Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus durys

Duru foto tongue.gif
http://www.failai.in...3/DURYS_NEW.pps
Papildyta:
QUOTE(dominyka3 @ 2009 11 08, 13:52)
O gal žinote, ar galima (ir jei galima, kur )užsisakyti, kad padarytu duris su mūsų mediena g.gif

Zinoma, kad galima gaminti durytes is savo medienos, taciau tam yra ir minusu.

Pirma, mediena gali buti gerai neisdziuvusi.

Antra, medienos reikes gerokai daugiau negu manote, nes ne visa mediena yra tinkama gamybai, dali jos issimeta.

Trecia, didziaja dali duru kainos sudaro darbas, o ne medziagos (mediena). smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazeika @ 2009 11 13, 11:31)
Duru foto  tongue.gif
http://www.failai.in...3/DURYS_NEW.pps
Papildyta:
Zinoma, kad galima gaminti durytes is savo medienos, taciau tam yra ir minusu.

Pirma, mediena gali buti gerai neisdziuvusi.

Antra, medienos reikes gerokai daugiau negu manote, nes ne visa mediena yra tinkama gamybai, dali jos issimeta.

Trecia, didziaja dali duru kainos sudaro darbas, o ne medziagos (mediena).  smile.gif
aišku 4u.gif
Atsakyti
Man labiau patinka medinės, o ne stiklinės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 13, 23:01)
Man labiau patinka medinės, o ne stiklinės ax.gif

Kartais grazios ir stiklines, jei modelis grazus smile.gif
Atsakyti
kur galima Jusu duris paziureti realiai? domintu vidines durys, jei patiktu uzsakyciau 6 vnt.

QUOTE(Mazeika @ 2009 11 14, 13:48)
Kartais grazios ir stiklines, jei modelis grazus  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kon-Tikis @ 2009 12 04, 11:44)
kur galima Jusu duris paziureti realiai? domintu vidines durys, jei patiktu uzsakyciau 6 vnt.

Galite cia pasizvalgyt ,gamintoju kainomis thumbup.gif
DURYS
Atsakyti
Sveikutės,
gal žinote tvrakingą žmogų, kuris pakeistų dvi vidines, medines duris?
Vilniuje
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
aš labai gailiuosi, kad į miegamuosius susidėjau medines duris su stiklais doh.gif kai uždega kas koridoriuje šviesą, iškart išsibudini, nors stiklai ir matiniai, bet vistiek šviečia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karablikas @ 2009 06 16, 12:21)
Laba  4u.gif
Gal žinote kur tokias duris galėčiau gauti  unsure.gif user posted image

Tai ar isistatet tokias duris? Kokie atsiliepimai? As ir noreciau tokias detis i tualeta, nes taip susitaupytu erdve. Pas mus tualetas ir vonia vienoje patalpoje, bet atskirti.
Atsakyti
QUOTE(medeinadei @ 2009 12 08, 22:11)
Tai ar isistatet tokias duris? Kokie atsiliepimai? As ir noreciau tokias detis i tualeta, nes taip susitaupytu erdve. Pas mus tualetas ir vonia vienoje patalpoje, bet atskirti.

mes tokias turim, tik su "langiukais" g.gif pirkom tokias, nes normaliom durim nebūtų buvę vietos biggrin.gif neblogas dalykas, kai rinktis nėra iš ko tongue.gif kol kas kas nesigailim cool.gif
Atsakyti
Sveiki kam reikia mediniu duru galiu parekomenduoti : yra toks gamintojas kaip Linas pati uzsisakiau ir buvau maloniai suzaveta. Pagamina netgi pagal paties pasirinkta modeli. Kainos tikrai zemos ir kokybe superine. Duoda netgi garantija. paciam niekuo rupintis nebereikia viskas ieina i duryciu kaina isskyrus rankena bet ir tu paciu atveza kataloga su tikrai pigesnem nei parduotuvese .vienu zodziu viskas uz vieno kaina .super!jei kam prireiks cia jo kontaktus; 860015238 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(reducius @ 2009 12 09, 19:09)
Sveiki kam reikia mediniu duru galiu parekomenduoti : yra toks gamintojas kaip Linas pati uzsisakiau ir buvau maloniai suzaveta. Pagamina netgi pagal paties pasirinkta modeli. Kainos tikrai zemos ir kokybe superine. Duoda netgi garantija. paciam niekuo rupintis nebereikia viskas ieina i duryciu kaina isskyrus rankena bet ir tu paciu atveza kataloga su tikrai pigesnem nei parduotuvese .vienu zodziu viskas uz vieno kaina .super!jei kam prireiks cia  jo kontaktus; 860015238          thumbup.gif

O kokiame mieste sis duru gamintojas?
Atsakyti