QUOTE(kami_ @ 2015 05 23, 18:42)
Во имя любви (2015)- patiko ir ne vien dėl to, kad vaidina s.b

, bet ir del to, kad gera istorija, puikiai tiko šeštadienio vakarui prieš euroviziją

nei vieno prasukimo nebuvo, kaip kad būna su kitais filmais
Aš savaitgalį žiūrėjau. Likau nusivylus
Man pasirodė labai silpnas filmas. Ir įdomiau buvo žiūrėti tik likus 30 min iki pabaigos filmo.
Mačiau aš tą ir seną filmą, seniai seniai, kur sakoma kad šis
Во имя любви yra
analogas
''Не могу сказать прощай'' /1982/.
Irgi fainas, tik kad laaabai jau senas.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=809877Man, su panašiu scenarijumi, labiau patiko
''Все не случайно (За одно движение)'' 2009 Анонс
QUOTE(Lionesss @ 2015 05 23, 21:15)
Kas man gali paaiskint CEZAR pabaiga? Kuris is ju tikras nusikaltelis?
Čia dilema.
Taip viskas užmaskuota ir suslapstyta, kad sunku suprast net ir atidžiai žiūrint.
Man net kirbėjo mintis antrą kartą žiūrėti, ir kreipti dėmesį ne tik į pagrindinius aktorius,
o stebėti šalutinius ir pašalinius, kurie ne pačiam epicentre.
Man rodos čia ir buvo pagrindinė mintis su tam tikra potekste, kad nukreipti žiūrovų dėmesį visai kitur.QUOTE(Nanita @ 2015 05 25, 17:32)
O pabaigoje filmo,jis prarijo majoro,ka tik,gauta zvaigzdute,ar ispjove?Neiziuriu.Delna parodo,bet ar joje yra kas nors?Ir tas jo juokas,brrr,suvaidik tu man taip.Neduoda man ramybes sitas filmas,visa diena apie jo galvoju. 
Išspjovė? Na kad ne. Jis pats baisiai persigando, kad negi dabar va taip ims ir pasprings. Bandė lyg išspjauti, bet jau jam nepavyko, teko vis tik nuryti.
Šitą epizodą Даниил Страхов labai gerai suvaidino. Tas pora minučių įsitempus sėdėjau ir mintyse galvojau- va va, neglima šitaip, nekask duobės kitam, nes pats įkrisi
QUOTE(Nastya @ 2015 05 25, 18:22)
Sveikos, noriu pradeti ziureti koki gera serialiuka, ar verta pradet ziuret cладкая жизнь?
Man dar jo neteko žiūrėti, bet gal atsilieps kas žiūrėjo ir patars ar verta