Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Mergaites gal kas galit rekomenduoti gera poilseviete , namukuose. Kad būtu netoli jūra , kad namukas butu normalus su šaldituvu na ir t.t
Iš anksto dėkoju , nes reikia jau rytdienai
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 06 01, 13:45)
Mes praeitais metais gyvenom privaciame name, jis biski toliau nuo miesto , gal 15 min reikia eiti. Didelis namas, salia dar yra 2 namukai galima irgi issinuomuot, po 100 lt atrodo. O mes mokejom 40 lt uz para. Musu kambary buvo 2 lovos, saldytuvas, spinta, balkonas, staliukas. Seimininke veliau dar ir televizoriu mums dave ( nors nelabai ten ji ir ziurejome ). Vonia, tualetas, virtuve, skalbimo masina, zodziu su visais patogumais. man tai dar geriau nei tie namukai paciam centre. Ir ramiau. Bet gal cia tik man geriau nes dar su visai mazu vaikiuku buvom smile.gif
Kieme dar tokia palapine yra, galima ten pasedeti, saslyku pakept  thumbup.gif
ax.gif

gal galim abūtų gauti koordinates? Ir kokios kainos? Ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamytes,gal kas galite parašyti apie 5-vietį Vila Ingos kambarį..Ar ten toks kaip namukas? Ar išėjimas iš karto į lauką? Nes norėtųsi,kad būtų lengviau vaikus ganyti biggrin.gif Jei ten antram aukšte butas,tai turbūt nelabai mums... Ačiū 4u.gif
Ir ar ten yra galimybė pasėdėti lauke šalia namelio??ar yra koks staliukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melita: 04 birželio 2007 - 15:35
QUOTE(gretao @ 2007 05 31, 20:49)
Nemeliai Šventojoje , Pušyno g. 1 šiuo metu kainuoja po 12 lt. Esu ten buvus tai vieta labai patiko, pušynas, toliau nuo triukšmų, bet patys namukai tai prastoki.

gal būtų galima kordinates sužinot, gal būtų galima telefoną ? būtų patogiau į až
mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai Viloj Inga kambariuose stiklinės durys, per kurias viskas matosi??? g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretao: 04 birželio 2007 - 17:25
QUOTE(gretao @ 2007 06 04, 18:25)
O tai Viloj Inga kambariuose stiklinės durys, per kurias viskas matosi???  g.gif  doh.gif

Nu mane irgi išgąsdino doh.gif Mes užsisakėm dvivietį su patogumais už 90 Lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2007 06 04, 20:10)
Nu mane irgi išgąsdino  doh.gif Mes užsisakėm dvivietį su patogumais už 90 Lt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O mes tai po 70 lt užsisakėm dvivietį su patogumais nuo birželio 10 dienos. O kodėl po 90?
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2007 06 04, 19:20)
O mes tai po 70 lt užsisakėm dvivietį su patogumais  nuo birželio 10 dienos. O kodėl po 90?

Todėl, kad nuo liepos 20 d. (pats pikas) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visiems...va siandien kaip tik gryzau is sventosios ..gyvenome vila inga....man visai patiko.... thumbup.gif dvigule lova,patalyne..tv...dusas...tualetas visuje 4u.gif o del tu stikliniu duru..tai nieko per jas nesimato....ant stiklo yra yzdeta dienine uzuolaida....o dar ir naktine gali uzsitraukti ax.gif vienu zodziu man patiko... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2007 06 04, 20:38)
Labukas visiems...va siandien kaip tik gryzau is sventosios ..gyvenome vila inga....man visai patiko....  thumbup.gif  dvigule lova,patalyne..tv...dusas...tualetas visuje  4u.gif  o del tu stikliniu duru..tai nieko per jas nesimato....ant stiklo yra yzdeta dienine uzuolaida....o dar ir naktine gali uzsitraukti  ax.gif  vienu zodziu man patiko...  bigsmile.gif

oi kaip nuraminai rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai nera ko jaudintis.... ten aisku ne jokia vila.....kaip jau as vila isivaizduoju...bet visai nieko.... ir dar nuosaliau nuo gatves..tai visai ramiai miegojome..nes sestadieno nakti ten jaunimas uzia lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2007 06 04, 19:38)
Labukas visiems...va siandien kaip tik gryzau is sventosios ..gyvenome vila inga....man visai patiko....  thumbup.gif  dvigule lova,patalyne..tv...dusas...tualetas visuje  4u.gif  o del tu stikliniu duru..tai nieko per jas nesimato....ant stiklo yra yzdeta dienine uzuolaida....o dar ir naktine gali uzsitraukti  ax.gif  vienu zodziu man patiko...  bigsmile.gif

karsta.gif karsta.gif jetau..jau galvojau kad teks vestis uzuolaida biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti