Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Piktukė @ 2015 04 28, 19:28)

Mergaitės dekrete. O kada jus išleido? 30 savaičių nuo mm, ar pagal tai kiek vaikučiai atitinka laiko? Mergaičiukė savaitė didesnė nei skaičiuojant pagal mm, sakau gal gali savaite anksčiau ir išleisti? Tik pirmadienį tikrąjį atsakymą sužinosiu smile.gif

Cia zinok nuo gyd priklauso, man genetiku echo rode didesni nestuma, nei pagal mmm tai pagal ji ir isleido. mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Piktukė @ 2015 04 28, 21:28)

Aš po pasimatymo  bigsmile.gif  gražiai augam, mergaičiukė vis dar lenkia brolius šimtu gramu ir sveria jau virš kilogramo  wub.gif  kaklelis 3,6 cm, tai sakė stebuklingai tu čia laikaisi  biggrin.gif 

Mergaitės dekrete. O kada jus išleido? 30 savaičių nuo mm, ar pagal tai kiek vaikučiai atitinka laiko? Mergaičiukė savaitė didesnė nei skaičiuojant pagal mm, sakau gal gali savaite anksčiau ir išleisti? Tik pirmadienį tikrąjį atsakymą sužinosiu smile.gif

Su gera TA 4u.gif kaip mieka, ir as jau labai laukiu, nors mano echo dar toli ax.gif
I dekreta isleido 70 dienu iki numatytos gimdymo datos 4u.gif
As i paskaitas irgi nejau.. Gal kad jau viena turiu, rai galvoju ir ta antra kaip nors uzauginsiu biggrin.gif ir dar kadangi nenoriu natur, tai ko ten eit nervuotis biggrin.gif bet siaip manyciau, kad kai buna tema apie gimdyma, tai verta nueiti, nors as tikrai tuo momentu nieko neatsiminiau ir oati sau ieskojau geriausios padeties, arba akusere viska sake blush2.gif o i kitas temas (naujagimio prieziura, vaikas seimoje) tai jau nebeiciau tikrai, man tik laiko gaisimas, cia mano nuomone ax.gif

Beje, ar kuri is jusu tinstat? Kaip as tint pradejau, kosmaras verysad.gif neisivaizduojat, kojos kaip kalades, tues ciurna jokio susiaurejimo nebera, visa kaip bulkute doh.gif matyt skysciu mazai, reikes pagert, bet kaip man nelenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 04 29, 07:42)
nors as tikrai tuo momentu nieko neatsiminiau ir oati sau ieskojau geriausios padeties, arba akusere viska sake  blush2.gif  o i kitas temas (naujagimio prieziura, vaikas seimoje) tai jau nebeiciau tikrai, man tik laiko gaisimas, cia mano nuomone  ax.gif

Beje, ar kuri is jusu tinstat? Kaip as tint pradejau, kosmaras  verysad.gif  neisivaizduojat, kojos kaip kalades, tues ciurna jokio susiaurejimo nebera, visa kaip bulkute  doh.gif  matyt skysciu mazai, reikes pagert, bet kaip man nelenda  doh.gif

Tai va as ta pati pagalvojau Atisiuk, kad gimdymo metu isgaruos is galvos visi mokymai ir paskaitos, ir gal but gerai ir patogu atrodys visai kas kita negu kad per kursus atrode. Aisku teoriskai pasiskaitineju kas ir kaip buna, kazka zinot ir nusimanyt reikia, bet i tas paskaitas nusprendziau neit, kaip nors issiversiu ir be ju 4u.gif

Oi uzjauciu del tynimo. Nu man kazkaip ne aciu die. Bandyk gert tikrai. Zinai, as per siaudeli vandeni dabar geriu. Gal ir kvaila, vistiek tas pats vanduo, bet per siaudeli kazkaip man skaniau ir daugiau telpa biggrin.gif gal pabandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 04 29, 08:42)
I dekreta isleido 70 dienu iki numatytos gimdymo datos  4u.gif

Beje, ar kuri is jusu tinstat? Kaip as tint pradejau, kosmaras  verysad.gif  neisivaizduojat, kojos kaip kalades, tues ciurna jokio susiaurejimo nebera, visa kaip bulkute  doh.gif  matyt skysciu mazai, reikes pagert, bet kaip man nelenda  doh.gif

Taip nieko nebus, nes man gimdymo datą 35 savaitę bus, pagal tai jau turėjau išeiti biggrin.gif Žodžiu nuo gydytojos priklauso... Na tikiuosi maniškė supratinga ir paims pagal didžiausią vaikutį blush2.gif

Už tinimus.. 4u.gif Nesvaigsta galva? Arba vandens per daug geri, arba grasint pradeda preeklampsija. Gąsdinti žinoma nenoriu, viską tik gydytojai pasakyti gali smile.gif

Pacifica, mačiau vienoje temoje domėjaisi adbor vėžimėliais. Gal buvai gyvai apžiūrėti? Nes atsiliepimų internete tai mažai apie juos.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 29, 11:06)
Zinai, as per siaudeli vandeni dabar geriu. Gal ir kvaila, vistiek tas pats vanduo, bet per siaudeli kazkaip man skaniau ir daugiau telpa  biggrin.gif gal pabandyk  4u.gif

Aciu uz nauja metoda, reikes isbandyti 4u.gif

QUOTE(Piktukė @ 2015 04 29, 12:11)
Už tinimus.. 4u.gif  Nesvaigsta galva? Arba vandens per daug geri, arba grasint pradeda preeklampsija.

Ne, per daug isgerimas man niekada negrese, isgeriu laaabai mazai, ir ta mazai per prievarta doh.gif na, pabandysiu pagert, gal pades ax.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

As irgi jau po TA - augam, viskas puikiai thumbup.gif na tiesa sakant, net neabejojau kad taip ir bus biggrin.gif vienas mazesnis ir atitinka maziau laiko, taciau yra simetriskai augantys ir skirtumas svorio tarp ju 50 g kazkur, bet kadangi neaisku kada ir kaip kuris implantavosi tai ta paklaida cia gali buti absoliuciai tik del to 4u.gif taigi esam apie 300 g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 04 29, 11:25)
As irgi jau po TA - augam, viskas puikiai  thumbup.gif na tiesa sakant, net neabejojau kad taip ir bus  biggrin.gif vienas mazesnis ir atitinka maziau laiko, taciau yra simetriskai augantys ir skirtumas svorio tarp ju 50 g kazkur, bet kadangi neaisku kada ir kaip kuris implantavosi tai ta paklaida cia gali buti absoliuciai tik del to  4u.gif taigi esam apie 300 g smile.gif

Su gera TA thumbup.gif aukit, stiprėkit.. wub.gif
Atsakyti
Piktuke as ta vezima gyvai parduotuvej ziurejau, jei vilniete esi tai seskines 22 kur pasazas iki tai ten yra vezimu parduotuve. Bet man dabar ne iki vezimu, vel ligonine, spazmai, kaklelis... ir tikejimas kad viskas baigsis gerai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ambrela,sveikinu su dukrytes gimimu ir ramiu jums nakteliu ir kad tik gamintusi kuo daugiau tavo pienelio mirksiukas.gif
Atisa,tavo nuomone del vaiku tikrai teisinga drinks_cheers.gif Mano pirmagime buvo labai ramus vaikutis,o sunelis labai neramus-ji labai kankina virskinimo visos bedeles,pilvuko spazmai net klykt pradeda-gaila ziureti.Tai irgi supame,nors as maniau kad nesupsiu vaikucio.Na,i lova nesiguldom kaip ir buvom nusprende,o ciulptuka duodam,ypac nakciai-bet jis pats jei nori ima,jei nenori tai neigrusi niekaip biggrin.gif As dabar galiu pasakyti,kad man abu nestumai visai skirtingi buvo ir vaikai tikrai skirtingi,nes Andreja visai beveik neverke,nebuvo jai ir tokiu aisku pilvuko skausmu.Taip kad numatyt labai sunku kazka mirksiukas.gif
Kas del CP.Tai jis labai zemai daromas,kelnaites puikiai pridengia ji.Realiai jis daromas toj vietoj kur gakta su pilvu jau ribojasi,ties ta ribine zona jei taip galima pavadint biggrin.gif
Man dare spinaline nejautra-be proto bijojau kad labai skaudes nes visdelto i stubura duria,o del pjovimo kazkaip negalvojau kad skaudes,nes buvau isitikinus kad vis patikrins ar jauciu ar ne.Tai visai galima sakyt net nepajutau kai dare ta spinaline nejautra.paskui tik pradejo silt kojos,tirpt ir eit auksciau ir jau kai viskas uzsalo kazkur jautrumas buvo nuo krutu i virsu smile.gif
Po pirmo CP skaudejo bet kaip per geras menesines.Po sio CP irgi skaudejo,bet vis vare pirma para vaistus tai buvo visai lafa,o kitas paras skaudejo kaip reikiant jau tai svarbiausia,nekentekit ir sakykit kad labai skauda,suleis vaistu.As veziausi 3 zvakutes nuo skausmo kaip ir parasyta kad pasiimt.Bet pritrukau ir atveze vyras nupirkes dar dezute tu zvakuciu.Man ligoninej sake kad galiu detis du kartus per diena ir siule viena zvakute ryte,kita vakare.bet pirmas dienas as sunaudodavau ir 5 blush2.gif nekreipiau demesio i pasakymus,man tiesiog skaudejo ir nezadejau kesti skausma,juk reikia ir vaiku rupintis tai ir dejaus.Ligoninej duodavo 2 zvakutes dienai,o kitas naudojau is savu nupirktu.Be to,sake tos zvakutes ne tik nuiima skausma bet veikia ir priesuzdegimiskai.Man dar kuo jos padejo tai i wc ant didelio zymiai lengviau buvo nueiti thumbup.gif
Beje,Atisa o kur nusprendet gimdyt?
Ir patarimas,neprisipirkit labai daug rubeliu.Puikiai zinau kaip noris kuo duagiau nusipirkt ir vis atrodo pamatai grozybiu.Maniskis labai greit stiebias i ilgi doh.gif Jau dabar nesiojam 62 dydzio rubus.
Geriau pirkit ir didesniu dydziu rubeliu,nes kai gims vaikas nebus laiko ieskot rubeliu.As cia kalbu ne apie parduotuves,nes is parduotuviu beveik nieko nepirkom.
Zodziu sekmes visoms ir sveikatos bei sveikinu su geromis TA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 29, 12:41)
. Bet man dabar ne iki vezimu, vel ligonine, spazmai, kaklelis... ir tikejimas kad viskas baigsis gerai.

Ojetus, laikykis 4u.gif stiprybes 4u.gif viskas bus gerai smile.gif

Afrodite, oi kaip pasiilgau jau tavo pasakojimu bigsmile.gif smagu, kad uzsuki, mat as i kitus skyrelius nelabai uzeinu, tai tik is cia kiek paskaitau suzinau ir kaip mamytems sekasi wub.gif

As taip noreciau to cp, jau pradedu mastyt ieskoti gyd blush2.gif

beje, nepasigyriau, vis pergyvenau,kad mazai juda, kartais ilgai nepajuntu, tai po 32 savaites tikrai aktyviau ir ilgiau padziugina mane savo bumsejimais, bet isitaisius gerai, skausmo man jokio nesukelia tik mlonumas jos makalavimasis wub.gif

Ziuriu man kas antra diena, vakar visiska tinginio ir valgymo diena buvo, o siandien nors ir miegojau ilgai, bet atsikeliau darbinga, susiruosiau vakarienei viska,kad greiciau butu, pasitvarkia ri prisedau prie savo darbu kompiuteriniu smile.gif tik iki miesto vis tingiu palekt, o jau reiktu, reikia uzuolaidu siuveja issirinkti ir to skalbiklio dar vis nenusipirkau blush2.gif biggrin.gif

Na, o pas mane dabar Cappuccino time tai dalinuos sia akimirka ir su Jumis wub.gif ir isivaizduoju Jusu puodeius pries savaji biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 29 balandžio 2015 - 14:14
Afrodite, kaip smagu, kad parasei wub.gif Aciu tau uz naudinga info ir dalinimasi patirtim 4u.gif man dabar labai aktuali info del cp, nes uzeina baimes kartais blush2.gif jau susitariau su gimdymo skyriaus vedeju, gimdysiu Pasvaly, ten labai aukšto lygio gimdymo namai, privačios šeimynines palatos su visa technika ir privalumais blush2.gif
O kokias konkrečiai tu žvakutes pirkai? nusipirksiu ir as, jau nusivesiu i ligonine ax.gif
Linkejimai tavo stebukliukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 04 29, 15:13)
Afrodite, kaip smagu, kad parasei  wub.gif  Aciu tau uz naudinga info ir dalinimasi patirtim  4u.gif  man dabar labai aktuali info del cp, nes uzeina baimes kartais  blush2.gif  jau susitariau su gimdymo skyriaus vedeju, gimdysiu Pasvaly, ten labai aukšto lygio gimdymo namai, privačios šeimynines palatos su visa technika ir privalumais  blush2.gif
O kokias konkrečiai tu žvakutes pirkai? nusipirksiu ir as, jau nusivesiu i ligonine  ax.gif
Linkejimai tavo stebukliukui  4u.gif

Super,dabar gali but rami nors jau del gimdymo mirksiukas.gif Nes man tai streso buvo del gimdymo juodai; bet ne del CP,o del to kad mano ginius turejo isvykt,gerieji medikai isvare atostogu,o like nenorejo manes imt kaip per sudetingos nestukes o ir atsiliepimai apie juos buvo nekokie,tai streso buvo per akis,nes labiausiai bijojau del maziuko.Bet Dievulis aukstai patvarke viska i gera biggrin.gif
Seimynine palata-geris thumbup.gif As nezadejau imt,nes nera pigu,o ir gyvename galima sakyt salia gimdymo namu,na su masina 5min.Bet mane tevai mano kalbino ir ikalbino,tai kaip paskui dziaugiausi ir as kad esu ne viena,o ir vyras buvo patenkintas.
Ai dar del supimo,tai maniskiui kai uzeina negerumai,tai as su vezimu arba ant vezimo remo uzdedu auto kedute ir varineju po namus lotuliukas.gif o ir autokedute mums pravercia,pasidedu ant sofos ir jis mato mane,palinguoju ji ir maitint patogu thumbup.gif Nes supynese pabuna kokias 15 min ir asaros,lavinimo kilimelis irgi idomus tik jeigu nieko jam neskauda ir taip pat maksimum 15 min.Va kas super dalykelis ir juodai eda baterijas mums,tai migdukas.Seniau muzikeles klausesi,o dabar jau matom kaip stebi ant ekraniuko judancius paveiksliukus.Tai buna tokiu palaimingu vakaru,kad paguldom maziuka jau pavalgiusi,apiprausta ir t.t. ir ijungiam ta migduka ir patys gulam-tai ir uzmiegam tada visi lotuliukas.gif
Zvakuciu pavadinimo dabar neprisimenu,is d raides.na jas visur naudoja ir po operaciju.ot uzkrito pavadinimas blush2.gif
Atsakyti