QUOTE(vyšnelė @ 2007 05 14, 21:03)
Sveikutės.
Mes irgi planuojam jau 3 vasarėlę važiuoti pas Ingą.Planuoju vykti nuo rugpjūčio 1 dienos.O aš ir nepamenu kokiam kambarėlyje gyvenau.
Bitulka,o kuris yra tas F1 kambariukas?keliu vietu jis yra?Mes pernai buvom tokiam 3 vietu kambariuke,prieš kurį yra aikštelė ir virtuvėlė.Na,mums be galo patiko,kad prie musu kambarelio buvo staliukas ir virtuvele visai cia pat.Galvoju,gal kartais cia apie ta pati ir kalbam

.
Jauciu ryt jau skambinsiuos ir uzsisakysiu

.
F korpusasyra tiesiai prieš "šeiminikės" kambarėlį (ten kur Inga su kmpiuteriu sėdi

) su stiklinėm durim. Tai kai įeini ten iš karto po kaire puse pirmam aukšte ir yra F1 kambariukas

Jis 3 vietų, bet mes 4 ten laisvai sutilpom ir dar bent du būtume priėmę

. Yra televizorius, stalas, kėdės ir nemaža spinta.
Papildyta:
QUOTE(Lina444 @ 2007 05 14, 16:09)
O kaip tas vyksta užsakymas na aš galvoje turiu paskambini ir pasakai kada norėtum atvykti

ir ar reikia kokį avansą pervesti ar kaip

jei taip tai kiek reikia pervesti

nežinau galvojam ir mes vykti kad ir pas Ingą ten, bet taip sunku pataikyti kada bus geras oras ir nežinau kokį mėnesiuką rinktis

o jei kai reiks važiuoti oras bus

nežinau kaip čia man daryti su ta rezervacija
www.sventoji.lt yra visi kontaktai. Pasiskambini, pasakai kada ir kaip, tada tau pasiūlys kokius nors variantus ir kainas. Avansą pervesti prašo. Aš pervedžiau už 2 dienas. Duomenys pervedimui taip pat yra www.sventoji.lt

O koks bus oras, tai tik pats Dievulis težino