Sveios
Su praejusia motinos diena jau esamas ir busimas mamytes
QUOTE(Krown @ 2015 05 01, 21:33)
Mano pilvukas jau 100cm, o priaugau tai 6-7kg jau. Kas nezino, kad dvyniai tai sako didelis pilvas o kai pasakai kad dvyniai tai sako oj koks maziukas

jis kazkaip i prieki dabar pradejo augt
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 02, 22:31)
Stiprybes tau, laikykis ir jokiu depresiju,laikas greitai bega jau nedaug liko didziausia kelio dalys jau nueita
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 02, 23:14)
Mes uzsakem TFK vezimeli, mes kalnuose gyvenam tai visa laika i kalna reikia stumt, tai parduotuvei sita pasiule, ant rankenos yra stabdziu reguliatorius, priekiniai ratai fiksuojasi, visai manevringas, vasara gimsim tai panaudosim dar lopsius o ziema pas mus cia buna virs - 15 laipsniu tai nematau kad daug laukia busim
QUOTE(Ruta.B @ 2015 05 04, 10:58)
Man tas pats nuo nestumo pradzios galima sakyti, paskutini karta kai dare echo tai gydytojas sake tikriausiai nelinksma kai taip slapimo pusle uzspausta, as nakti beveik kas 1 einu i wc, diena kai judi tai gal ne taip uzspausta buna, tik kai atsiguliu is kart vos ne i wc norisi

Bet nieko ziuriu pozityviai, treneruojuos nakti nemiegot
Jau dvi dienas kaip kieteja mano pilvas net ir atsigulus neatleidzia, baisu kai nakti kaip balionos isiputes plius labai kietas buna, kaip suprantu tai cia tie paruosiamieji saremiai

Siandien pas fizioterapeuta taip bloga pasidare, gulejau ant stalo jis mazdaug tempimo pratimus padejo daryt, norejo mane pakabint truputi, kad ore pakabeciau o man ziuriu pradejo oro trukt ispile saltas prakaitas dar is pradziu tylejau galvojau praeis, bet jauciu kad samones netenku, tai pasakiau jam jis greitai viska atryso, pasodino. Tikriausiai maziukes kazka uzspaudzia, tai vyrui sakau greitai miegosiu sedint