Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Su jūsų dienele, būsimos ir jau esamos mamytės wub.gif wub.gif Stiprybės, Sveikateles jums!
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 03, 08:56)
Su jūsų dienele, būsimos ir jau esamos mamytės  wub.gif  wub.gif Stiprybės, Sveikateles jums!

aciu siaures meskute wub.gif wub.gif ciaudom virusais kad greiciau prisijungtum prie pilvuziukiu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif visoms po balioniuka mirksiukas.gif sveskim siandien MUSU DIENA!
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 03, 08:42)
4u.gif  visoms po balioniuka  mirksiukas.gif  sveskim siandien MUSU DIENA!

man vyras sake po 3 menesiu tik biggrin.gif
bet kad tavo diena tai tikrai ! tu jau esi mama! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 03, 09:56)
Su jūsų dienele, būsimos ir jau esamos mamytės  wub.gif  wub.gif Stiprybės, Sveikateles jums!

Ačiū, šiaurės meškute bigsmile.gif wub.gif Tikimės tave greitu metu priimti į savo šaunų būrį drinks_cheers.gif 4u.gif gaudyk virusiukus ir nuo manęs lithuania.gif

Visas jau mamytes sveikinu su jūsų diena, o tik belaukiančias sveikinu su įpusėjusiu, o kai kam jau net ir arti finišo laiku - pasimėgaukime šiomis dienomis, akimirkomis, nes to labai ilgai laukėme, svajojome ir pagaliau tau turime! Nors tos dienos ir nėra visiškai fantastiškos kaip žinome, bet vistiek tai turėsime vieną-du-tris kartus gyvenime, tad verta tuo pasidžiaugti ir įvertinti galimybę būti MAMA wub.gif 4u.gif
Įsivaizduokite kaip neseniai mes galvojome, kad bet ką atiduotume už tokią galimybę 4u.gif ir įkvėpkime einančias šiuo keliu merginas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes!!!! visas labai labai sveikinu su Jusu diena 4u.gif

Kaip Jus cia laikotes pilvuziukes? vis atbegu, paskaitau kuo gyvenat, smagu... malonus rupesciai, vezimeliai, kraiteliai, rubeliai ir visokie kitokie grazumynai bigsmile.gif

Man ryt prasides tik 9 savaitele, lb mazai, bet laikas bega... tikiuos greit bent tu 12 sav sulaukt...geguzes vidury islekiam atostogaut, tai kai grisim va ir bus lygiai 12sav. Siandien atsikeliau visa nekokia, galva skauda, nuotaikos ner, lyg bloga, tokia feee visa smile.gif treciadieni einu pas daktariuka, jau trecia kart skana darys bigsmile.gif laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

Visoms nuostabios mamu dienos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sveikinu visas busimas ir ka tik tapusiomis mamytemis su nuostabia pavasario svente wub.gif wub.gif wub.gif Nestukems linkiu sveikatos,nuostabiu akimirku ir zinoma,lengvo ir sklandaus gimdymo 4u.gif
user posted image
Atsakyti
As taip pat sveikinu visas esamas ir busimas mamytes. Kepem desreles tai uosvis su gelytem atejo wub.gif o mazoji intensyviai sveikina is vidaus wub.gif
Man jau irgi "malonumai" prasidejo...dziaugiuosi, kad nebedaug beliko...nu aisku istversiu, viskas cia baika, svarbu ant ranku laikysiu. Ciuju reiktu nustot est, kad svoris neaugtu, bet kad net anksti ryte prabundu, nes valgyt noriu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 02, 21:31)
Oj merginos jauciuosi visai bejege...nebezinau net kaip gyventi...gryzau siandien is brolio namo,galvoju reikia pabandyti namuose apsistoti..nes vistiek ir nesinori sedet ne savo namuose ir zmonem galu gale ramybes reikia..  smile.gif  bet ziuriu,kad nieko padaryt negaliu...vista I orkaite kol idejau,tai sonai ir kojos ant tiek isiskaudejo,kad turejau eit I lova....nebegaliu nieko padaryt...jau puolu I nevilti..vyras dirba naktinese savaitgaliais,tai man vel su vaiku buti reikia,,,nebezinau kaip suktis reikes...bijau  verysad.gif

Kristina, stiprybės tau! Išsivaizduoju kaip tau sunku su dvynukais. Bet koks dvigubas tavęs laukia džiaugsmas kai jie gims. 4u.gif

Mane irgi pradėjo skausmai kankinti, net nebežinau ką daryti. Pradėjo skaudėti dešnį šoną apačioje. Skausmas praeina, kai nueinu į WC. Įtariu kad puslė labai užspausta. Tai naktį dabar keliuosi po 5 kartus. Sėdžiu darbe ir tik prasidededa skaudėti, taip ir lakstau... (po kelis laselius). Siaubas ima dar tik vidurys nėštumo, tai kas vėliau bus... g.gif
Atsakyti
Sveios
Su praejusia motinos diena jau esamas ir busimas mamytes wub.gif

QUOTE(Krown @ 2015 05 01, 21:33)

Mano pilvukas jau 100cm, o priaugau tai 6-7kg jau. Kas nezino, kad dvyniai tai sako didelis pilvas o kai pasakai kad dvyniai tai sako oj koks maziukas biggrin.gif jis kazkaip i prieki dabar pradejo augt g.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 02, 22:31)

Stiprybes tau, laikykis ir jokiu depresiju,laikas greitai bega jau nedaug liko didziausia kelio dalys jau nueita ax.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 05 02, 23:14)

Mes uzsakem TFK vezimeli, mes kalnuose gyvenam tai visa laika i kalna reikia stumt, tai parduotuvei sita pasiule, ant rankenos yra stabdziu reguliatorius, priekiniai ratai fiksuojasi, visai manevringas, vasara gimsim tai panaudosim dar lopsius o ziema pas mus cia buna virs - 15 laipsniu tai nematau kad daug laukia busim g.gif

QUOTE(Ruta.B @ 2015 05 04, 10:58)

Man tas pats nuo nestumo pradzios galima sakyti, paskutini karta kai dare echo tai gydytojas sake tikriausiai nelinksma kai taip slapimo pusle uzspausta, as nakti beveik kas 1 einu i wc, diena kai judi tai gal ne taip uzspausta buna, tik kai atsiguliu is kart vos ne i wc norisi doh.gif Bet nieko ziuriu pozityviai, treneruojuos nakti nemiegot lotuliukas.gif

Jau dvi dienas kaip kieteja mano pilvas net ir atsigulus neatleidzia, baisu kai nakti kaip balionos isiputes plius labai kietas buna, kaip suprantu tai cia tie paruosiamieji saremiai ax.gif Siandien pas fizioterapeuta taip bloga pasidare, gulejau ant stalo jis mazdaug tempimo pratimus padejo daryt, norejo mane pakabint truputi, kad ore pakabeciau o man ziuriu pradejo oro trukt ispile saltas prakaitas dar is pradziu tylejau galvojau praeis, bet jauciu kad samones netenku, tai pasakiau jam jis greitai viska atryso, pasodino. Tikriausiai maziukes kazka uzspaudzia, tai vyrui sakau greitai miegosiu sedint g.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 05 04, 15:34)
: Siandien pas fizioterapeuta taip bloga pasidare, gulejau ant stalo jis mazdaug tempimo pratimus padejo daryt, norejo mane pakabint truputi, kad ore pakabeciau o man ziuriu pradejo oro trukt ispile saltas prakaitas dar is pradziu tylejau galvojau praeis, bet jauciu kad samones netenku, tai pasakiau jam jis greitai viska atryso, pasodino. Tikriausiai maziukes kazka uzspaudzia, tai vyrui sakau greitai miegosiu sedint g.gif

sveikute, o fizioterapeutas cia spec nestumui? paciai lengvai pasitempt jogoje tai sveika bet irgi labai riboti pratimai, o fiziskai kad kazkas tampytu ar esi tikra kad gerai? kunas itariu tuo prakaitu ir bande parodyt kad leliukams nepatinka...
o tie sukietejimai Brakstono susitraukimai vadinasi, normalu jie jeigu ne per dazni ir nereguliarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 04 gegužės 2015 - 16:14
QUOTE(misheliina2 @ 2015 05 04, 16:34)
Sveios
Su praejusia motinos diena jau esamas ir busimas mamytes  wub.gif
Mano pilvukas jau 100cm, o priaugau tai 6-7kg jau. Kas nezino, kad dvyniai tai sako didelis pilvas o kai pasakai kad dvyniai tai sako oj koks maziukas biggrin.gif jis kazkaip i prieki dabar pradejo augt g.gif

blink.gif rimtai? nu tai as big mama - jau turiu +11 kg ir 102 cm aplink biggrin.gif aj, bet nesuku galvos, gal jus i gala pradesit visos daug ryt lotuliukas.gif o as apstosiu plestis biggrin.gif o gal ir ne lotuliukas.gif
Atsakyti