Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(TaGre @ 2007 05 11, 20:50)
Mes rezervavomės Pas Ingą keturvietį su balkonu. Gal brangoka - 7 paroms 800 lt, bet jau esame ten buvę, švaru, tvarkinga, centre, bet gana tylu, ir vaikams įrengta aikštelė šiokia tokia, yra indai. Žodžiu, man patiko

Čia kaip suprantu Šventojoj o kur jūs rezervavot kelionę g.gif mane labai pradėjo taip pat dominti nes ruošiamės į Šventają keliauti su trim vaikais ir aišku kad būtų patogumai vacation4.gif o ar jūra pati toli ar arti gal galėtumėt duoti koki adresiuką kur rezervavot kelionę ar kokį numeriuką į a/ž parašytumėte blush2.gif iš anksto dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
http://www_sventoji_...IhaJd-hxn3Z-3Jb
Jūra nelabai toli, per tiltuką ir pušyną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2007 05 11, 11:35)
Oi o nuo kada vaziuojat? as irgi planuoju ten vel vaziuoti, bet liepos menesi, tai mastau gal jau dabar reikia rezervuotis  g.gif

mes nuo 07.17-24 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, del Auksinių kopų turiu klausimuką smile.gif
Gal žinote kaip ten kambariai? pažiūrėjau dviviečiai renovuoti kambariai po 190lt. O paprasti triviečiai po 120lt. Gal kas buvote tuose triviečiuose ar bent žinot kaip ten kas, nes kainų skirtumas akivizdus... unsure.gif
Atsakyti
Laba vakara, gal kas nors turit informacijos apie imoniu privatizuotu poilsiavieciu kelialapius? Mane labiausiai domintu "Kauno energoremontas", bet tiktu ir kitos pvz: "Energetikas" ir pan...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 13 gegužės 2007 - 22:30
Oi mamytės užsisakiau Vila Inga kambariuką clap.gif važiuosim nuo liepos 11 iki 15 ir jau trečia vasara iš eilės tame pačiame kambaryje ilsėsimės thumbup.gif thumbup.gif jaučiuosi ten kaip "saviakė" victory.gif sokiai.gif assa.gif ok.gif yahoo.gif sunglasses2.gif
jau pradedu gyventi atostogų nuotaikom cool.gif tik kaži ar ne per anksi g.gif
Atsakyti
Laba diena. Norėčiau sužinoti, o koks ten to Jūsų kambarėlio numeris, kuriuo Jūs taip smagiai džiaugiatės. Mes su šeima norime ten užsisakyti kambarį nuo birželio 18 d. Norisi kuo patogesnio kambarėlio smile.gif
Atsakyti
Emida, tas kambarys Vila Ingoj F1 atsilaisvis nuo birzelio 19d., nes mes ta kambari jau uzsisakem nuo birzelio 10d.iki 19d. ax.gif
Atsakyti
Taip taip, tas kambarys F1 bigsmile.gif nu man liuksusinis, nors ir su bendrais patogumais, bet vietos pakankamai jame thumbup.gif mes patogumams nereiklūs, juo labiau, kad ten tikrai švaru smile.gif
Atsakyti
Ačiū už info smile.gif. Bandysiu užsisakyti. Mamytės, sakykit prašau, o iki jūros kiek min. reikia eiti?

Gal gudri lapė galėtų prasitarti kiek mokės už kambarį smile.gif, na labai įdomu iki kiek galima nusiderėti, juk dar bus nesezonas rolleyes.gif
Papildyta:
Ačiū už info smile.gif. Bandysiu užsisakyti. Mamytės, sakykit prašau, o iki jūros kiek min. reikia eiti?

Gal gudri lapė galėtų prasitarti kiek mokės už kambarį smile.gif, na labai įdomu iki kiek galima nusiderėti, juk dar bus nesezonas rolleyes.gif
Atsakyti
Iki jūros apie 10 min. kelio smile.gif Nežinau kokiom kainom dabar nuomoja, bet mums bus nuo 07.11 už tą kambarį po 70lt parai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2007 05 14, 12:45)
Oi mamytės užsisakiau Vila Inga kambariuką clap.gif  važiuosim nuo liepos 11 iki 15 ir jau trečia vasara iš eilės tame pačiame kambaryje ilsėsimės thumbup.gif  thumbup.gif jaučiuosi ten kaip "saviakė" victory.gif  sokiai.gif  assa.gif  ok.gif  yahoo.gif  sunglasses2.gif 
jau pradedu gyventi atostogų nuotaikom cool.gif  tik kaži ar ne per anksi  g.gif

O kaip tas vyksta užsakymas na aš galvoje turiu paskambini ir pasakai kada norėtum atvykti ax.gif ir ar reikia kokį avansą pervesti ar kaip g.gif jei taip tai kiek reikia pervesti smile.gif nežinau galvojam ir mes vykti kad ir pas Ingą ten, bet taip sunku pataikyti kada bus geras oras ir nežinau kokį mėnesiuką rinktis doh.gif o jei kai reiks važiuoti oras bus user posted image nežinau kaip čia man daryti su ta rezervacija doh.gif
Atsakyti