Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių perlai ir perliukai- XI

____ Gegužės 2 mirė iškili balerina Maja Pliseckaja . Legendinei balerinai buvo 89 metai.

user posted imageuser posted image

Ką aš pasisėmiau iš pragyvento gyvenimo, kokį požiūrį ir filosofiją? Labai paprastą. Paprastą- kaip puodelis vandens, kaip oro gurkšnis. Žmonės nesiskirsto į klases, rases, valstybines sistemas. Žmonės skirstomi į gerus ir blogus. Į labai gerus ir labai blogus. Blogų visais laikais buvo daugiau, ženkliai daugiau. Geri visada išimtis, Dangaus dovana.
/Maja Pliseckaja/

Atsakyti
___________________ user posted image

- Gal galima stiklainiuką ateities?
- Jums kokios?
- Šviesesnės, prašau!

___ user posted image-user posted image
_ user posted imageuser posted image
___user posted image-user posted image

Atsakyti
Svarbiausia suprasti, kad ne tikrovė labiausiai gąsdina, bet nuojauta ir fantazijos - tai, ką pats susikuriate. Tada įmanoma pačiam valdyti situaciją. Tada esate saugus, ir jūsų galimybės neišsemiamos, ir tada dabartis sušvinta džiaugsmu.
/B. Shoshanna/

Pamilti save, vadinasi, pradėti viso gyvenimo romaną.
/O. Wilde/

user posted image- Monarchy - Disintegration ft. Dita Von Teese

Bėgu, bėgu, bėgu... Lekiu, lekiu, lekiu... Stabteliu. Suklustu. Kur aš? Kas aš? Kodėl aš taip? Kas šalia? Kas aplink mane? Kodėl?.. Viduje kažkas kyla. Nemalonus jausmas. Siaubingai gąsdina akistata su savimi. Geriau jau lėkti, neleidžiant sau jausti, suprasti, pažinti. Ir vėl lekiu... Sudie, laisve. Toks mano pasirinkimas šiandien.

user posted image

Jei tik sustočiau ir apsidairyčiau, ko gero, suprasčiau, kad gyvenu kažkaip ne taip. Tai - kitų žmonių man primestas gyvenimas. Darau tai, ko nori kiti, tenkinu kitų norus ir pageidavimus, paneigęs savus. Stengiuosi linksminti kitus, kai paties viduje kraujuoja žaizdos. Stengiuosi nenuvilti kitų, nors senai nuvylęs save. Maldauju iš kitų meilės, o pats savęs nemyliu. Jaučiu skausmą širdyje, bet apsimetu, kad esu laimingas. Kur mane tai nuves?

Kartais kvailai prarandame savo dvasinio gyvenimo laiką, apgailestaudami, kad nesame tokie kaip kiti, apverkdami savo dalią dėl turimos ydos ar ribotumo. Taip eikvojame jėgas ir prarandame laiką. Kad savo gyvenime leistume įvykti giliems pokyčiams, kartais pakaktų tarti „taip“ tiems savo egzistenciniams aspektams, kuriuos vidumi atmetame.
/J. Philippe/

user posted image-user posted image-Monarchy - Disintegration ft. Dita Von Teese

Atsakyti

Jei nebūtų šviesos, tamsa mus užvaldytų tik tuomet, jei įsileistumėm ją į savo vidų.

___ user posted image
Atsakyti
_______ Pas mane yra AŠ.
________________________________ Mes išsikapanosim!

__ user posted image

Jeigu tik gebėtumėm atsiremti į save, nustebtumėm koks gražus ir prasmingas mums pasirodytų gyvenimas. Norą gauti pakeistų noras duoti, dalintis. Taptumėm laisvi savo vidumi, nusimestumėm dešimtmečius slėgusias grandines, įkvėptumėm naujo, gaivaus oro ir savo buvimu praturtintumėm pasaulį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 03 gegužės 2015 - 07:52
Душа - довольно таки странная субстанция:
то штормит день и ночь..
_____________________ то.. внезапно - полная прострация...

user posted image- Monarchy - The Beautiful Ones
Atsakyti
______ Gyvenime visada yra du keliai - vienas lengvas, kitas- TAVO.

Atsakyti
____________ Geriau gervė danguje, nei gumulas gerklėje...

______ user posted image
Atsakyti
Kiekvienoje, net pačioje sudėtingiausioje situacijoje moteris visada turi du pasirinkimus - pasiųsti visus ... arba suvaikščioti ten pačiai... )))

__ user posted image-user posted image
Atsakyti
_____ user posted image

_____________ Viskas ateina tiems, kurie moka palaukti.
/Benjaminas Disraeli/

_________ user posted image
Atsakyti
Maniau, kad man bus blogiau, be kai kurių žmonių,
bet pasirodė... be jų aš tampu tik geresne.

_______ user posted image- Serebro - Kiss

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 03 gegužės 2015 - 11:04
Ir čia Liza suprato: jis įsimylėjo.
Ir tučtuojau tas pats instinktas, būdingas kiekvienai moters prigimčiai, net ir tokioje, penkiolikmetėje, pareikalavo: "įsimylėjęs - pribaik jį galutinai".

/Nadežda Taffy. Pavasario pavasaris./

___ user posted image-user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 03 gegužės 2015 - 12:03