Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

[quote=MUMMY112,2015 12 09, 21:50]
[/quote]
Del klausimo tai klause.Pas mane auklejimo metodai griezti.Kazko nepadare,negavo to ir to,neklause kazkur nejo.Nesu pakelusi balso ne ant vieno,bet Matau kad pas Jus seimoje,tetis neatlieka savo funkcijos,ir nesustato visko i savo vietas.Apie populiarejima metyti vaikus savotiskas klausimas.Turbut ne veltui Jusu vyras patepe slides nuo tokios moters ir nesugebejo savo vaikams isrinkti padorios mamos.Dar gerai kad pasieme vaikus,nes daugumoj vyrai or juos pameta.Labai gerbtinas poelgis.
Musu visi vaikai jau suauge,mes jau praejome per isterinius priepolius,begimus laukais,akiplesiskuma ir tt.Dabar jau viskas kaip ir neblogai.
[/quote]
Rimtai?Mes kaip tik dabar gyvename gaudydami laukuose isterijas blush2.gif Na bet jei is to galima isplaukt sveika psichika,tai gal ne taip jau ir baisu..Teciui globa nepriteista,mama nesutiks, bet pati neaugina. Augina geroji mociute. Tiesiog vyrui sudraudus vaika,jis sakosi nebevaziuosias pas ji. Nu kaip fikusas kol kas pas mus lotuliukas.gif
[/quote]
Isplauksit ir dar kaip.Ir tie vaikai uzaugs normalus zmones,jeigu matys jusu vieninguma ir ejima viena kryptimi besilaikant uz ranku.
Del draudimo,tik nerekit ant ju.Zinau kad tai sunku,nes zinokit kuo tyliau kalbi,tuo geriau girdi,ipatingai kaip savo zodzius pagrindi veiksmais,o ne tik zodziais.Pas mus viena karta kaip pabego is namu ir po paros laiko parejo,po policiniu ieskojimu,ir rado mus verkencius.O parejusia apsikabinom ir verkem tryse,tai daugiau nebego.Suprato kad mums rupi ir yra svarbi.Daugiau skaitykit apie savo situacija ir viskas bus gerai!
O del to draudimo,tai imkite kuo daugiau su savimi visur,tegul visur dalyvauja.Maziau tures laiko galvoti apie savo kaprizus.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 09, 22:55)
Psichologas tokioj situacijoj šeimai tai neišvengiamybė

Matyt teks,nes kartais atrodo,kad baigiu nusistekent visai. Vaikams ziuriu kitaip,jiems bangom tokiom sunkumas uzeina. Atrodo,kol pramogauja,ar prie kompo sedi (didziule beda turi didzkis,gal jau ir pagalbos teks prasyt specu),tol viskas ok.
Papildyta:

[/quote]
Isplauksit ir dar kaip.Ir tie vaikai uzaugs normalus zmones,jeigu matys jusu vieninguma ir ejima viena kryptimi besilaikant uz ranku.
Del draudimo,tik nerekit ant ju.Zinau kad tai sunku,nes zinokit kuo tyliau kalbi,tuo geriau girdi,ipatingai kaip savo zodzius pagrindi veiksmais,o ne tik zodziais.Pas mus viena karta kaip pabego is namu ir po paros laiko parejo,po policiniu ieskojimu,ir rado mus verkencius.O parejusia apsikabinom ir verkem tryse,tai daugiau nebego.Suprato kad mums rupi ir yra svarbi.Daugiau skaitykit apie savo situacija ir viskas bus gerai!
O del to draudimo,tai imkite kuo daugiau su savimi visur,tegul visur dalyvauja.Maziau tures laiko galvoti apie savo kaprizus.
[/quote]
Raminat stipriai blush2.gif Tai ir imam savaitgaliais,atostogoms ir visom laisvom dienom. Jis lanko mkla kitame miestelyje,tai jauciu sunku persiorientuot mums savaitgaliais.O siaip tai aktyviai gyvename,visur kartu.
Rekiu. Ir vyras rekia. Ant abieju,tiek mano,tiek jo doh.gif. Garsiai. Abu tokie skirtingi unsure.gif vienas turi kompo priklausomybe,o kitas super aktyvus,ta prasme- ITIN doh.gif Pradejom ribot kompa-tragedija...Ir sedim pasisiause visi.Reikia prisikalbint net iki papramogaut iseit,niekaip nenori atsitraukt.
As apie paauglyste nedristu galvot kol kas,man galva nenesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2015 12 09, 09:38)
Bet Ir ne pamotem tuos pamatus statyti. Gaile kad nors zodeliu butum pasakiusi va,saunuoles tos kurios tam ryztasi,nes tikrai lb sunku (tu nesuprasi) tai vis tik pamokymai,nors is tikro tai visciukas vista moko  biggrin.gif eina pamote ruosti pusryciu mb vaikiukams,  lotuliukas.gif Geros dienos visoms  mirksiukas.gif

Tai kad pati nei ryžotės nei ką, kaip rašot, tiesiog gyvenimo buvo primesti. Paskaičius- ne veltui, o kad kažko išmoktumėt. Kodėl ne pamotėm pamatus statyti jeigu ji juos augina? Ir apskritai kas būtų, jeigu vyras, tų vaikų tėvas sunkiai susirgtų, kaip tada su tais vaikais? Toks vaizdas kad neprisiimat apsoliučiai jokios atsakomybės už mažus žmogeliukus, kurie gyvena jūsų namuose ir yra priklausomi nuo jūsų malonės. Man čia karma gryna kad gerumo pagaliau išmoktumėt, bet baidotės jos kaip velnias kryžiaus.
Papildyta:
QUOTE(edasgi @ 2015 12 09, 09:38)
tai vis tik pamokymai,nors is tikro tai visciukas vista moko  biggrin.gif

Nors ne man, bet turiu du pavyzdžius. Vienas- kaip MB su mano vaikais elgiasi, o elgiasi daug atsakingiau ir geriau nei tikras jų tėvas, ir antas- kaip elgiasi mano ex (mano vaikų tėvas) su savo naujos furijos sūnumi doh.gif Mano vaikai nuvažiavę pamatė koks košmaras, jeigu ten nedaeis iki vaikų teisių tai bus gerai. Žmonės nesikeičia, jeigu iš esmės nekenčia atsakomybės už vaikus, tai ar savi, ar svetimi- neturi reikšmės. Todėl abejoju kad su tamstos vaikais viskas tvarkoj, jei su vyro vaikais kažkodėl košmaras. Paprastai chaosas būna ir ten ir ten, jeigu įgūdžių auklėti vaikus apskritai nėra. Ir nepykit, bet esat pikta moteris, laikas keistis.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 12 11, 18:43)
Tai kad pati nei ryžotės nei ką, kaip rašot, tiesiog gyvenimo buvo primesti. Paskaičius- ne veltui, o kad kažko išmoktumėt.  Kodėl ne pamotėm pamatus statyti jeigu ji juos augina? Ir apskritai kas būtų, jeigu vyras, tų vaikų tėvas sunkiai susirgtų, kaip tada su tais vaikais? Toks vaizdas kad neprisiimat apsoliučiai jokios atsakomybės už mažus žmogeliukus, kurie gyvena jūsų namuose ir yra priklausomi nuo jūsų malonės. Man čia karma gryna kad gerumo pagaliau išmoktumėt, bet baidotės jos kaip velnias kryžiaus.
Papildyta:

Nors ne man, bet turiu du pavyzdžius. Vienas- kaip MB su mano vaikais elgiasi, o elgiasi daug atsakingiau ir geriau nei tikras jų tėvas, ir antas- kaip elgiasi mano ex (mano vaikų tėvas) su savo naujos furijos sūnumi doh.gif  Mano vaikai nuvažiavę pamatė koks košmaras, jeigu ten nedaeis iki vaikų teisių tai bus gerai. Žmonės nesikeičia, jeigu iš esmės nekenčia atsakomybės už vaikus, tai ar savi, ar svetimi- neturi reikšmės. Todėl abejoju kad su tamstos vaikais viskas tvarkoj, jei su vyro vaikais kažkodėl košmaras. Paprastai chaosas būna ir ten ir ten, jeigu įgūdžių auklėti vaikus apskritai nėra. Ir nepykit, bet esat pikta moteris, laikas keistis.

Ooooo nauja exo tai furija,o jus jau tipo moteris😂nejuokinkite,pati nematet tai nelokite kaip suva. O tiem vaikiukam jau 17 ir 19 metu😜 pone teisuole!!!!
Atsakyti
Va va, Edasgi, jau abejojam ir jusu mamiskais sigebejimais, gal ne viskas gerai ir su jusu vaikais biggrin.gif Gerai butu, kad kokia tarnyba pasiziuretu doh.gif
Kaip jus dristat kalbeti ka jauciat smile.gif Zodziu, tvarka bus.
As galvojau, kad supermamytes, tai Uzkalnio ir Jageleviciutes fantazijos produktas...
Atsakyti
O man taip giliai vienodai kas ka apie mane pagalvos,😆senu senoviai nesuku savo galvos del tokiu kvailysciu. Patikinu jus "mielosios " savo vaikams esu gera mama ir vaiku teisem man grasinti tikrai nereikia biggrin.gif o visa kita ne jusu reikalas🙅🏻 sis skyrelis kazkoks supuves pasidare,neidomus,bendraukites ale superantrosios,nors esu tikra kad nei viena nesate super-duper😭
Atsakyti
O tai kur daugiau blizgeti, kai siaip realiam gyvenime gal nelabai yra kur sublizget. Internetas nearti arimai. Uzsidedi teisuolio kauke ir kuo ne jezus kristus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2015 12 11, 23:30)
O tai kur daugiau blizgeti, kai siaip realiam gyvenime gal nelabai yra kur sublizget. Internetas nearti arimai. Uzsidedi teisuolio kauke ir kuo ne jezus kristus.  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2015 12 11, 20:38)
Ooooo nauja exo tai furija,o jus jau tipo moteris😂nejuokinkite,pati nematet tai nelokite kaip suva. O tiem vaikiukam jau 17 ir 19 metu😜 pone teisuole!!!!

Oho, tai pasirodo kad jie jau ir ne vaikiukai, o dar vis raudodama prie puodų pusryčius darai kaip vergė Izaura doh.gif lotuliukas.gif O neapykantos ir piktumo tai nors kibirais semk, žinok ligų dar prisigaudysi kitus šunimis vadindama.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 12 13, 15:34)
Oho, tai pasirodo kad jie jau ir ne vaikiukai, o dar vis raudodama prie puodų pusryčius darai kaip vergė Izaura doh.gif  lotuliukas.gif O neapykantos ir piktumo tai nors kibirais semk, žinok ligų dar prisigaudysi kitus šunimis vadindama.

Su tokiom kaip tamsta graziai neiseina;) o del puodu tai ten pajuokavau,bet jumoro matau nulis.
Atsakyti
Griztu i tema. Per tuos kelis menesius supratau,kas per blogis yra vyro ex. Niekaip nesuvesdavom galu del vyro sunaus elgesio. As negalejau patiket,kad ex gali brukti vaikui i galva blogybes apie mane ir mano sunu...Nu pasirodo gali..Ir moteris nekvaila,vyro sito nenori,ale bjauri is prigimties,matyt..Primoke sunu sako,kad "arba savaitgali leidziame tik dviese,arba as pas tave nevaziuoju". Kritau i duobe juodai is pradziu,galvoju sitiek stengemes per tuos kelis metus,o vaikas nei kiek nepriprato,atmeta mus ir tiek. O cia pasirodo mamos zodziai. Uzsienio puslapy radau daugiau pamociu patirties. Tai daugelis ir raso,kad didziaja vaiko elgesio su pamote dali nusprendzia vaiko motina. Net nelabai svarbus vaiko amzius..Puslapiukas,jei kam idomu http://www.stepmothersupport.com/
Ir, mergytes,tema tikrai naudinga,baikim pyktis ir bartis,nugi grozis isgelbes pasauli supermama.gif
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2016 03 11, 14:09)
Griztu i tema. Per tuos kelis menesius supratau,kas per blogis yra vyro ex. Niekaip nesuvesdavom galu del vyro sunaus elgesio. As negalejau patiket,kad ex gali brukti vaikui i galva blogybes apie mane ir mano sunu...Nu pasirodo gali..Ir moteris nekvaila,vyro sito nenori,ale bjauri is prigimties,matyt..Primoke sunu sako,kad "arba savaitgali leidziame tik dviese,arba as pas tave nevaziuoju". Kritau i duobe juodai is pradziu,galvoju sitiek stengemes per tuos kelis metus,o vaikas nei kiek nepriprato,atmeta mus ir tiek. O cia pasirodo mamos zodziai. Uzsienio puslapy radau daugiau pamociu patirties. Tai daugelis ir raso,kad didziaja vaiko elgesio su pamote dali nusprendzia vaiko motina. Net nelabai svarbus vaiko amzius..Puslapiukas,jei kam idomu http://www.stepmothersupport.com/
Ir, mergytes,tema tikrai naudinga,baikim pyktis ir bartis,nugi grozis isgelbes pasauli supermama.gif

Pritariu 100proc.mano sese tokia pat istorija..labai stengėsi dėl vyro vaiko..bet..ex visą laiką trugdė..ir prišnekėdavo visokiu nesamonių..vaikas pradėjo pykti ant tėvo..visokių nesamonių prišnekėjo ir vaikų teisėms.."atseit liepdavo sesė, kad ją vadintų mama ir pan." žodžių pati motina išskyrė vaiką su tėvu..taip sutraumuodama ne ne savo ex...o savo nuosavą vaiką..kiek žinau vaikas tapo labai uždaras..ir nebendraujantis..o jo motina visiems pasakoja, kad tėvas nebendrauja su vaiku..nors pati viską darė, kad juos išskirtų..gaila vaikų, kurie kenčia nuo ex-sų (vyru ar moterų nesvarbu) egoizmo..;(

verysad.gif
Atsakyti