Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 06, 13:20)
Atisa, pagaliau ir tu islindai is pogrindzio ir savo arbuzeli parodei  thumbup.gif

Grazus, tvarkingas tas tavo pilvelis  thumbup.gif . Meska ji save vadina  doh.gif , o miniakus nesioja. As kai jau meska bunu tai slepiuosi po treningais ir per dideliais megztiniais, o ne p miniakais  biggrin.gif 

O kaciukai tavo kaip visa laik ispudingi labai  4u.gif

Aciu, Burbuliuk 4u.gif
Meska, nes tokia ir jauciuosi-gal fotkej neatsipispindi biggrin.gif Siaip ar taip, lenkiu jus visas, ir su 2, ir su 3 leliais, nes jau +20 kg su vienu blink.gif doh.gif ax.gif taigi ne miniakas, tu gal lietuvisku miniaku nemacius lotuliukas.gif namie tai tik kelnes nesioju ir timpas ax.gif

idomiai su ta gliukoze, o man skyre ji abu nestumus, nors nesu jokioj rizikos grupej g.gif siemet jau buvo daug skanesnis sitas tyrimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 06, 10:30)
man irgi kolkas niekas netinsta smile.gif bent jau nepastebiu :

o gliukozes man ir neturejo but , bet kad leliuks didesnis ir pilvuks nemazaas tai skyre vis del to smile.gif
baigiu uzmigt  doh.gif o dar pusantros val sedet

As irgi pagalvojau apie gliukoze ir del to kad didesnis vaikiukas, nes maniskis irgi lenkia svoriu pora savaiciu, sake del to gestacinio diabeto… bet jau kaip esu rasius man tas gliukozes tyrimas negeras buvo o toliau kiek su aparatu sekiau nei karto nevirsijo..Nors pilvo man dydis irgi atrodo normaliai, dar labai juk ir nuo ugio priklauso ilgesnems tie pilvai issitempia per ugi 4u.gif

Atisa o kur tas Tavo antsvoris tai nezinau nes straina pilvuziuke super wub.gif thumbup.gif

Mercuria su pasimatymu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 05 06, 11:50)
Aciu, Burbuliuk  4u.gif
Meska, nes tokia ir jauciuosi-gal fotkej neatsipispindi  biggrin.gif  Siaip ar taip, lenkiu jus visas, ir su 2, ir su 3 leliais, nes jau +20 kg su vienu  blink.gif  doh.gif  ax.gif taigi ne miniakas, tu gal lietuvisku miniaku nemacius  lotuliukas.gif namie tai tik kelnes nesioju ir timpas  ax.gif

idomiai su ta gliukoze, o man skyre ji abu nestumus, nors nesu jokioj rizikos grupej  g.gif  siemet jau buvo daug skanesnis sitas tyrimas  tongue.gif

Nu tai mes visos stirnom nesijauciam siam gyvenimo etape biggrin.gif As tai begemotu jauciuosi, o vyras drambliuku vadina doh.gif biggrin.gif
Bet tikrai neatrodai kad butum visur svorio pridejus, i pilvai jau privalo but, juk jau 3ias trimestras. O kg siek tiek daugiau turbut del tu vandenu, jei sakei kad ju daugiau pas tave buna. Nu ir viskas normoj gaunas mirksiukas.gif

Ai nu jo, miniakas tas kur vos zandus dengia , cia jau ilgas sijonas pas tave lotuliukas.gif 4u.gif

Gliukoze tai turbut daug ir nuo daktaru priklauso. Man kaip ir butu 2 rizikos faktoriai- amzius ir dvyniai, bet gyd niekad neskyre. As jo uzklausiau, sake nera indikaciju, bet jei nori gali pasidaryt sako. Dave israsa. Bet as taip ir nesidariau, tingejau kankintis ten tas kelias valandas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 06 gegužės 2015 - 12:23
QUOTE(Atisa @ 2015 05 06, 10:50)
Aciu, Burbuliuk  4u.gif
Meska, nes tokia ir jauciuosi-gal fotkej neatsipispindi  biggrin.gif  Siaip ar taip, lenkiu jus visas, ir su 2, ir su 3 leliais, nes jau +20 kg su vienu  blink.gif  doh.gif  ax.gif taigi ne miniakas, tu gal lietuvisku miniaku nemacius  lotuliukas.gif namie tai tik kelnes nesioju ir timpas  ax.gif

idomiai su ta gliukoze, o man skyre ji abu nestumus, nors nesu jokioj rizikos grupej  g.gif  siemet jau buvo daug skanesnis sitas tyrimas  tongue.gif

tikrai nesimato tu 20kg ... bigsmile.gif
as namie su pizama ir halatu biggrin.gif nieko patogiau nera biggrin.gif jai ateina pastininkas , isigasta biski bet nieko man neidomu , as galiu baisiai atrodyt savuose namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, aciu uz pagyras, jau patikejau bigsmile.gif reiskia iki 30 kg laisvai dar galiu traukt lotuliukas.gif hihihi.gif
jau pradejau ir as tasiuka krautis, tai dar daug ko truksta ax.gif tik as i lagamina deduosi, galvoju bus patogiau ir lengviau ax.gif o i ligonine ranksluoscius emetes?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 05 06, 14:07)
Na, aciu uz pagyras, jau patikejau  bigsmile.gif  reiskia iki 30 kg laisvai dar galiu traukt  lotuliukas.gif hihihi.gif
jau pradejau ir as tasiuka krautis, tai dar daug ko truksta  ax.gif  tik as i lagamina deduosi, galvoju bus patogiau ir lengviau  ax.gif o i ligonine ranksluoscius emetes?

as emiausi vistiek turbut i dusa teks nueit unsure.gif maziuka veidui tai tiksliai bet ir dideli del visa ko isidejau g.gif Bet kazin po CP kada ten maudytis gali su ta zaizda g.gif

o del lagamino gal ir teisingai sakai as nesugalvojau bigsmile.gif idomu o buna su lagaminukais, matet kas? neziures kreivai kad cia atsikraustau i ligonine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 06 gegužės 2015 - 14:41
Aš geriu daug vandens, bet tinsta ir viskas. Gal turi įtakos, kad daug sėdžiu, neinu nei kiek pagulėti g.gif aj nesvarbu. Nėra taip baisu biggrin.gif

Aš ir į lagaminą kraunuos, galvojau tašę pirkt kokią, bet kai į santariskes dažnai pavazinejau, pamačiau, kad atvažiuoja mamytės su lagaminu, pagalvojau kad puiki idėja, juk patogiau smile.gif

Šiąnakt sapnavau, kad gimdziau, bet visiškai neskaudejo bigsmile.gif ooo, kad tai būtų tiesa yra thumbup.gif

Mercuria, skaitant tavo įspūdžius atgyja geri prisiminimai, nepakartojamas laikas, džiaukis, mėgaukis ir nieko nebijok wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 06 gegužės 2015 - 15:05
QUOTE(Edena @ 2015 05 06, 14:41)

o del lagamino gal ir teisingai sakai as nesugalvojau  bigsmile.gif  idomu o buna su lagaminukais, matet kas? neziures kreivai kad cia atsikraustau i ligonine  lotuliukas.gif

Man tai pati daktare sake lagamina atsivezt. Viskas cia normaliai man atrodo, juk i ka patogiau i ta ir kraunies. Juk ne su tralu zadi privaziuot ir savais baldais lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 06 gegužės 2015 - 16:44
QUOTE(Edena @ 2015 05 06, 15:41)
as emiausi vistiek turbut i dusa teks nueit  unsure.gif  maziuka veidui tai tiksliai bet ir dideli del visa ko isidejau  g.gif  Bet kazin po CP kada ten maudytis gali su ta zaizda  g.gif

o del lagamino gal ir teisingai sakai as nesugalvojau  bigsmile.gif  idomu o buna su lagaminukais, matet kas? neziures kreivai kad cia atsikraustau i ligonine  lotuliukas.gif

Oj aisku,kad buna...bent Airijoj visi I ligonines vaziuoja su rankiniais lagaminiukais.As jau taip pat leliuku lagaminiuka susidejus,tai pas mane ju bus net du biggrin.gif Kazkaip atsidarai ir viskas tvarkingai sudeta sulankstyta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 05 06, 16:41)

Tai buna gal, nezinau smile.gif pati vaziavau su tase, buvo labai nepatogu, tai dabar tegu galvoja ka nori, as su lagaminu vaziuosiu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Wunder @ 2015 05 06, 17:02)
Šiąnakt sapnavau,  kad gimdziau,  bet visiškai neskaudejo  bigsmile.gif  ooo, kad tai būtų tiesa yra  thumbup.gif

O as sapnavau, kad veze mane daryt cp, suleido vaistus, man ateme visa kuna, bet narkoze neeme doh.gif zada pjaut, as viska girdziu, o pasakyt nieko negaliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazus jusu pilvukai wub.gif wub.gif
Atisa tavo toks i prieki issikises wub.gif Karalinda tavo irgi labai grazus wub.gif mes vienodai pagal sav. einam bet man atrodo mano mazesnis, bet manau cia kai kazkas rase mano tas S-M didzio lotuliukas.gif
Ikeliau savo pilvuka, cia pries treniruote blush2.gif Pakalbejau su fizioterapeutu nusprendem, kad as daugiau neeisiu bandysiu namuose pratimus daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 05 06, 19:39)
Labai grazus jusu pilvukai wub.gif  wub.gif
Atisa tavo toks i prieki issikises  wub.gif Karalinda tavo irgi labai grazus wub.gif mes vienodai pagal sav. einam bet man atrodo mano mazesnis, bet manau cia kai kazkas rase mano tas S-M didzio lotuliukas.gif
Ikeliau savo pilvuka, cia pries treniruote blush2.gif Pakalbejau su fizioterapeutu nusprendem, kad as daugiau neeisiu bandysiu namuose pratimus daryti  doh.gif

Tavo zinok visas XS gaunas biggrin.gif mano 20 sav. pilvas kaip tavo 27, tad laukiu oj laukiu savo metamorfoziu biggrin.gif jau darbe vyrai klausineja kada iseisiu i dekreta, manau tai zenklas biggrin.gif
Atsakyti