Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys

QUOTE(ooo @ 2008 10 28, 17:09)
radau,kad gravera daro
http://www.gravera.l...ntent&p=v_durys
bet dar nesidomejau, jei ka suzinosi (kainas, pagaminimo terminus ir pan), tai informuok - mane irgi domina  ax.gif

oki, aciukas. artimiausiu metu suzinosiu ir viska surasysiu.
Papildyta:
QUOTE(JaLooSion @ 2008 10 28, 18:00)

niu va viska suzinojau, zodziu, anksciau buvau radusi imones, kurios tuo uzsiima, bet man zadejo tik ispjauti stiklo dali, o visa kita - pagrindas renkenoms, varsciai ir pan. reikejo patiems darytis, o si imone daro viska thumbup.gif terminas apie 3 savaites, vidutine kaina apie 2000 lt. ir patys viska padaro - nuo ismatavimu iki irengimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2008 10 28, 18:07)
Papildyta:
niu va viska suzinojau, zodziu, anksciau buvau radusi imones, kurios tuo uzsiima, bet man zadejo tik ispjauti stiklo dali, o visa kita - pagrindas renkenoms, varsciai ir pan. reikejo patiems darytis, o si imone daro viska  thumbup.gif terminas apie 3 savaites, vidutine kaina apie 2000 lt. ir patys viska padaro - nuo ismatavimu iki irengimo  4u.gif

kadangi dauguma duru pas mane yra butent tokiu, galiu rekomenduoti imone, kuri tuo uzsiimtu. Jei reiks kontaktu - sakyk

QUOTE(JaLooSion @ 2008 11 04, 22:29)
zinoma, noriu!!!!!!!!!!! smile.gif o kuriam mieste imone? siuo metu reiktu vilniuje rolleyes.gif

Va cia ir gali buti problemu, nes firma tai Kaune sad.gif i asm. zin, parasysiu kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(mimoza0922 @ 2008 11 04, 22:33)
Va cia ir gali buti problemu, nes firma tai Kaune sad.gif i asm. zin, parasysiu kontaktus.

na, as ant dienu viska apie tai suzinosiu g.gif

QUOTE(pinkele @ 2008 11 04, 23:47)
Žinau meistrą kuris tuo užsiima Vilniuje, dėjo daug ir įvairių stiklo durų paprastų, slankiojančių ir tt.

Paskambinau. Nepatinko man pokalis su siuo meistru. Pirma tai, kad kainos uzkeltos, nes domejausi kelioses vietose ir sis meistras pasiule didziausia kaina. O antra - labai jau balsas kazkoks gudraujantis, nepatinka man tokie meistrai.

O gal kas galetu papasakot, kaip naudojasi savo stiklinemis durelemis? ar jos praktiskos? 4u.gif
Atsakyti
man labai grazu stiklines durys, bet desiu jas tik i drabuzine is miegamojo 4u.gif Pas pazystama antrame aukste stiklines kambariu durys yra. Vaikai mazi, todel istisai nuteplioja pirstukais, antspauduku pilna ir valyti tenka daznai. Kur nera mazu vaiku, gal ir nieko tokio baisaus del to 4u.gif
Atsakyti
Niu, ir kur dabar Kuane rasti pigias vidaus duris? Gal kas domejotes?
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 11 10, 15:23)
Niu, ir kur dabar Kuane rasti pigias vidaus duris? Gal kas domejotes?

Mes pries savaite Senukuose laminuotas pirkome. Gavosi apie 350 lt.
Atsakyti
Mes jau irgi nusipirkom. Pusines, nelakuotas, su staktom ir spyna, be rankenu, syandartines uz 350 lt. Labai grazios man...uz tokia kaina. Tik nulakuot ir istatyt belieka.
Barsausko g. netoli ziedo daugiaaustyje, Samsono puseje... Yra visokiu pagal vaizdeli ir pagal kaina. mirksiukas.gif
Atsakyti
duris ir laiptus mes isidejom veliausiai
tulika gera pusmeti buvom atititvere dekuciu blush2.gif
man labai SM pritruko info apie duru pasirinkima g.gif
nes mes tambura nuo namu norim atitverti armonikos tipo geros kokybes durimis
info minimumas, o gaila verysad.gif
Atsakyti
Uzeikite i vilnieciu statybininkiu tema arba uzmescio namo interjeras. Ten merignos dalinosi kontaktais del vidaus mediniu duru palei Vilniu. Arba siaip uzklauskite, manau patars. Ir terminai ten lyg apie 3-4 savaites, neuzfiksavau, nes as ish kito miesto.
Atsakyti
Visos jusu isvardintos imones nera gamintojai, tai perpardavinetojai.
Atsakymas i ukiska klausima: durys kaip ir baldai statomi paskutiniai, kai visa apdaila yra jau baigta.
Galiu duoti gamintoju kontaktus, rasykite i az
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 07 13, 11:55)
O gal kas buvot(ar esat) apklijevę duris lipnia plėvele?(Man darbe tokį varijantą pasiūlė). Kaip ji laiko ir koks vaizdelis? Ar neatlimpa ir neužsiraito kaip šunio ausys? g.gif  g.gif

Mes bandėm, bet turbūt per daug nesgrabni esam tokioms idėjoms. Vargom ilgai, nes labai sunku be pūslyčių užklijuoti. O po to vis tiek viskas greit susibaigė, nes turim ir katę, ir šunį namuose doh.gif Pas mus irgi metalinės staktos į WC ir vonią. Ir duris, ir staktas tiesiog perdažėm ir rankenas pakeitėm. 10 metų atrodė šauniai, dabar jau reikia vėl tvarkyt doh.gif

Kažkaip seniai į tas staktas įdėmiai nebuvau žiūrėjusi biggrin.gif Tai pas mus to metalo apie 60 proc. irgi dengia priklijuota medinė stakta, o likusi dalis nudažyta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvyle: 22 lapkričio 2008 - 09:39
QUOTE(justjura @ 2008 11 18, 21:46)
Visos jusu isvardintos imones nera gamintojai, tai perpardavinetojai.
Atsakymas i ukiska klausima: durys kaip ir baldai statomi paskutiniai, kai visa apdaila yra jau baigta.
Galiu duoti gamintoju kontaktus, rasykite i az

neskleisk dezinformcijos, iš visų išvardintų pavadiminų, Elroma yra gamintoja, o ne pardavėja. o šeipkainoj skirtumo nėra, ar paspardavėja, ar tiesiai iš gamintojo pirkt.
Atsakyti