Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(GabiVia52 @ 2015 04 27, 17:47)
Labas visoms mamytems  4u.gif

esu naujoke SM forume, dar tik kelias dienas uzsiregistravus ir noreciau prisijungti i jusu temute smile.gif

laukiuosi jau antro vaikelio, numatyta gd birzelio 24d. kraiteli po truputi kraunuosi, nors dar neturiu visu daiktu. daug kas atliko nuo pirmojo vaiko. o si karta taip pat laukiuosi berniuko  thumbup.gif tai nauju drabuzeliu nusipirkau tik kelis: 4 0 dydzio bodziukus i ligonine, kepurytes, pirstinytes ir pora sliauztu. dar beliko dideli pirkiniai: vezimukas, vonele, patalyne, vonios rinkinys, daiktai man paciai ir pan.

Sveika prisijungus 4u.gif Ir sveikinimai nestuke.gif
O ko taip ilgai laukei ir prisijungei tik i gala bigsmile.gif Birzelio gale busi Atisai i kompanija thumbup.gif smile.gif
Na mano oficiali data irgi Birzelio 26, bet labai abejoju kad su dvyniais galima istempti 41 savaite biggrin.gif

O ar ilgai bandet susilaukti antro vaikelio? Varduka jau isrinkot? Mes cia visos kamuojames su berniuku vardais doh.gif

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 27, 11:56)
Sveika prisijungus  4u.gif  Ir sveikinimai  nestuke.gif 
O ko taip ilgai laukei ir prisijungei tik i gala bigsmile.gif  Birzelio gale busi Atisai i kompanija  thumbup.gif  smile.gif
Na mano oficiali data irgi Birzelio 26, bet labai abejoju kad su dvyniais galima istempti 41 savaite  biggrin.gif

O ar ilgai bandet susilaukti antro vaikelio?  Varduka jau isrinkot?  Mes cia visos kamuojames su berniuku vardais  doh.gif

aciu! smile.gif tai kad as sitam SM forume tik kelios dienos. dar visai nesigaudau, nei temu platybese, nei kaip forumas veikia blush2.gif
sako, kad dvynukai paprastai gimsta anksciau smile.gif
nea, antro vaikelio nebuvo sunku susilaukti. kaip tik atvirksciai- buvo siurprizas kaip ir pirmasis. abu vaikeliai laukiami ir planuoti, tik tie planai budavo "gal veliau, dar truputi per anksti". bet sakoma, kad vaikai patys renkasi kada ateiti biggrin.gif ir dabar dziaugiuosi, kad tarp vaiku 3m skirtumas.
vardo dar neisrinkom. turim kelis variantus, bet koki varda duosim, nuspresim kai gims vaikelis smile.gif
Atsakyti
GabiVia25, sveika prisijungusi į forumą 4u.gif Tik noriu pasitikslinti, kad į tą skyrelį pataikėte wink.gif Šičia renkasi merginos, kurios turi/turėjo problemų su pastojimu ir pastojo stimuliacijų, IUI, IVF pagalba 4u.gif

Manau, kad Jums aktualios temos būtų šios:
http://www.supermama...;#entry68957129

http://www.supermama...;#entry68955693

Gražaus laiko ir bendravimo forume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2015 04 27, 13:22)
GabiVia25, sveika prisijungusi į forumą 4u.gif Tik noriu pasitikslinti, kad į tą skyrelį pataikėte wink.gif Šičia renkasi merginos, kurios turi/turėjo problemų su pastojimu ir pastojo stimuliacijų, IUI, IVF pagalba

tada tikriausiai ne ten pataikiau.. blush2.gif nepamaciau, kad cia planiukes renkasi. bandysiu tada jungtis prie birzelinukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2015 04 28, 03:14)
tada tikriausiai ne ten pataikiau..  blush2.gif nepamaciau, kad cia planiukes renkasi. bandysiu tada jungtis prie birzelinukiu 4u.gif

Tai kad ne planiukės, visos jau didžiulės ir pilvotis čia lotuliukas.gif

Burbuliacija, kokie darbeliai.. bigsmile.gif

Nusipirkau vakar medela swing pientraukį, buteliukus medelos, vonelę, užvalkaliukus su apsaugėlėm baby city su naujagimio kraitelio nuolaidom ax.gif Liko nebe tiek ir daug iš sąrašėlio, tik vėžimėlių ir autokėdučių nu niekaip nėr biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 04 28, 07:02)

Nusipirkau vakar medela swing pientraukį, buteliukus medelos, vonelę, užvalkaliukus su apsaugėlėm baby city su naujagimio kraitelio nuolaidom  ax.gif  Liko nebe tiek ir daug iš sąrašėlio, tik vėžimėlių ir autokėdučių nu niekaip nėr  biggrin.gif

Na pazanga pazanga 4u.gif O tu vezimuko triviecio ieskai ar apie kitokius variantus galvoji?
Atsakyti
Merginos, ar Jūs ėjot į kokius nors nėščiūjų kursus? Ar dar planuojat eiti? Nes neapsisprendžiu ar verta.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 04 28, 10:56)
Merginos, ar Jūs ėjot į kokius nors nėščiūjų kursus? Ar dar planuojat eiti? Nes neapsisprendžiu ar verta.

As eisiu , nuo birzelio 15 smile.gif man idomu , nzn kiek bus nadinga , bet man idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 04 28, 11:56)

Man ligonine suteike nemokamus kursus cia, bet as patingejau ir nejau doh.gif Per youtube pasiziurejau apie ka ten tie kursai buna ir man uzteko biggrin.gif

Gal ir naudinga zinoti apie ka tie kursai buna, bet gimdymo vistiek nesurepetuosi as manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 04 28, 11:56)

As lankiau paskaiteles. Nenorejau, bet drauge prikalbino. Patiko ir tikrai suzinojau naudingu dalyku. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 28, 12:58)
Man ligonine suteike nemokamus kursus cia, bet as patingejau ir nejau  doh.gif  Per youtube pasiziurejau apie ka ten tie kursai buna ir man uzteko  biggrin.gif  

Gal ir naudinga zinoti apie ka tie kursai buna, bet gimdymo vistiek nesurepetuosi as manau ax.gif

surepetuosi ax.gif ax.gif visas padetis isbandziau, su kvepavimu ir t.t., buvo tikrai lengviau apsisprest kokioj padety bus geriau gimdyt ir kaip saremius kokiais metodais apmalsint ir pratimais thumbup.gif

Ruta.B nezinau jeigu Tu is Kauno tai Kirijenko kursai man tikrai patiko, labai atsidaves jis viska isdesto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 28 balandžio 2015 - 15:31
QUOTE(Edena @ 2015 04 28, 15:24)
surepetuosi  ax.gif  ax.gif  visas padetis isbandziau, su kvepavimu ir t.t., buvo tikrai lengviau apsisprest kokioj padety bus geriau gimdyt ir kaip saremius kokiais metodais apmalsint ir pratimais  thumbup.gif

Ruta.B nezinau jeigu Tu is Kauno tai Kirijenko kursai man tikrai patiko, labai atsidaves jis viska isdesto  4u.gif

Edena, ačiū už informaciją. Aš kaip tik iš Kauno. Tu gal Kauno klinikose gimdei?jei taip ar iš anksto tateisi?
Atsakyti