Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys

I katiline durys turi buti priesgaisrines, nebent geodezinis sildymas, arba dujinis, nors vis tiek geriau deti priesgaisrines nekainuos labai jau daugiau, o apsisaugoti del visa ko reikia. Ir is garazo jei yra iejimas i gyvenamasias patalpas, tai butinai reikalaujama priesgaisriniu duru.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal žinote kur tokias duris galėčiau gauti unsure.gif user posted image
Atsakyti
Tokiu duru pilni senukai ir ermitazai, taciau jos ne taip graziai atrodo realybeje kaip sioje nuotraukoje schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(mirattes @ 2009 06 16, 13:21)
Tokiu duru pilni senukai ir ermitazai, taciau jos ne taip graziai atrodo realybeje kaip sioje nuotraukoje  schmoll.gif

Tikrai reiks tada lėkt žiūrėt, man ju i sodą reikia kad virtuve nuo miegamųjų atskirt tai kaip ir nereik ypatingo grožio blush2.gif O čia ju prie durų ieškot g.gif Jaučiu kvailas klausimas doh.gif nes internete tai neduoda man ju senuku psl unsure.gif
Atsakyti
Perėjau visus senukus Megoje bet neradau unsure.gif Gal ne ten ieškojau verysad.gif
Atsakyti
Senukai reklamuojasi, kad jų turi. Pertvaros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muli@: 18 birželio 2009 - 15:02
QUOTE(Muli@ @ 2009 06 18, 15:38)
Senukai reklamuojasi, kad jų turi. Pertvaros  smile.gif

Ačiū 4u.gif aš tūndra ne taip paiešką suvedinėjau doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kam teko darytis tokias blizgias duris?
Tokias kaip cia..
labai butu idomu suzinoti kaip eksploatacija tokiu duru ir braizymasis?
Nes ideja tai patinka, kad matosi ir medzio tekstura ir atspindys kaip veidrodi.
Atsakyti
[quote=*Kleo*,2009 04 30, 12:53]
[b]Vidaus durys. Pagamintos iš uosio medžio masyvo, padengtos storu lako sluoksniu.
Matmenys: 207x87 cm (visas komplektas-durys, stakta, vyriai, spyna)

Durys naujos. Kaina 700,00 Lt. 4u.gif (galimos derybos mirksiukas.gif )

Nors man nelabai tinka matmenys, durys labai wub.gif Jei ne paslaptis, kur gaminot, nes man reiketu panasiu ir kaip tik uosiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2009 03 19, 10:31)
Reikia priešgaisrinių, bet jų ir medinių būna.

Arba susitari blush2.gif

QUOTE(Mylimukas @ 2009 04 30, 23:01)
Nors tema ir ne viena, bet info apie duris 0 sakyčiau g.gif
Gal kas turit kokio meistro ar firmos telefoną, kas nebrangiai daro duris Kaune?

Galiu duoti Kaune kontaktus firmos darancios duris, kainos ivairios, skambinkit ir klauskit 868752455. Kokybe ir aptarnavimas superinis.
Atsakyti
Keliam į viršų. Tai gal kas per tą laiką nuo birželio jau darėsi vidaus duris Kaune???? Parekomenduokit ką nors. ax.gif
Atsakyti
O gal žinote, ar galima (ir jei galima, kur )užsisakyti, kad padarytu duris su mūsų mediena g.gif
Atsakyti