Mergaites gal kas galit rekomenduoti gera poilseviete , namukuose. Kad būtu netoli jūra , kad namukas butu normalus su šaldituvu na ir t.t
Iš anksto dėkoju , nes reikia jau rytdienai
QUOTE(Inesssija @ 2007 06 01, 13:45)
Mes praeitais metais gyvenom privaciame name, jis biski toliau nuo miesto , gal 15 min reikia eiti. Didelis namas, salia dar yra 2 namukai galima irgi issinuomuot, po 100 lt atrodo. O mes mokejom 40 lt uz para. Musu kambary buvo 2 lovos, saldytuvas, spinta, balkonas, staliukas. Seimininke veliau dar ir televizoriu mums dave ( nors nelabai ten ji ir ziurejome ). Vonia, tualetas, virtuve, skalbimo masina, zodziu su visais patogumais. man tai dar geriau nei tie namukai paciam centre. Ir ramiau. Bet gal cia tik man geriau nes dar su visai mazu vaikiuku buvom 
Kieme dar tokia palapine yra, galima ten pasedeti, saslyku pakept

Kieme dar tokia palapine yra, galima ten pasedeti, saslyku pakept

gal galim abūtų gauti koordinates? Ir kokios kainos? Ačiū

Mamytes,gal kas galite parašyti apie 5-vietį Vila Ingos kambarį..Ar ten toks kaip namukas? Ar išėjimas iš karto į lauką? Nes norėtųsi,kad būtų lengviau vaikus ganyti
Jei ten antram aukšte butas,tai turbūt nelabai mums... Ačiū 
Ir ar ten yra galimybė pasėdėti lauke šalia namelio??ar yra koks staliukas?

Ir ar ten yra galimybė pasėdėti lauke šalia namelio??ar yra koks staliukas?
QUOTE(gretao @ 2007 05 31, 20:49)
Nemeliai Šventojoje , Pušyno g. 1 šiuo metu kainuoja po 12 lt. Esu ten buvus tai vieta labai patiko, pušynas, toliau nuo triukšmų, bet patys namukai tai prastoki.
gal būtų galima kordinates sužinot, gal būtų galima telefoną ? būtų patogiau į až

O tai Viloj Inga kambariuose stiklinės durys, per kurias viskas matosi???

QUOTE(gretao @ 2007 06 04, 18:25)
Nu mane irgi išgąsdino

QUOTE(Daivija @ 2007 06 04, 20:10)
O mes tai po 70 lt užsisakėm dvivietį su patogumais nuo birželio 10 dienos. O kodėl po 90?
QUOTE(gretao @ 2007 06 04, 19:20)
O mes tai po 70 lt užsisakėm dvivietį su patogumais nuo birželio 10 dienos. O kodėl po 90?
Todėl, kad nuo liepos 20 d. (pats pikas)

Labukas visiems...va siandien kaip tik gryzau is sventosios ..gyvenome vila inga....man visai patiko....
dvigule lova,patalyne..tv...dusas...tualetas visuje
o del tu stikliniu duru..tai nieko per jas nesimato....ant stiklo yra yzdeta dienine uzuolaida....o dar ir naktine gali uzsitraukti
vienu zodziu man patiko...

QUOTE(Renatina @ 2007 06 04, 20:38)
Labukas visiems...va siandien kaip tik gryzau is sventosios ..gyvenome vila inga....man visai patiko....
o del tu stikliniu duru..tai nieko per jas nesimato....ant stiklo yra yzdeta dienine uzuolaida....o dar ir naktine gali uzsitraukti

oi kaip nuraminai

QUOTE(Renatina @ 2007 06 04, 19:38)