I katiline durys turi buti priesgaisrines, nebent geodezinis sildymas, arba dujinis, nors vis tiek geriau deti priesgaisrines nekainuos labai jau daugiau, o apsisaugoti del visa ko reikia. Ir is garazo jei yra iejimas i gyvenamasias patalpas, tai butinai reikalaujama priesgaisriniu duru.
Laba
Gal žinote kur tokias duris galėčiau gauti

Gal žinote kur tokias duris galėčiau gauti

Tokiu duru pilni senukai ir ermitazai, taciau jos ne taip graziai atrodo realybeje kaip sioje nuotraukoje

QUOTE(mirattes @ 2009 06 16, 13:21)
Tokiu duru pilni senukai ir ermitazai, taciau jos ne taip graziai atrodo realybeje kaip sioje nuotraukoje 

Tikrai reiks tada lėkt žiūrėt, man ju i sodą reikia kad virtuve nuo miegamųjų atskirt tai kaip ir nereik ypatingo grožio

Perėjau visus senukus Megoje bet neradau
Gal ne ten ieškojau

QUOTE(Muli@ @ 2009 06 18, 15:38)
Ačiū

[quote=*Kleo*,2009 04 30, 12:53]
[b]Vidaus durys. Pagamintos iš uosio medžio masyvo, padengtos storu lako sluoksniu.
Matmenys: 207x87 cm (visas komplektas-durys, stakta, vyriai, spyna)
Durys naujos. Kaina 700,00 Lt.
(galimos derybos
)
Nors man nelabai tinka matmenys, durys labai
Jei ne paslaptis, kur gaminot, nes man reiketu panasiu ir kaip tik uosiniu
[b]Vidaus durys. Pagamintos iš uosio medžio masyvo, padengtos storu lako sluoksniu.
Matmenys: 207x87 cm (visas komplektas-durys, stakta, vyriai, spyna)
Durys naujos. Kaina 700,00 Lt.

Nors man nelabai tinka matmenys, durys labai

QUOTE(Endendu @ 2009 03 19, 10:31)
Reikia priešgaisrinių, bet jų ir medinių būna.
Arba susitari

QUOTE(Mylimukas @ 2009 04 30, 23:01)
Nors tema ir ne viena, bet info apie duris 0 sakyčiau
Gal kas turit kokio meistro ar firmos telefoną, kas nebrangiai daro duris Kaune?

Gal kas turit kokio meistro ar firmos telefoną, kas nebrangiai daro duris Kaune?
Galiu duoti Kaune kontaktus firmos darancios duris, kainos ivairios, skambinkit ir klauskit 868752455. Kokybe ir aptarnavimas superinis.
O gal žinote, ar galima (ir jei galima, kur )užsisakyti, kad padarytu duris su mūsų mediena