Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Aš gal čia iš visų mažiausiai dar esu priaugus. Pas mane vienas leliukas. Tai priaugau 2,5 kg. Pilvo apimtis 95 cm.

Nuo strijų nusprendžiau nuaudoti ekologiska krema "uoga uoga" jis skirtas kūdykiams labai riebus. Prieš naktį išsitepu ir viduryje nakties dar būna pilvas šiek tiek slidus:). Tikiuosi mano sprendimas bus neklaidingas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 05 05, 06:34)
Aš gal čia iš visų mažiausiai dar esu priaugus. Pas mane vienas leliukas. Tai priaugau 2,5 kg. Pilvo apimtis 95 cm.

Nuo strijų nusprendžiau nuaudoti ekologiska krema "uoga uoga" jis skirtas kūdykiams labai riebus. Prieš naktį išsitepu ir viduryje nakties dar būna pilvas šiek tiek slidus:). Tikiuosi mano sprendimas bus neklaidingas g.gif .

jeigu oda ne elastinga, tepk netepus kremais niekas nepades smile.gif bet blogiau nebus smile.gif
Atsakyti
Edena, Burbuliacija, jetau jau kaip arti jusu finisas thumbup.gif bigsmile.gif net nesitiki, kaip greit laikas bega... Man rodos dar visai neseniai jus abi az kankinau ir klausinejau apie nestumo pozymius, o va jau leliukus tuoj supuosim wub.gif labai jau laukiu jusu naujienu, tada ir as jau ruosiuos blush2.gif

Piktuke, pas mane striju dar nesinato, bet per pirma nestuma as jas pamaciau tik praejus savatei po gindymo.. Tokios violetines, dideles... unsure.gif

apie svorius mačiau diskutavot, tai as patylesiu siuo klausimu doh.gif biggrin.gif su vienu, ir lenkiu visas, garantuotai 4u.gif matyt. Toks organizmas, su dukryte buvo tas pats, nors siaip gyvenime nesu linkusi i tukima, bet nestumas mane labai veikia.. verysad.gif

Suandien sapnavau, kad dare man cezari kazkokia praktikante, o manes neima narkoze blink.gif tiksliau paralyzavo kuna p, pasakyt nieko negaliu, o viska girdziu karsta.gif biggrin.gif

Su miegojimu tai ir man ne kas.. Uztai sabar pajauciau, ka reiskia nesciuju pagalve wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 05, 06:48)
Tiesa, man ties bamba jau matosi strijos, kaip jums, merginos, su strijom?

Aciu die dar ne vienos, bet as saziningai ir tepu po 2 kartus , kartais ir po 3 kartus i diena nuo pat 3io menesio.

Gal ir ne viskas nuo to tepimo priklauso, bet juk kad oda butu elastinga, reikia jai padeti. Buna tu odu idealiu, kurioms jokiu kremu nereikia, bet kiek tokiu yra. O nuolatinis drekinimas ir maitinimas ir palaiko ta elastinguma. Mano tai oda labai sausa jeigu niekuo jos netepu, o kai tepu ji visai grazi ir minksta. Na bet aisku as ne eksperte siame reikale, tik dziugiuosi kad kolkas 'nesuplysinejo' pilvas.

O tu Piktuke iki siol tepei kasdiena? Vandens gerimas dar labai svarbu. Tikiuosi labai daug neatsiras tu striju, mergyt 4u.gif

Karalinda, sekmes siand pas gyditojus. Lauksim ziniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2015 05 05, 08:23)

Piktuke, pas mane striju dar nesinato, bet per pirma nestuma as jas pamaciau tik praejus savatei po gindymo.. Tokios violetines, dideles...  unsure.gif

apie svorius mačiau diskutavot, tai as patylesiu siuo klausimu  doh.gif  biggrin.gif su vienu, ir lenkiu visas, garantuotai  4u.gif  matyt. Toks organizmas, su dukryte buvo tas pats, nors siaip gyvenime nesu linkusi i tukima, bet nestumas mane labai veikia..  verysad.gif

Su miegojimu tai ir man ne kas.. Uztai sabar pajauciau, ka reiskia nesciuju pagalve  wub.gif

Tos strijos po gimdymo tai mane labai baugina fear.gif doh.gif Oi tikiuosi neislys

Tai jei nesi linkusi i tukima, tai po gimdymo viskas ir susitvarkys. Kiek cia ir tau beliko to nestumo, nespesi gal jau labai daug priaugt 4u.gif

Sveikinu su pagalves atradimu biggrin.gif 4u.gif Pas mane tai naujas vaistas nuo nemigos - tardyferon 2 tabletes i para. Nu kaip taisykle, tik 2 suvartoju ir galiu miegot koki 16 val be problemu doh.gif Net ir per pilnati labai puikiai veikia thumbup.gif Sako gelezis duoda energijos jei turi anemija- nu man tai ji atima visa energija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 05 gegužės 2015 - 08:44
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 05, 08:01)
siandien vaziuoju , tai bus dar matyti  smile.gif

laba ryta smile.gif noreciau dar pamiegot astma nebeleid,be vaistu niekaip :/

Papildyta:

pAs mane nei vienos , ir lb tikiuosi kad neatsiras blush2.gif

Labas rytas....mano vyras sako vakar vakare,kad si karta striju gal nebus,nes apziurejo pilva....pas mane pilvukas kaip kad butu vienas sluoksnis odos dinges...lb jau permatomas pasidare,visos kraujagysles isvagojusios visa pilva,gerai matosi..ir juostele per viduri atsirado,tik neperseniausiai pastebejau smile.gif va pasisveriau tai jau 79kg thumbup.gif + 17 jau yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 05, 09:52)
Labas rytas....mano vyras sako vakar vakare,kad si karta striju gal nebus,nes apziurejo pilva....pas mane pilvukas kaip kad butu vienas sluoksnis odos dinges...lb jau permatomas pasidare,visos kraujagysles isvagojusios visa pilva,gerai matosi..ir juostele per viduri atsirado,tik neperseniausiai pastebejau  smile.gif  va pasisveriau tai jau 79kg  thumbup.gif  + 17 jau yra  tongue.gif

O del striju tai as maziausiai pergyvenu.. Visiskai esu rami ..jei ju atsiradimas butu dudziausia mano gyvenime beda,tai as buciau pati laimingiausia .. smile.gif jos tik primintu man kad esu mama... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 05, 07:52)
Labas rytas....mano vyras sako vakar vakare,kad si karta striju gal nebus,nes apziurejo pilva....pas mane pilvukas kaip kad butu vienas sluoksnis odos dinges...lb jau permatomas pasidare,visos kraujagysles isvagojusios visa pilva,gerai matosi..ir juostele per viduri atsirado,tik neperseniausiai pastebejau  smile.gif  va pasisveriau tai jau 79kg  thumbup.gif  + 17 jau yra  tongue.gif

as nesisveriu , bijau to didelio skaiciaus blush2.gif nebijau priaugto svorio , bet skaiciai mand gazdina doh.gif
pas mane irgi yra juosta , iki bambos ryskesne nuo bambos dar blanki smile.gif

Atsakyti
Labas mergytės!

Kaip laikas bėga, ne tas žodis, jau norėtųsi pristabdyti kartais biggrin.gif visos matau tuo pačiu gyvena kuo ir aš bigsmile.gif Dar liko keli daikteliai neįdėti į krepšį, tai kas vakarą galvoju, o jei prasidės dabar ir aš neturiu dar, ot mamka neatsakinga g.gif

Nėščiosios pagalvė...neįsivaizduoju savo gyvenimo be jos...tikrai labai gelbėja naktį. Pritariu visoms, kad jau keletą savaičių miegas tapo nekoks, dažnas kėlimąsis, ufff.. Šiuo metu ieškau maitinimo pagalvės dvyniams tos standžios, burbuliacija, ar pavyko pasisiųti? smile.gif gal kuri kur užmatėt? Kainos kosminės doh.gif

Buvau aną savaitgalį dvynių žindymo kursuose, tai supratau, kad ta pagalvė labai reikalinga unsure.gif

Merginos, kaip kojytės Jūsų? mano pėdos tik labai patinsta, jau į jokius batus kartais netelpa, tai sėdžiu namie įkalinta verysad.gif Jėgų irgi vis mažiau, viduje verda energija, norisi ir tą ir aną nuveikti, bet fizinės jėgos sako ne biggrin.gif nors neinu į darbą, bet dirbu pilną darbo dieną prie kompo, dar butą sumastėm pirkti lotuliukas.gif

Dėl strijų, tai aš manau jų tikrai bus, jau ir šeip keletą turėjau, kolkas ant pilvo nesimato, bet kai pagimdysiu, garantuotai bus, vyras sakė apmokės strijų šalinimą lazeriu biggrin.gif

Kristiana saugokis, gal šeimyna gali ko paprasčiau užvalgyt, nekepk tu jiems tų vištų biggrin.gif

Karalinda, skaitau ir stebiuos, kaip tu augi thumbup.gif tegul būna tai į gerą tau ir mažyliui mirksiukas.gif

Aš priaugau 17kg ir apimtis 112cm, sąnariukai kenčia doh.gif Edena, kai nukrenta kas ant žemės aš labai rimtai apsvarstau ar verta lenktis ir pasiimti ar gali likti gulėti kol vyras grįš iš darbo lotuliukas.gif

Piktute neišsirinkai kojinyčių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2015 05 05, 10:49)
Labas mergytės!

Kaip laikas bėga, ne tas žodis, jau norėtųsi pristabdyti kartais biggrin.gif visos matau tuo pačiu gyvena kuo ir aš bigsmile.gif Dar liko keli daikteliai neįdėti į krepšį, tai kas vakarą galvoju, o jei prasidės dabar ir aš neturiu dar, ot mamka neatsakinga  g.gif

Nėščiosios pagalvė...neįsivaizduoju savo gyvenimo be jos...tikrai labai gelbėja naktį. Pritariu visoms, kad jau keletą savaičių miegas tapo nekoks, dažnas kėlimąsis, ufff..  Šiuo metu ieškau maitinimo pagalvės dvyniams tos standžios, burbuliacija, ar pavyko pasisiųti? smile.gif  gal kuri kur užmatėt? Kainos kosminės  doh.gif

Buvau aną savaitgalį dvynių žindymo kursuose, tai supratau, kad ta pagalvė labai reikalinga unsure.gif

Merginos, kaip kojytės Jūsų? mano pėdos tik labai patinsta, jau į jokius batus kartais netelpa, tai sėdžiu namie įkalinta verysad.gif Jėgų irgi vis mažiau, viduje verda energija, norisi ir tą ir aną nuveikti, bet fizinės jėgos sako ne  biggrin.gif  nors neinu į darbą, bet dirbu pilną darbo dieną prie kompo, dar butą sumastėm pirkti lotuliukas.gif 

Dėl strijų, tai aš manau jų tikrai bus, jau ir šeip keletą turėjau, kolkas ant pilvo nesimato, bet kai pagimdysiu, garantuotai bus, vyras sakė apmokės strijų šalinimą lazeriu  biggrin.gif

Kristiana saugokis, gal šeimyna gali ko paprasčiau užvalgyt, nekepk tu jiems tų vištų  biggrin.gif

Karalinda, skaitau ir stebiuos, kaip tu augi  thumbup.gif  tegul būna tai į gerą tau ir mažyliui  mirksiukas.gif

Aš priaugau 17kg ir apimtis 112cm, sąnariukai kenčia  doh.gif Edena, kai nukrenta kas ant žemės aš labai rimtai apsvarstau ar verta lenktis ir pasiimti ar gali likti gulėti kol vyras grįš iš darbo  lotuliukas.gif

Piktute neišsirinkai kojinyčių?  ax.gif

Oj kad as Motina Terese doh.gif vyras sunkiai dirba,tai as stengiuos ir buti kazkuom naudinga,nors ir labai sunku...ziuriu mudvi priaugusios vienodai drinks_cheers.gif nebijau visai as tu kilogramu kaip kad KARALINDA biggrin.gif kuo daugiau priaugsiu,tuo smagiau juos bus numest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 05, 09:45)
Oj kad as Motina Terese  doh.gif  vyras sunkiai dirba,tai as stengiuos ir buti kazkuom naudinga,nors ir labai sunku...ziuriu mudvi priaugusios vienodai  drinks_cheers.gif  nebijau visai as tu kilogramu kaip kad KARALINDA  biggrin.gif  kuo daugiau priaugsiu,tuo smagiau juos bus numest  smile.gif

Tai as sakau kad kg nebijau mane tik butent skaicius gasdina .. doh.gif biggrin.gif zinau kad numesiu , bet vistiek nesinori +30 ar daugiau tureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 05, 11:52)
Tai as sakau kad kg nebijau  mane tik butent skaicius gasdina ..  doh.gif  biggrin.gif zinau kad numesiu , bet vistiek nesinori +30 ar daugiau tureti blush2.gif

Numesim kad ir plius 30 smile.gif valios kaip suprantu turi,tai bus baika tie 30 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 05, 10:12)
Numesim kad ir plius 30  smile.gif  valios kaip suprantu turi,tai bus baika tie 30 kg  mirksiukas.gif

turiu tikrai , bet kol numesiu busiu negrazii biggrin.gif lotuliukas.gif

pasisversiu kuria diena tikrai , nes jau smalsu daros . Nors as nesijauciu baisiai daug priaugus smile.gif
Atsakyti