Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

kad pridovanos, tai gal ir pridovanos, bet man jie gali ir nepatikti gi biggrin.gif

Atisa, tikrai labai gražūs bigsmile.gif

Aš šiandien vakare žadu Rududu su vafliais persitepti ir turėti skanėstą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 12, 15:26)
kad pridovanos, tai gal ir pridovanos, bet man jie gali ir nepatikti gi biggrin.gif
Aš šiandien vakare žadu Rududu su vafliais persitepti ir turėti skanėstą  biggrin.gif

Tai nieko, nezaisi, jei nepatiks, atiduosi vaikams biggrin.gif biggrin.gif
Rududu su vafliais, kaip skaniai skamba thumbup.gif as irgi labai megstu, pasidarau karamelini krema is Rududu ir apibarstau riesutais, super essen.gif: sugundei, ryt ir as pirksiu vaflius, labai seniai dariau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 12, 14:26)

Atisa, tikrai labai gražūs  bigsmile.gif 

Aš šiandien vakare žadu Rududu su vafliais persitepti ir turėti skanėstą  biggrin.gif

Atisa,kaip skaniai atrodo-mmmmm wub.gif
Piktuke,as irgi taip pat galvojau kai buvau nestuke.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif Zaisliukus ziuredavau per mano mazyliai ir jeigu kazka grazaus ir nebrangiai budavo,nupirkdavau ir tuo dziaugiuosi,lavinimo kilimeli irgi pirkau pati,supynes ir kudikio albuma.Bet gal tai priklauso nuo aplinkos ar pan,nezinau net.Sakykim,mano kelios drauges buvo pagimdziusios leliukus ir ne po viena per ta laika kol mes laukem savo stebuklo ir rodydavo tas dovaneles,kuriom dziaugesi ir kuriomis ne.Vyro sesuo irgi tas pats..dazniausiai kas eina lankyt,na perka kazka pigesnio-kad ir kudikio albuma; ju yra visokiausiu,o jau tokie grazesni aisku ir kaina turi,tai dauguma ima pigesnius ir ne tokius grazius ir issamius,na tipo retoriskai nesasi kazka.Su lavinimo kilimeliu irgi buvo kad metesi visi pinigeli,tai nupirko pigesni varianta,torta ir geliu.Tai sakau is kitu patirties paziurejus,pagalvojau kad as zinau kokio albumo noreciau,kokio kilimelio ir t.t. ir pati viska supirkau. mirksiukas.gif
Kas del zaisliuku,tai maniskis irgi tik kelios dienos kai pradejo dometis zaisliukais.Neiima kol kas pats bet ziuri ir stebi,patinka ryskiu spalvu. Po lavinamuoju kilimeliu jau savaite noriai guli ir stebi,ziuri,klasosi garsu ir kartais tiesiog guli klausos sviesu ir ziuri i svieseles.Seniau to nebuvo tikrai. Mums pasiteisino tokie pirkiniai kaip lavinamasis kilimelis,supuokles,migdukas ir karusele thumbup.gif Bet viskam savas laikas,pradzioj tikrai maziukui noris daugiau but su mama ir teciu,o paskui ima dometis po truputi;mano atveju tai pirmas dienas max.5 min ir viskas pradeda verkt,paskui jau ilgeja tie tarpai.Bet jam greit atsibosta kilimelis,tada pasisupa,paskui ziurek karusele paleidziu ir jis stebi,o aisku uzmigt arba kad ramiai kiek pabutu tai labai padeda migdukas. Bus vyresnis prades manau dometis dar labiau viskuo,o kol kas va sitie pagrindiniai dalykai prie kuriu svarbiausia mama,kad kalbetu,snekintu ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Atisa, tikrai polsai vėl skanūs thumbup.gif pernai tai jie būdavo privaryti kvepalų, o dabar vėl geri. super, bus ką valgyt vasarą mirksiukas.gif

Piktuke, mano žirklutės yra Canpol firmos - tos, kur nieko nekerpa. Vadinasi, priklauso dar ir nuo firmos. o kūdikiams galima nagučius dildyti, kad komplekte yra dildė? blink.gif g.gif būt gerai, nes apsidrąsko, bet kažin kaip tą padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vienas klipas musu visu ateiciai biggrin.gif

https://www.facebook...75/?pnref=story
Atsakyti
o manes ant saldumynu vis dar ne itin traukia rolleyes.gif aisku ledai skanu, bet siaip pagrinde vistiek valgau tik rimta maista 4u.gif bet svoris atrodo is oro auga biggrin.gif gerai kad dedasi tolygiai visur, ne tik ant pilvo tai dar normaliai visai (ikeliau savo arbuziuka ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 12, 16:49)
(ikeliau savo arbuziuka  ax.gif )

Mazuutis smile.gif

Mano apimtis jau 115cm ir svorio +17kg Dar praeita sav buvo visai kitas vaizdas. Cia tas paskutiniu savaiciu pasispardymas, jau baisokai atrodau. Jeigu uzsidedu kazkoki ruba kur nepriklunda bet gali kabet nuo pilvo, tai atrodau kaip palapine doh.gif

Nu ka nedaug liko jau. Paskui varysiu kaip ta merga klipe su sluota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 12, 18:19)
Mazuutis smile.gif

Mano apimtis jau 115cm ir svorio +17kg Dar praeita sav buvo visai kitas vaizdas. Cia tas paskutiniu savaiciu pasispardymas, jau baisokai atrodau. Jeigu uzsidedu kazkoki ruba kur nepriklunda bet gali kabet nuo pilvo, tai atrodau kaip palapine  doh.gif 

Nu ka nedaug liko jau. Paskui varysiu kaip ta merga klipe su sluota  biggrin.gif

biggrin.gif eik tu - kokia tu saunuole burbuliacija! Man labai patinka tavo humoras wub.gif thumbup.gif i gala as jau irgi nesidemonstruosiu, kam cia grazu kai plauki kaip banginis biggrin.gif bet svarbiausia, kad tiek istempei, jie jau tokie dideli pas tave thumbup.gif jau tuoj tas didziulis bumbulas bus praeity, nereiks nei tos sluotos kai aplink savo poryte reikes aplakstyt - o mes lauksim svieziu naujienu kaip gyvenimas klostosi su dviem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 12, 18:33)
Dar vienas klipas musu visu ateiciai biggrin.gif

https://www.facebook...75/?pnref=story

Nekokios perspektyvos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 12 gegužės 2015 - 18:13
sveikutes 4u.gif
Aciu Atisiuk uz recepta bigsmile.gif bigsmile.gif butinai pabandysiu pasigaminti niam niam wub.gif o JO jogurta ir taip as labai megstu paskutiniu metu su vaisiais valgau ir pan , mm rolleyes.gif

O as siandien arbuza pagaliau nusipirkau taip svaigau apie ji clap.gif atsirado jau pas mus turguje tie pailgi tokie tamsus, ir skanus nerealiai saldus o D kaip buvo gera valgyt, su drauge nestuke nusipirkom ir vaziavom i botanikos soda valgyt prie prudo, abi cepsejom biggrin.gif
Tik mano jau kojytes pradejo tinti sad.gif prisijungiu prie tinstanciu 4u.gif Imeciau siandienos nuotraukyte, pramogaujam su nestuke drauge kaip smagu kad ji kartu dekrete tai ne tas zodis, susitinkam ryte ir issiskiriam vakare wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 11, 22:15)
Floria, sveika prisijungus ir sveikinimai su  nestuke.gif  nestuke.gif  4u.gif 
O dvigubu nestukiu cia musu daug daugiau, ne tik as su Kristiana. Na, pakeliuj, susipazinsi su visom  mirksiukas.gif

ačiū mirksiukas.gif
tai manau, kad yra daugiau, bet kažkaip jūs dvi užsifiksavot, nes ir anoj temoj tuo metu buvau (na kitu niku), tai prisimenu dėl to labiau..
jūs jau visos beveik perkopę į antrą pusę ar pabaiga, ilgą kelią praėjot smile.gif

QUOTE(Edena @ 2015 05 11, 22:18)
O jei specialiai sumaisys nuziurejus sesele koks grazus leliukas hihihi.gif mane yra irgi sita durna mintis aplankius hihihi.gif

biggrin.gif maniškiui tokia mintis "kilo" ir doh.gif sakau nenusikalbėk ir neįvaryk man kokios panikos

QUOTE(Atisa @ 2015 05 12, 08:14)
Ir as zaisliuku nepirkau, galvoju, kad atnes sveciai hihihi.gif dometis dukryte pradejo 2 men., ir tai labai atsargiai. Karusele virs lovytes kazkiek domino, bet neilgai, sikart neturim  ax.gif  o supynes kudikiui mums lb pasiteisino, tai ir sikart jau turim  thumbup.gif

aš turiu nemažai žaisliukų jau blush2.gif visokių barškučių,medinių, plasmasinių, minkštų knygučių, ir kelis minkštus gražius žaisliukus. tiesiog kai būdavo kokie mamų turgeliai, prasieidavau, kai gali už kelesdiašimt centų ar kelis eur gaut visai gerus, tai galvoju kam man reiks mokėt arti 10 eur. už fisher price ar playgrow, nes leliukas planuotas seniai ir nuobodžiai,tai vis tikėjaus, sakau paskiau nereiks bent tų ieškot. ir džiaugiuos dabar iš ties.. rolleyes.gif ir tada jau sakiau vyriškiui turiu turbūt visam vaikų darželiui, tai va dabar du bus kaip tik biggrin.gif
ir pledukus du kaip tik turiu nusinėrus ir kilimėlį tokį su meškučiais ant grindų. dar reiks kokių sagų ar ko prisiūt, motorikai lavinti. ir gal apseisiu be to pirktinio kilimėlio. tik tiek, kad niekas virš galvos nekabos.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 12, 17:19)
Mano apimtis jau 115cm ir svorio +17kg Dar praeita sav buvo visai kitas vaizdas.

kaip su dviem tai dar visai padoriai svorio priaugai. po vieną virš 20 ir 30 kg priauga.. bet jei jau taip yr,ką padarysi.
o tavo leliukų padėtis kokia? galėsi pati bndyt ar CP? žinau kad jau kalbėjai apie tai manau, bet ne viską idealiai sekiau blush2.gif
Atsakyti
Buvau tartis su gyd. Uz pusantros sav.pasakys data jei aisku iki tol istempsiu. Maze jau 2798g. Placenta sake subrendus, kraujotaka gera. Nu nera prie ko prikibti. wub.gif ai tipo mano dusimas nelabai patiko tai pasidarysiu kali, jei geras nesuksiu savo grazios galvos ax.gif
Atsakyti