QUOTE(Choice @ 2015 05 05, 14:27)
Puikios naujienos
Darom VK
Gal šiek tiek galva svaigsta, bet tik tiek... Labai laukiu rytojaus, gal pasakys jau kada punkcija numatoma
Nebedaug beliko laukt
QUOTE(siekla @ 2015 05 05, 18:43)
Sveikos visos, 1EVA maciau tavo zinute uzsienio kliniku forume, ten parasiau trumpai, bet galim susirasyti ir cia. Proceduras atlieku Trondheime ST Olavs ligonineje.
O viskas buvo taip: nuvaziavom aisku veluodami
Mus pasikviete, pirmiausiai sutvarke dokumentus, si bei ta dar uzpildyti reikejo, parode diagramas, kaip vyksta lasteliu dauginimas, sodinimas ir t.t. Tuo pat metu sugeriau 3 nuskauminamuju, viena raminamuju. Vyriski issiunte meginuko. O man tuo metu isstate i ranka kateteriuka papildomiem nuskaus-raminantiesiems (kazkoks ten misinys). Tada parode vyriskio turta, tiesiogiai ekrane sujungtame su mikroskopu, ten viskas duzge kaip biciu avilyje (turitingas vyras)

. Dar siek tiek palaukem, tada jau persirengiau, nukeliavom i operacini. Pradejo procedura, dar suvare to skaumo malsinanciu misinuko, tada man pasidare labai bloga, uzsimaniau atpilti.

. mano vyriskis neatlaike, isbego is kabineto

. Penkias kiausialastes rado. buvo ir daugiau bet per mazos.
Apibendrinant: skaudi procedura, dabar skausmas vel po truputi grizta, nuo vaistu buvo dar ilgai negera. Nuostabus kolektyvas, vien del darbuootoju malonu tokias proceduras atlikinet.
Ujej, kodel kazin kai kuriose salyse punkcija be narkozes daro, as nualpciau tikrai is skausmo, ziauriai nepakanti. Gerai, kad skausmingiausia procedura jau praeity

, o biulioteni puiku kad duoda, nors atsigaut, issigulet galima

, tai naudokis proga, ilsekis
Pranesk, kai jau zinosi kiek apsivaisino (linkiu kad visi 5

)
Norvegijoj gal kompensuoja pilnai/dalinai IVFa?
QUOTE(siekla @ 2015 05 05, 20:46)

'stumia pro savo skylutę'
Tiesa man ir valgyt ir gert nebuvo galima jau is vakaro, tai toks ten ir atpylimas is tuscio skrandzio.
Del biuliotenio tai puiku, o Lietuvoj tai - nestumas ne liga, nevaisingumas ne liga, ner ligos ner ir biuliotenio
Man LV irgi siule biulioteni