Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

QUOTE(GAILE* @ 2016 04 29, 15:04)
O kiek verta meile kai apsizenyja o po metu issiskiria?

meilė verta santuokos.
Atsakyti
Jeigu santuoka nebūtų svarbi, ji negaliotų tūkstančius metus. Žmonės tuokėsi skirtingų civilizacijų laikais, skirtingose tautose. Kiekvienoje religijoje santuoka yra svarbus elementas. Apie santuoką kiekvienoje tautosakoje rašoma/pasakojama, šito dalyko tradicijos be galo gajos ir gilios, todėl sakyti, kad santuoka nėra svarbi, tiesiog absurdas.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2016 04 29, 15:13)
Jeigu santuoka nebūtų svarbi, ji negaliotų tūkstančius metus. Žmonės tuokėsi skirtingų civilizacijų laikais, skirtingose tautose. Kiekvienoje religijoje santuoka yra svarbus elementas. Apie santuoką kiekvienoje tautosakoje rašoma/pasakojama, šito dalyko tradicijos be galo gajos ir gilios, todėl sakyti, kad santuoka nėra svarbi, tiesiog absurdas.

O kas sake kad nesvarbi?

Bet ne santuokom meile matuojama. Aplamai santuokos is meiles yra naujuju laiku istorijos tradicija. Senose kulturose to nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2016 04 29, 15:07)
meilė verta santuokos.

Ciccio, jei klystu, sory. Bet man kazkurioj temoj susiskaite kad tu pati antra kart istekejus esi g.gif
Atsakyti
Ciccio, dabar suprantu kodel taip rasote apie mano situacija. Tad jusu zodziu nepriimsiu rimtai. Neadekvatu meile matuoti santuokomis.

Vyro dukra susitaike su vaiko tevu. Ju meiles pilna facebookas. Abu vos perzenge 18 metu. Vaikinas dirbantis. Tai, manau, abu teveliai bandys nutraukti ta pinigu davimo bambagysle. Dviese jiems bus lengviau auginti vaika. Tikiuosi, kad nebesiskirs.
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 04 29, 15:34)
O kas sake kad nesvarbi?

Bet ne santuokom meile matuojama. Aplamai santuokos is meiles yra naujuju laiku istorijos tradicija. Senose kulturose to nebuvo.
Papildyta:

Ciccio, jei klystu, sory. Bet man kazkurioj temoj susiskaite kad tu pati antra kart istekejus esi g.gif

taip, tai antra mano santuoka, mano vyras dėl to nepergyvena, o aš negalėčiau susigyvent su mintimi, kad mano vyras jau buvo susituokęs.
Kol niekas nesugalvojo geresnio mato, tol matuosiu meilę santuokomis.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 04 29, 15:58)
taip, tai antra mano santuoka, mano vyras dėl to nepergyvena, o aš negalėčiau susigyvent su mintimi, kad mano vyras jau buvo susituokęs.
Kol niekas nesugalvojo geresnio mato, tol matuosiu meilę santuokomis.

Tai tau exvyras prie dusios stovi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 29 balandžio 2016 - 16:04
QUOTE(andorasalis @ 2016 04 29, 15:51)
Ciccio, dabar suprantu kodel taip rasote apie mano situacija. Tad jusu zodziu nepriimsiu rimtai. Neadekvatu meile matuoti santuokomis.

Vyro dukra susitaike su vaiko tevu. Ju meiles pilna facebookas. Abu vos perzenge 18 metu. Vaikinas dirbantis. Tai, manau, abu teveliai bandys nutraukti ta pinigu davimo bambagysle. Dviese jiems bus lengviau auginti vaika. Tikiuosi, kad nebesiskirs.

nu jei jau facebookas net pilnas, be abejonės, tada jau tikra meilė smile.gif nes ką ta santuoka, o vat facebookas tai jau rimta.
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2016 04 29, 16:03)
Tai tau exvyras prie dusios stovi? g.gif

mano vyras nebuvo susituokęs, juolab su vyru.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 04 29, 16:07)
nu jei jau facebookas net pilnas, be abejonės, tada jau tikra meilė smile.gif nes ką ta santuoka, o vat facebookas tai jau rimta.
Papildyta:

mano vyras nebuvo susituokęs, juolab su vyru.

Tavo exvyras tau prie dusios ar stovi?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 04 29, 16:08)
Tavo exvyras tau prie dusios ar stovi?

ne, nestovi. Užbėgant už akių kitam tavo klausimui - mano vyro exžmona stovėtų prie dūšios man, o ne jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 04 29, 16:12)
ne, nestovi. Užbėgant už akių kitam tavo klausimui - mano vyro exžmona stovėtų prie dūšios man, o ne jam  smile.gif

Kodel? Taip nepasitiki savim? Ar savo vyro jausmais tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 29 balandžio 2016 - 16:15
QUOTE(GAILE* @ 2016 04 29, 16:13)
Kodel? Taip nepasitiki savim? Ar savo vyro jausmais tau?

į šitą klausimą jau buvo atsakyta, netgi du kartus šioje temoje, berods netgi į tavo postus smile.gif jei įdomu - atsakymus susirasi.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 04 29, 16:17)
į šitą klausimą jau buvo atsakyta, netgi du kartus šioje temoje, berods netgi į tavo postus smile.gif jei įdomu - atsakymus susirasi.

Matai, tie atsakymai yra neracionalus. Jose nera logikos. Todel manau, kad priezastys tupi giliau, emociniam lygmenyje, susije su menka saviverte, gal kazkokiom psichologinem traumom. Nes kitaip nesuvokiama, kodel kazkokia svetima moteris, kurios nepazinotum, ant tiek tave paveiktu, kad net prie dusios stovetu. Ant tiek veiktu tavo jausmus, kad net grauztum vyra ir tokiu budu naikintum judvieju meile.
Atsakyti