Sveikutes
Ambrela,sveikinu su dukrytes gimimu ir ramiu jums nakteliu ir kad tik gamintusi kuo daugiau tavo pienelio
Atisa,tavo nuomone del vaiku tikrai teisinga

Mano pirmagime buvo labai ramus vaikutis,o sunelis labai neramus-ji labai kankina virskinimo visos bedeles,pilvuko spazmai net klykt pradeda-gaila ziureti.Tai irgi supame,nors as maniau kad nesupsiu vaikucio.Na,i lova nesiguldom kaip ir buvom nusprende,o ciulptuka duodam,ypac nakciai-bet jis pats jei nori ima,jei nenori tai neigrusi niekaip

As dabar galiu pasakyti,kad man abu nestumai visai skirtingi buvo ir vaikai tikrai skirtingi,nes Andreja visai beveik neverke,nebuvo jai ir tokiu aisku pilvuko skausmu.Taip kad numatyt labai sunku kazka
Kas del CP.Tai jis labai zemai daromas,kelnaites puikiai pridengia ji.Realiai jis daromas toj vietoj kur gakta su pilvu jau ribojasi,ties ta ribine zona jei taip galima pavadint
Man dare spinaline nejautra-be proto bijojau kad labai skaudes nes visdelto i stubura duria,o del pjovimo kazkaip negalvojau kad skaudes,nes buvau isitikinus kad vis patikrins ar jauciu ar ne.Tai visai galima sakyt net nepajutau kai dare ta spinaline nejautra.paskui tik pradejo silt kojos,tirpt ir eit auksciau ir jau kai viskas uzsalo kazkur jautrumas buvo nuo krutu i virsu
Po pirmo CP skaudejo bet kaip per geras menesines.Po sio CP irgi skaudejo,bet vis vare pirma para vaistus tai buvo visai lafa,o kitas paras skaudejo kaip reikiant jau tai svarbiausia,nekentekit ir sakykit kad labai skauda,suleis vaistu.As veziausi 3 zvakutes nuo skausmo kaip ir parasyta kad pasiimt.Bet pritrukau ir atveze vyras nupirkes dar dezute tu zvakuciu.Man ligoninej sake kad galiu detis du kartus per diena ir siule viena zvakute ryte,kita vakare.bet pirmas dienas as sunaudodavau ir 5

nekreipiau demesio i pasakymus,man tiesiog skaudejo ir nezadejau kesti skausma,juk reikia ir vaiku rupintis tai ir dejaus.Ligoninej duodavo 2 zvakutes dienai,o kitas naudojau is savu nupirktu.Be to,sake tos zvakutes ne tik nuiima skausma bet veikia ir priesuzdegimiskai.Man dar kuo jos padejo tai i wc ant didelio zymiai lengviau buvo nueiti
Beje,Atisa o kur nusprendet gimdyt?
Ir patarimas,neprisipirkit labai daug rubeliu.Puikiai zinau kaip noris kuo duagiau nusipirkt ir vis atrodo pamatai grozybiu.Maniskis labai greit stiebias i ilgi

Jau dabar nesiojam 62 dydzio rubus.
Geriau pirkit ir didesniu dydziu rubeliu,nes kai gims vaikas nebus laiko ieskot rubeliu.As cia kalbu ne apie parduotuves,nes is parduotuviu beveik nieko nepirkom.
Zodziu sekmes visoms ir sveikatos bei sveikinu su geromis TA