Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(TaGre @ 2007 06 08, 20:07)
Mes buvome pas Ingą užpreitais metais, tai kambarių irgi niekas nevalė. bet to visai nepasigedau - kam reikia kad svetimi landžiotų. O ir patiems to tvarkymosi ne per daugiausia, kai pareini tik pernakvoti, nebent vaikai  netvarką padaro
O dėl vaikų aikštelės tai pritariu - reikėtų patobulinti daug ką  g.gif
šįmet gyvensim keturviečiame su balkonu antrame aukšte. Gal kuri ten esate buvusi? Kokie įspūdžiai? Ar yra ten šaldytuvas?
Beje, niekada nepamiršiu, kai su metų vaiku gyvenome namelyje - po lova buvo didžiulė skylė, užkimšau lovos užtiesalu  tongue.gif . Viena lova buvo taip sulužus, kad ėjom plytų ieškoti jai paremti. O jau tualetai - tuo pačiu ir išsivemdavau (atsiprašau) ten nuėjus. Prausykloj tai irgi žemė matėsi pro lentas.

Oi mergaitės blink.gif nu dar to betrūko, kad polsiaujant po kambarius kas nors landžiotų schmoll.gif Kambarius valo prieš Jums atvykstant ir Jums išvykus, o kai juose gyvenat reikia apsikuoti pačioms ax.gif Kas diena valo tik laiptines, bendruosius tualetus ir dušus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aumiga @ 2006 07 31, 12:40)
Sveikos,
Mes praeitą savaitę grįžom iš Šventosios, tikrai gerai pailsėjom, turėjom namuką su patogumais - vonia,wc, karštas vanduo, virtuvė - viskas namuke. mes keturiese, mokėjom 100lt parai.
Pirmą kartą buvom Šventojoje, nes visada važiuodavom į Palangos kempingo namelius, bet šiemet jau jie nugraiuti.. verysad.gif Šventoji tikrai apšiurusi, bet mums svarbiausia - jūra, smėlis, gamta, tai buvom labai patenkinti, aš nemėgstu poilsio namų ar gyvent pas žmones, o Palangoj nera kito pasirinkimo doh.gif

O jura ar toli? O vaikams yra kas nors ?
Atsakyti
Mergiotės kurios išbandysit tuos namelius, pagal duotą telefoną, parašykit atsiliepimus unsure.gif gal ten koks šlamštas visai unsure.gif aš tai juose nebuvau, tik turiu kontaktus g.gif
Atsakyti
Gal kas buvot Viloj Ingoj rastiniuose namukuose? Ar uzteks vietos mamai su dviem berniokais 5 ir 7 metu. Sake, kad dvivieciai - viena planuoju guldyt ant ciuzinio. Labai laukciau buvusiu pasisakymu.
Atsakyti
QUOTE(Ruth @ 2007 06 11, 15:28)
Gal kas buvot Viloj Ingoj rastiniuose namukuose? Ar uzteks vietos mamai su dviem berniokais 5 ir 7 metu. Sake, kad dvivieciai - viena planuoju guldyt ant ciuzinio. Labai laukciau buvusiu pasisakymu.

Oi abejoju g.gif ten jau čiužiniui nelabai yra vietos schmoll.gif labai jau jie mažučiai tie nameliai(kiek pamenu) unsure.gif Nors bijau nugąsdinti, bet mano nuomonė tokia unsure.gif
Atsakyti
Bitulka, gal gali ir man telefoniuką atsiųsti? AČIŪ bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Sveikos Gal,kas žino,kokį 1 kambario butuką ar kambarį,kad būtų su tualetu,dušu?Norėtume važiuoti rugpjūčio pradžioje kokiai savaitei,gal daugiau,bet,kad būtų įkandamos kainos studentams blush2.gif
Atsakyti
Gal čia lankosi, kas nuomoja kambarius Šventojoje? Mane domina liepos mėn. savaitei laiko 2+1 vaikas. Aišku, būtų šaunu, kad būtų tvarkingas tualetas, karštas vanduo, dušas, virtuvytė su indais (bendra), šaldytuvas. Labai laukčiau pasiūlymų į až, konkrečių. Tartumėmės konkrečiai, kad nuvažiavus tikrai turėtume kur apsistoti.
Nebūtinai ant jūros kranto lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane irgi domintu tik nuo birzelio 23d. labai lauksiu laiskucio. Gal kas turit koki telefoniuka, kur galetu apsistoti mama su dviem vaikuciais.
Papildyta:
QUOTE(logitech @ 2007 06 10, 19:27)
Ar galit ir man įmesti telefona į AŽ?
ax.gif SKUBIAI

Ir as noriu telefoniuko
Atsakyti
O gal kas zino kas nuomuoja namelius su patogumais (bent kad butu karstas vanduo, WC) g.gif .Mano MB sugalvojo, kad labiau noretu namelio ,kur niekas netryptu ant galvos.Labai lauksiu pasiulymu.Galit rasyt i az
Atsakyti
ar kas nors buvote cia http://www.osia.lt/l...ambariai_kainos , gal galite ka papasakoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 06 12, 16:39)
O gal kas zino kas nuomuoja namelius su patogumais (bent kad butu karstas vanduo, WC) g.gif .Mano MB sugalvojo, kad labiau noretu namelio ,kur niekas netryptu ant galvos.Labai lauksiu pasiulymu.Galit rasyt i az

Mes visada apsistojam uz Sventosios, uz upes link Butinges vaziuojant, netoli liuteronu baznycios. Ten seimininkai nuomoja namelius. Nameliai kazkur po 15kv, yra trys kusetes, spintele, televizorius, saldytuvas, elektrine virykle. Tas lovas mes sustumiam ir atsiveze pripuciama ciuzini-telpam 5 zmones thumbup.gif Salia yra namelis su tualetu, dusu, siltu ir saltu vandeniu, didele zaidimu aikstele vaikams thumbup.gif Sake, kad simet ir mikrobange duos. Tiesa, nezinau, ar balta patalyne duoda ar ne, mes vezemes savo, tai nepaklausiau blush2.gif Vieta labai rami, jokiu bumcik bumcik nera-vienkiemis. Vienas minusas-iki juros koks 500m, tai jei tingim-vaziuojam su masina, bet uz tai papludimys ramus, mazai zmoniu. Sake, jog kaina birzelio menesi uz namuka-50lt, nuo liepos men-po 60lt. Jau antroj liepos pusej uzsisakem ir mes thumbup.gif Tos moteriskes tel.860605097
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 06 13, 19:28)
Mes visada apsistojam uz Sventosios, uz upes link Butinges vaziuojant, netoli liuteronu baznycios. Ten seimininkai nuomoja namelius. Nameliai kazkur po 15kv, yra trys kusetes, spintele, televizorius, saldytuvas, elektrine virykle. Tas lovas mes sustumiam ir atsiveze pripuciama ciuzini-telpam 5 zmones thumbup.gif Salia yra namelis su tualetu, dusu, siltu ir saltu vandeniu, didele zaidimu aikstele vaikams thumbup.gif Sake, kad simet ir mikrobange duos. Tiesa, nezinau, ar balta patalyne duoda ar ne, mes vezemes savo, tai nepaklausiau blush2.gif Vieta labai rami, jokiu bumcik bumcik nera-vienkiemis. Vienas minusas-iki juros koks 500m, tai jei tingim-vaziuojam su masina, bet uz tai papludimys ramus, mazai zmoniu. Sake, jog kaina birzelio menesi uz namuka-50lt, nuo liepos men-po 60lt. Jau antroj liepos pusej uzsisakem ir mes thumbup.gif Tos moteriskes tel.860605097

Aciu. 4u.gif Ne taip jau toli iki juros-10 min kelio(as taip manau) mirksiukas.gif
Atsakyti