Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

ikeliau pora foto blush2.gif biggrin.gif pilvas nesasi I prieki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 05, 18:25)
ikeliau pora foto  blush2.gif  biggrin.gif  pilvas nesasi I prieki  biggrin.gif

Normaliai mirksiukas.gif Nu gal ir didokas kaip su vienu leliu. As tai dabar pripratus prie dvynukisku pilvu, tai sunku sprest truputi. Gal ir didokas lyginant su kitu pilvukais kur po viena nesioja. Bet tai tikrai nera juk vieno dydzio kuri visos atitinka, kaip ir rubuose taip ir nestukiu pilvukuose turbut yra S, M, ir L biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 05, 19:04)
Gelbekit!!! uzpuole nevaldomas apetitas doh.gif  Siand sukapojau VISA prancuziska bagete ( apie 60cm batonas toks jei kas nezinot netycia) ir puse pakelio sviesto doh.gif

Kazkur girdeta hihihi.gif zinomas jausmas blush2.gif as dabar "pasinesiau" ant skrudintos formines duonos su tepamu sokoladu blush2.gif tai suvalgau 4 riekutes kaip nieko, bet jei galeciau valgyt kiek noriu, tai visa batona be dideliu problemu suvalgyciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 05 gegužės 2015 - 18:47
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 05, 17:40)
Normaliai  mirksiukas.gif  Nu gal ir didokas kaip su vienu leliu. As tai dabar pripratus prie dvynukisku pilvu, tai sunku sprest truputi. Gal ir didokas lyginant su kitu pilvukais kur po viena nesioja. Bet tai tikrai nera juk vieno dydzio kuri visos atitinka, kaip ir rubuose taip ir nestukiu pilvukuose turbut yra S, M, ir L  biggrin.gif  4u.gif

ka noret jau dbr 1,2 kg nors turetu apytiksaiai but apie 875 g

Kol vaziuosiu gimdyt visi 5kg bus mazius lotuliukas.gif
Atsakyti
Vajee, bulkos ir batonai thumbup.gif gerai, kad neturiu kur skrudinti, sueitu irgi ne vienas drinks_cheers.gif

Burbuliacija, nesisiusiu tai tikrai, ieškosiu jau gatavos pagalvės smile.gif duok d mums visoms pieno, nors kursuose sakė, kad tik 5% negali turėti pieno, o likusi dalis kažkurioje stadijoje padaro klaidų ir dingsta jis.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 05 05, 18:46)
Kazkur girdeta hihihi.gif zinomas jausmas  blush2.gif  as dabar "pasinesiau" ant skrudintos formines duonos su tepamu sokoladu  blush2.gif  tai suvalgau 4 riekutes kaip nieko, bet jei galeciau valgyt kiek noriu, tai visa batona be dideliu problemu suvalgyciau  biggrin.gif

Nu va as bagete pabaigiau, perejau ant formines duonos drinks_cheers.gif Bet 'tik' 2 riekutes tilpo su dviem desrelem. Kolkas jauciuosi soti, gal pagaliau uzsikimsau biggrin.gif

QUOTE(Wunder @ 2015 05 05, 18:59)
Vajee,  bulkos ir batonai  thumbup.gif  gerai,  kad neturiu kur skrudinti,  sueitu irgi ne vienas  drinks_cheers.gif

Burbuliacija,  nesisiusiu tai tikrai,  ieškosiu jau gatavos pagalvės  smile.gif duok d mums visoms pieno,  nors kursuose sakė,  kad tik 5% negali turėti pieno,  o likusi dalis kažkurioje stadijoje padaro klaidų ir dingsta jis.

O kokios tos pagrindines klaidos, neminejo? Idomu butu suzinoti gal but galima isvengti ax.gif
Atsakyti

QUOTE(kristiana1 @ 2015 05 04, 19:30)

Ziuriu visoms cia ta sona tempia doh.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 04, 20:58)

ten is tikruju faina pas ta fizioterapeuta masazus daro, bet buna guli ant stalo ir jis mazdaug pririsa kojas ir pakelia i virsu mazdaug nugara lieciasi su stalu o visas kunas kaba, man atrodo kad cia buvo tas pats kaip pas tave kazkada g.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 05 05, 07:48)

Ziuriu strijas aptarinejat, tai as ju del svorio svyravimo turiu ir taip, tai manau tikrai po nestumo turesiu nemazai, o kremais ir alejais tepiu kelis kartus per diena nuo pat pradzios, kazkuria diena ziuriu i veidrodi ir matau pilvo apaciuoje tuoki driziuka galvoju nu sakes jau strijos, tepiau jau alejais, o po to prisiminiau, kad man gi dare LP tai tas driziukas randas mazdaug po pilvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 05, 18:25)
ikeliau pora foto  blush2.gif  biggrin.gif  pilvas nesasi I prieki  biggrin.gif

Tikrai koks didelis tavo pilvas g.gif . Ar buvai pas daktarus? Nes gal per daug pas tave vandenu?
Atsakyti

Karalinda, O man tai normalus tas tavo pilvas atrodo rolleyes.gif na, gal kiek didokas, prie tu didesniu, bet siaip normalus, juk ir savaiciu ne 20 4u.gif nezinau, mano panasus blush2.gif reiks nusifotkint, isikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 05 05, 18:43)
Tikrai koks didelis tavo pilvas g.gif . Ar buvai pas daktarus? Nes gal per daug pas tave vandenu?

buvau. Skana padare , sako viskas gerai smile.gif visi komentarai , tai matyt near tu vandenu per daug gi butu pasake .. g.gif

Ka sutinku , visi galvoja kad man jau neuzilgo gimdyt , tai manyciau kad jis didelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 05 05, 20:18)
buvau. Skana padare , sako viskas gerai  smile.gif visi komentarai , tai matyt near tu vandenu per daug gi butu pasake ..  g.gif
Ka sutinku , visi galvoja kad man jau neuzilgo gimdyt , tai manyciau kad jis didelis  lotuliukas.gif

Tai tada gerai:) siandien toki baisu straipsni skaiciau apie tuos per didelius vandenu kiekius.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 05, 19:10)
Nu va as bagete pabaigiau, perejau ant formines duonos  drinks_cheers.gif  Bet 'tik' 2 riekutes tilpo su dviem desrelem. Kolkas jauciuosi soti, gal pagaliau uzsikimsau  biggrin.gif
O kokios tos pagrindines klaidos, neminejo? Idomu butu suzinoti gal but galima isvengti  ax.gif

Būtina maitinti arba nusitraukti pieną nakčia, kai vaikas/vaikai pavalgo, visuomet lieka trečdalis pieno, tai reikėtų jį nusitraukti, tada aktyvėja pieno gamyba...daug ten tų principų, reikia įsitraukti užrašus smile.gif
Atsakyti