir 3 d. duot, bet sakau jau tiek nereiks tuo labiau kad buvo savaitgalis. vyras ir gavo.

man ir išėmė 5

Tiesa man ir valgyt ir gert nebuvo galima jau is vakaro, tai toks ten ir atpylimas is tuscio skrandzio.
Del biuliotenio tai puiku, o Lietuvoj tai - nestumas ne liga, nevaisingumas ne liga, ner ligos ner ir biuliotenio
QUOTE(Nickse @ 2015 05 05, 17:01)
Nickse, ačiū už palaikymą

Lengvo Tau gimdymo ir kuo gražiausių emocijų susitikus su atzalele

QUOTE(siekla @ 2015 05 05, 18:12)

oba dave bilioteni? geras, nes as mastau kaip man reikes daryti kai reikes prasytis tu 3 dienu laisvu. nelabai yra kam mane keisti