Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Panašu, kad Vila Inga nebėr vietų liepos mėn. verysad.gif pramiegojau. Gal kas galit pasiūlyti ką nors panašaus šeimai su dviem vaikais g.gif
Atsakyti
QUOTE(gustaine @ 2007 05 31, 14:49)
Panašu, kad Vila Inga nebėr vietų liepos mėn.  verysad.gif pramiegojau. Gal kas galit pasiūlyti ką nors panašaus šeimai su dviem vaikais  g.gif

Patikslinu, kad dar vietų yra thumbup.gif Gal kas galit pasakyti ar geras E 3 kambarys Viloj Inga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 31 gegužės 2007 - 14:12
Nemeliai Šventojoje , Pušyno g. 1 šiuo metu kainuoja po 12 lt. Esu ten buvus tai vieta labai patiko, pušynas, toliau nuo triukšmų, bet patys namukai tai prastoki.
Atsakyti
gretao, o gal galėtum telefoną pasakyti, kaip susisiekti dėl tų namelių nuomos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes praeitais metais gyvenom privaciame name, jis biski toliau nuo miesto , gal 15 min reikia eiti. Didelis namas, salia dar yra 2 namukai galima irgi issinuomuot, po 100 lt atrodo. O mes mokejom 40 lt uz para. Musu kambary buvo 2 lovos, saldytuvas, spinta, balkonas, staliukas. Seimininke veliau dar ir televizoriu mums dave ( nors nelabai ten ji ir ziurejome ). Vonia, tualetas, virtuve, skalbimo masina, zodziu su visais patogumais. man tai dar geriau nei tie namukai paciam centre. Ir ramiau. Bet gal cia tik man geriau nes dar su visai mazu vaikiuku buvom smile.gif
Kieme dar tokia palapine yra, galima ten pasedeti, saslyku pakept thumbup.gif
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesssija: 01 birželio 2007 - 12:45
QUOTE(gretao @ 2007 05 31, 21:49)
Nemeliai Šventojoje , Pušyno g. 1 šiuo metu kainuoja po 12 lt. Esu ten buvus tai vieta labai patiko, pušynas, toliau nuo triukšmų, bet patys namukai tai prastoki.

o patogumai kokie?su mazais vaikais galima gyvent?
Atsakyti
QUOTE(Diana22 @ 2007 06 01, 15:08)
o patogumai kokie?su mazais vaikais galima gyvent?

Be patogumų jie. Viskas bendra:virtuvėlė, tualetas. Yra dušas bet mokėt reikia. Su vaikučiais gal sunkoka, bet įmanoma rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 03 birželio 2007 - 10:05
Poilsiavom mes irgi tokiuose namukuose, tik prie "beždžionių" tilto, " Žaldokynė berods vadinasi. Jei patys ar vaikai nesat išlepę , galima kentėt. mes 2 savaites išbuvom tongue.gif .. Yra viena didelė blogybė - jei neduokdie suprastėja oras, tada tik duotis po miestą belieka ir pinigus leist, o jeigu, čia iš vis siaubas, lyja lietus, tai drėgmė visam namuke ir per patalynę smelkiasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 06 01, 20:29)
Poilsiavom mes irgi tokiuose namukuose, tik prie "beždžionių" tilto, " Žaldokynė berods vadinasi. Jei patys ar vaikai nesat išlepę , galima kentėt. mes 2 savaites išbuvom  tongue.gif .. Yra viena didelė blogybė - jei neduokdie suprastėja oras, tada tik duotis po miestą belieka ir pinigus leist, o jeigu, čia iš vis siaubas, lyja lietus, tai drėgmė visam namuke ir per patalynę smelkiasi.  doh.gif

Tas tai tiesa.Jei oras nekoks tai namelyje truputį nepatogu, bet šiaip tai smagu atitrūkti nuo civilizacijos patogumų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas mamytes,gal zinote,kur issinuomoti dvivieti namuka uz 10-15 litu zmogui,gali buti be jokiu patogumu,juk vistiek tik pernakvoti grisime ?g.gif butu gerai telefono nr.ACIU
Papildyta:
QUOTE(gretao @ 2007 05 31, 20:49)

O keliavieciai jie?Jei du suauge gyventu,butu 24 litai,ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Rebeka @ 2007 06 02, 19:29)
Labukas mamytes,gal zinote,kur issinuomoti dvivieti namuka uz 10-15 litu zmogui,gali buti be jokiu patogumu,juk vistiek tik pernakvoti grisime ?g.gif butu gerai telefono nr.ACIU
Papildyta:

O keliavieciai jie?Jei du suauge gyventu,butu 24 litai,ar daugiau?

Yra dviviečių ir didesių. Truputį geresni po 15 lt. Šiaip mes Kaune įsigijom kelelapį tai jau ramūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2007 06 01, 19:41)
Tas tai tiesa.Jei oras nekoks tai namelyje truputį nepatogu, bet šiaip tai smagu atitrūkti nuo civilizacijos patogumų  drinks_cheers.gif

man visi patiko namukuose ..tikrai.. o siemet mazuliuka turim tai del to vila inga emem ....o kita met jauciu jei Lietuvoje poilsiausim tai namuku nebrokysim o juk ir susitaupo siek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti