Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(adrija @ 2007 06 06, 08:44)
GALOP IR PAČIAM PRADEDA NORĖTIS KALBĖTI PAŠNIBŽDOMIS.o JEI DAR ,NEDUOK DIE,KOKS VERKSNIUKAS LELIUKAS,TAI SUDIE POILSI....Nebus rmybės ir ramaus miego ne tik jums ,bet ir jūsų vaikams.

Susinervinau, mano dukrytė taip jautriai miega verysad.gif Gal tada reikia kokį atsarginį variantą susirasti g.gif
Atsakyti
Mes buvome pas Ingą užpreitais metais, tai kambarių irgi niekas nevalė. bet to visai nepasigedau - kam reikia kad svetimi landžiotų. O ir patiems to tvarkymosi ne per daugiausia, kai pareini tik pernakvoti, nebent vaikai netvarką padaro
O dėl vaikų aikštelės tai pritariu - reikėtų patobulinti daug ką g.gif
šįmet gyvensim keturviečiame su balkonu antrame aukšte. Gal kuri ten esate buvusi? Kokie įspūdžiai? Ar yra ten šaldytuvas?
Beje, niekada nepamiršiu, kai su metų vaiku gyvenome namelyje - po lova buvo didžiulė skylė, užkimšau lovos užtiesalu tongue.gif . Viena lova buvo taip sulužus, kad ėjom plytų ieškoti jai paremti. O jau tualetai - tuo pačiu ir išsivemdavau (atsiprašau) ten nuėjus. Prausykloj tai irgi žemė matėsi pro lentas.
Atsakyti
[quote=TaGre,2007 06 08, 22:07]
Mes buvome pas Ingą užpreitais metais, tai kambarių irgi niekas nevalė. bet to visai nepasigedau - kam reikia kad svetimi landžiotų. O ir patiems to tvarkymosi ne per daugiausia, kai pareini tik pernakvoti, nebent vaikai netvarką padaro
O dėl vaikų aikštelės tai pritariu - reikėtų patobulinti daug ką g.gif
šįmet gyvensim keturviečiame su balkonu antrame aukšte. Gal kuri ten esate buvusi? Kokie įspūdžiai? Ar yra ten šaldytuvas?
Beje, niekada nepamiršiu, kai su metų vaiku gyvenome namelyje - po lova buvo didžiulė skylė, užkimšau lovos užtiesalu tongue.gif . Viena lova buvo taip sulužus, kad ėjom plytų ieškoti jai paremti. O jau tualetai - tuo pačiu ir išsivemdavau (atsiprašau) ten nuėjus. Prausykloj tai irgi žemė matėsi pro lentas.
[/quot
Šiaip tai gerai kad nelandžioja valyti kambarių. Energetiko poilsio namuose tai ateidavo ryte ir nesvarbu, kad miegi, vis tiek plauna.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2007 06 08, 21:07)
Beje, niekada nepamiršiu, kai su metų vaiku gyvenome namelyje - po lova buvo didžiulė skylė, užkimšau lovos užtiesalu  tongue.gif . Viena lova buvo taip sulužus, kad ėjom plytų ieškoti jai paremti. O jau tualetai - tuo pačiu ir išsivemdavau (atsiprašau) ten nuėjus. Prausykloj tai irgi žemė matėsi pro lentas.

Čia tikiuosi ne Viloj Inga? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(gretao @ 2007 06 08, 21:20)
Šiaip tai gerai kad nelandžioja valyti kambarių. Energetiko poilsio namuose tai ateidavo ryte ir nesvarbu, kad miegi, vis tiek plauna.

Neįleisčiau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 08 birželio 2007 - 20:34
QUOTE(gustaine @ 2007 06 08, 21:31)

Neįleisčiau  blink.gif  doh.gif

as ir ne schmoll.gif schmoll.gif man nesunku ir paciai issivalyti ax.gif o be to juk daiktai ir visa kita doh.gif
Atsakyti
Man tai geriau paciai prasisluoti, nei svetimi landziotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2007 06 08, 11:15)
Mergiotės ką domina nameliai Šventojoj prie beždžionių tilto, su daliniais patogumais ir be jų, turiu telepončiką.  ok.gif
Para žmogui 15Lt sunglasses2.gif

Labas Bitulka,

gal gali man telefoniuka i AZ imesti?planuojam su vyru liepos men.vaziuot, norisi suzinot kas kaip..o cia namukai is desines puses tie rastiniai, ar nameliai is kaires puses tilto?

aciu labai smile.gif
Atsakyti
Na va...islydejau savo maza barsuka su seneliais prie juros i Sventaja i Vila Inga...namie tuscia...nyku...ir kaip reiks isbuti tas dienas unsure.gif Kai gausiu is ju kokiu nors informatyviu ziniu- pranesiu...tikesimes oras geras bus smile.gif
Atsakyti
Mamkos,
o ar kas nors buvot "Auksinėse kopose"? Kokios ten sąlygos? Ar sienos ne kartoninės, ar yra kokia žaidimų aikštelė? Ar vieta ne per daug triukšminga?
Atsakyti
QUOTE(Mambolino @ 2007 06 09, 20:45)
Labas Bitulka,

gal gali man telefoniuka i AZ imesti?planuojam su vyru liepos men.vaziuot, norisi suzinot kas kaip..o cia namukai is desines puses tie rastiniai, ar nameliai is kaires puses tilto?

aciu labai smile.gif

Ar galit ir man įmesti telefona į AŽ?
ax.gif SKUBIAI
Atsakyti
Mergiotės ką domina nameliai Šventojoj prie beždžionių tilto, su daliniais patogumais ir be jų, turiu telepončiką.  ok.gif

Įmesk ir man telefoniuką, nes aš skambinausi tai visur su daliniaias patogumais po 25 lt
Atsakyti

aš irgi norėčiau teleponiuko ax.gif
Atsakyti