Labas mergytės!
Kaip laikas bėga, ne tas žodis, jau norėtųsi pristabdyti kartais

visos matau tuo pačiu gyvena kuo ir aš

Dar liko keli daikteliai neįdėti į krepšį, tai kas vakarą galvoju, o jei prasidės dabar ir aš neturiu dar, ot mamka neatsakinga
Nėščiosios pagalvė...neįsivaizduoju savo gyvenimo be jos...tikrai labai gelbėja naktį. Pritariu visoms, kad jau keletą savaičių miegas tapo nekoks, dažnas kėlimąsis, ufff.. Šiuo metu ieškau maitinimo pagalvės dvyniams tos standžios,
burbuliacija, ar pavyko pasisiųti?

gal kuri kur užmatėt? Kainos kosminės
Buvau aną savaitgalį dvynių žindymo kursuose, tai supratau, kad ta pagalvė labai reikalinga
Merginos, kaip kojytės Jūsų? mano pėdos tik labai patinsta, jau į jokius batus kartais netelpa, tai sėdžiu namie įkalinta

Jėgų irgi vis mažiau, viduje verda energija, norisi ir tą ir aną nuveikti, bet fizinės jėgos sako ne

nors neinu į darbą, bet dirbu pilną darbo dieną prie kompo, dar butą sumastėm pirkti
Dėl strijų, tai aš manau jų tikrai bus, jau ir šeip keletą turėjau, kolkas ant pilvo nesimato, bet kai pagimdysiu, garantuotai bus, vyras sakė apmokės strijų šalinimą lazeriu
Kristiana saugokis, gal šeimyna gali ko paprasčiau užvalgyt, nekepk tu jiems tų vištų
Karalinda, skaitau ir stebiuos, kaip tu augi

tegul būna tai į gerą tau ir mažyliui
Aš priaugau 17kg ir apimtis 112cm, sąnariukai kenčia
Edena, kai nukrenta kas ant žemės aš labai rimtai apsvarstau ar verta lenktis ir pasiimti ar gali likti gulėti kol vyras grįš iš darbo
Piktute neišsirinkai kojinyčių?