Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Krown @ 2015 05 12, 17:49)
o manes ant saldumynu vis dar ne itin traukia  rolleyes.gif aisku ledai skanu, bet siaip pagrinde vistiek valgau tik rimta maista  4u.gif bet svoris atrodo is oro auga  biggrin.gif gerai kad dedasi tolygiai visur, ne tik ant pilvo tai dar normaliai visai (ikeliau savo arbuziuka  ax.gif )

Labai dailutis wub.gif

QUOTE(Edena @ 2015 05 12, 19:40)
Tik mano jau kojytes pradejo tinti sad.gif prisijungiu prie tinstanciu  4u.gif  Imeciau siandienos nuotraukyte, pramogaujam su nestuke drauge kaip smagu kad ji kartu dekrete tai ne tas zodis, susitinkam ryte ir issiskiriam vakare wub.gif

Man šiandien irgi pėdos ir kulkšnys ištino... Bet taip neblogai, nesimato net kauliukų.. Kaip suprantu pas gydytojus kreiptis jei neatleis iki ryto? Bandžiau ir vėsią vonelę ir užkelti į viršų - nelabai kas padeda.. g.gif

QUOTE(Vega56 @ 2015 05 12, 20:05)
Buvau tartis su gyd. Uz pusantros sav.pasakys data jei aisku iki tol istempsiu. Maze jau 2798g. Placenta sake subrendus, kraujotaka gera. Nu nera prie ko prikibti. wub.gif ai tipo mano dusimas nelabai patiko tai pasidarysiu kali, jei geras nesuksiu savo grazios galvos  ax.gif

Kaip šaunu, kai taip viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 05 12, 19:31)
Man šiandien irgi pėdos ir kulkšnys ištino... Bet taip neblogai, nesimato net kauliukų.. Kaip suprantu pas gydytojus kreiptis jei neatleis iki ryto? Bandžiau ir vėsią vonelę ir užkelti į viršų - nelabai kas padeda..  g.gif

Skysciu gerk kuo daugiau. Man irgi nesimate jau kauliuku viena diena, bet skysciai ir miegas kojas pakelus padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 05 12, 17:33)
biggrin.gif eik tu - kokia tu saunuole burbuliacija! Man labai patinka tavo humoras  wub.gif  thumbup.gif i gala as jau irgi nesidemonstruosiu, kam cia grazu kai plauki kaip banginis  biggrin.gif bet svarbiausia, kad tiek istempei, jie jau tokie dideli pas tave  thumbup.gif jau tuoj tas didziulis bumbulas bus praeity, nereiks nei tos sluotos kai aplink savo poryte reikes aplakstyt - o mes lauksim svieziu naujienu kaip gyvenimas klostosi su dviem biggrin.gif

Aciu Krown uz pagyras 4u.gif Na taip, ives man savo manksta tie du. Galesiu savo filmukus sukt ir jum demonstruot biggrin.gif

QUOTE(Edena @ 2015 05 12, 18:40)
sveikutes  4u.gif
jau pas mus turguje tie pailgi tokie tamsus, ir skanus nerealiai saldus o D kaip buvo gera valgyt, su drauge nestuke nusipirkom ir vaziavom i botanikos soda valgyt prie prudo, abi cepsejom  biggrin.gif

Kaip smagu drauge turet tuo paciu metu einancia tuo paciu keliu thumbup.gif Isivaizduoju randat daug bendru temu rolleyes.gif

QUOTE(floria @ 2015 05 12, 18:44)
ačiū  mirksiukas.gif
tai manau, kad yra daugiau, bet kažkaip jūs dvi užsifiksavot, nes ir anoj temoj tuo metu buvau (na kitu niku), tai prisimenu dėl to labiau..

As ir galvoju kuri cia mergaite uzsislepus, kad mane pazista o as jos ne g.gif Tai tavo nikas ne is B prasidejo anoj temoj? Nes akmenukas tai zinau kieno, bet va nikas naujas ax.gif

QUOTE(Vega56 @ 2015 05 12, 19:05)
Buvau tartis su gyd. Uz pusantros sav.pasakys data jei aisku iki tol istempsiu. Maze jau 2798g. Placenta sake subrendus, kraujotaka gera. Nu nera prie ko prikibti. wub.gif ai tipo mano dusimas nelabai patiko tai pasidarysiu kali, jei geras nesuksiu savo grazios galvos  ax.gif

Saunu Vega thumbup.gif Tai kad dusimas gal nuo svorio ir nestumo pabaigos, visos juk puskuojam. Tikiuosi viskas bus ok su kaliu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(floria @ 2015 05 12, 18:44)

o tavo leliukų padėtis kokia? galėsi pati bndyt ar CP? žinau kad jau kalbėjai apie tai manau, bet ne viską idealiai sekiau  blush2.gif

Zemyn galva abu beveik visa nestuma, tad kolkas jokiu CP nenusimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 12, 19:44)

As ir galvoju kuri cia mergaite uzsislepus, kad mane pazista o as jos ne  g.gif  Tai tavo nikas ne is B prasidejo anoj temoj? Nes akmenukas tai zinau kieno, bet va nikas naujas  ax.gif

Zemyn galva abu beveik visa nestuma, tad kolkas jokiu CP nenusimato  smile.gif

biggrin.gif blush2.gif tep tas pats, dėl to tave ir geriausiai pamenu, nes tu davei gerų patarimų ir liepei ilsėtis, bet va neklausiau... blush2.gif na bet gerai baigės dabar iš 2 karto svarbiausiai 4u.gif

o tai super kad abu taip, ta jau gal ir nepersivers. Svajonė man taip būtų smile.gif aišku, svarbu sėkmingai į pasaulį ateitų, nesvarbu kaip tokiu atveju jei nėra kitos išeities, bet pasvajot galima.
Atsakyti
nu tinimo drauges, man rodos dar nei viena nepasieket tokio lygio, kad del skysciu susikaupimo skaudetu ranku pirstu sanariai? biggrin.gif o as va nuo sios savaites pradzios jau gyvenu su siuo nestumo efektu biggrin.gif bandau mazinti druska, gerti skysciu daug daug, nes buvau jau sumazinus kazkaip blush2.gif ryt einu pas daktaryte tai jau klausiu ka man daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 12, 20:00)
biggrin.gif  blush2.gif tep tas pats, dėl to tave ir geriausiai pamenu, nes tu davei gerų patarimų ir liepei ilsėtis, bet va neklausiau... blush2.gif  na bet gerai baigės dabar  iš 2 karto svarbiausiai 4u.gif

Aaa, nu aisku biggrin.gif O tai nika kam keitei jei nepaslaptis ? ax.gif

Bet tai vistiek nemazai laiko praejo, nes pirmas kartas juk gerokai pries naujus metus buvo, jei gerai pamenu mastau.gif Na o tu juk pati geriausiai zinai ir jauti kada organizmas 'ready' mirksiukas.gif

Oi kaip smagu, dabar jau zinau kuriai cia mergytei pasiseke ir dar dvigubai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Burbuliuk, as irgi manau, kad cia ne sirdeles beda, nu bet pasiziuresiu. mirksiukas.gif
Tiesa, mano maze ziauriai echo nemegsta, buna rami, bet tik pajunta nu ir prasideda breikai. Dopleris kai anksciau klausydavom irgi nepatikdavo.
Papildyta:
As tai vakar fb Edena atpazinau ax.gif ziurejau vienos fotostudijos foto ir galvoju kur man sita moteris matyta :Dkaip zirafai dar kol daejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 05 12, 20:23)
Burbuliuk, as irgi manau, kad cia ne sirdeles beda, nu bet pasiziuresiu.  mirksiukas.gif
Tiesa, mano maze ziauriai echo nemegsta, buna rami, bet tik pajunta nu ir prasideda breikai. Dopleris kai anksciau klausydavom irgi nepatikdavo.

Zinok as irgi pastebejau kad mano pypliai po echo buna daug aktyvesni. Ir per echo malas pakankamai, bet ir po to duodas kelias geras valandas. Vis kildavo minciu ar tos bangos kaip nors juos veikia g.gif
Atsakyti
Sveikos

Krown labai grazus pilvukas wub.gif

Edena kaip faina turet drauge su kuria galima kartu puskuot wub.gif

Ledai man irgi skaniausias dienos patiekalas, pas mus cia karta i men. atvaziuoja ledu masina kur su muzikele filmuose buna, tai mes vsa laika kelias dezes nuperkam bet mano favoritas dabar uzsaldytu sulciu ledai ax.gif

siandien buvau pasimatyme tai maziukes po 1100g kazkur, viskas gerai dabar kas 2 sav. eisiu pas gyd. Dar pamatavo kakleli tai jis dar pailgejo bar 4,6cm tai sakiau kad iki galo vaiksciuosiu doh.gif iki 40sav. lotuliukas.gif Abi guli galvom zemyn,tai sake pati gali laisvai gimdyti, as tai bijau gimdymo net baisu pagalvoti brrrr.... Dar skaiciau kad jus kalbejot apie baimes del vaiku, tai man irgi tas yra tai vyras sake nupies iskarto kryziuka lotuliukas.gif

Gal kas is jusu pirko kudikio dienorasti? bandziau ieskoti yra visokiu variantu bet neparodyta kaip vidui atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 12, 20:29)
Zinok as irgi pastebejau kad mano pypliai po echo buna daug aktyvesni. Ir per echo malas pakankamai, bet ir po to duodas kelias geras valandas. Vis kildavo minciu ar tos bangos kaip nors juos veikia  g.gif

Manau tikrai veikia. Nes net mb kai kazkada nejudejo, o as labai pergyvenau sako duok pajungsim ir isjudinsim ir tikrai spardyt pradejo butent i ji.

Nu ir tema uzvedziau del vaiku sumaisymo. Galvojau isdurninsit mane, o cia vos ne kiekviena apie tai pagalvoja. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 05 12, 21:36)

Gal kas is jusu pirko kudikio dienorasti? bandziau ieskoti yra visokiu variantu bet neparodyta kaip vidui atrodo g.gif

Visas mergaites su puikiomis TA thumbup.gif Labai saunu ir zinau kiek nerimo buna pries einant i TA ir koks dziaugsmas kai iseini su gerom ziniom wub.gif
Mishellina2, Lietuvoje tai gauni dovanu po gimdymo ta kudikio dienorasti.Mums gimdymo namuose gal 2 ar 3 para po gimdymo atnese tokia dezute dovana kudikiams ir ju teveliams uzrasyta,tai ten buvo kudikio dienorastis ir tokia knygele pirmieji metai rodos vadinasi.Pabandysiu nufotkint,jei kas kitas nenufotkins ir ikelsiu-aisku jei tu apie ta dienorasti kalbi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 12, 20:23)
Aaa, nu aisku  biggrin.gif  O tai nika kam keitei jei nepaslaptis ?  ax.gif 

Bet tai vistiek nemazai laiko praejo, nes pirmas kartas juk gerokai pries naujus metus buvo, jei gerai pamenu  mastau.gif  Na o tu juk pati geriausiai zinai ir jauti kada organizmas 'ready'  mirksiukas.gif

Oi kaip smagu, dabar jau zinau kuriai cia mergytei pasiseke ir dar dvigubai  bigsmile.gif  thumbup.gif

išsiregistravau iš ano, ir šitas laikinas, kai jau galėsiu ramiai kitiems pasakyti apie nestuke.gif tai pasijungsiu su savo senu forumo niku, iki šiol dar nežino niekas iš draugų ar artimų, tai nesinorėjo dar rašyt, dėl to .. dar truputį per anksti, vidurvasarį kokį, kai pusę kelio bus.
jo pirmas kartas buvo rugsėjį, o tada iš kart po to pradėjau kai tikėjaus iki kalėdų kad pavyks, bet visi hormonai ir .t.t neleido. tai palikau maždaug 2,5 mėn. ir tada kovą buvo sėkmingas ciklas 4u.gif du įsodino, nes tiek ir beliko, tai pasirodo ir abu prigijo, buvo nerealus jausmas wub.gif

dėl echo poveikio ar ne, visokių tų straipsių yra.. bet sako kad pakelia temperatūrą apie pusę ar vienu laipsniu,tai šiluma gal nepatinka g.gif
Atsakyti