Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Sveikuės 4u.gif .
Matau,kad Bitulka eteryje.Pasakok,gal jau buvai "Vila Ingoj" g.gif .Kažkaip norisi įspūdžių,bet kad niekas nesipaskoja unsure.gif .Laukiam įspūdžių,laukiam smile.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2006 08 03, 15:39)
Sveikuės 4u.gif .
Matau,kad Bitulka eteryje.Pasakok,gal jau buvai "Vila Ingoj" g.gif .Kažkaip norisi įspūdžių,bet kad niekas nesipaskoja unsure.gif .Laukiam įspūdžių,laukiam smile.gif  4u.gif .

Oi įspūdžiai tai liuksiški thumbup.gif o toki, biggrin.gif Mes jau antrą vasarą važiuojam tenai ir labai patinka. Šiais metais tą patį kambariuką užsisakėm, vakare po langu terasoje prie staliuko pavakarojom su draugais, šašlykiuką išsikepėm nu žodžiu viskas thumbup.gif Kambarys buvo F korpuse nr 1, su bendrais patogumais, bet jokios problemos dėl to nejautėme, nes tiesiai prieš kambario duris dušas ir tualetas. Virtuvėlė super faina su visais indais, bliūdais, puodais, šaukštais, peiliais ir šakutėm. Aplinka superinė, galima išsinuomoti dviračius ir suaugusiems ir vaikams. Čia girdėjau atsiliepimų, kad nuo centrinės gatvės girdisi garsai nuo barų ir t.t. bet nieko panašaus - nieko nesigirdi, na nebent kaimynai kieme dainušką užtraukia doh.gif , bet labai gera šeimininkė ir labai gražiai, taktiškai paprašo, kad iki 12 val. nebūtų jokio šurmulio, nes ten labai daug poilsiautojų su mažyliais.... lotuliukas.gif o jei po teisybei, tai tokios pastabos buvo mums pareikštos, nes mes šventėm mano tortadienį, tai ir išsprūdo netyčia lietuvių liaudies dainelė alc.gif
Tai va toki atsiliepimai, kitą vasarą vėl ten ir tik ten važiuosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2006 08 03, 15:54)
Tai va toki atsiliepimai, kitą vasarą vėl ten ir tik ten važiuosim  bigsmile.gif

Tai mes pernai irgi ten buvom.Mums irgi patiko.O štai rekomendavau šią viečikę savo kolegei,tai nelabai liko patenkinta dėl visko.Tipo - žmonių skruzdėlynas.Po jų langais sėdėdavo svetimi žmonės,mat irgi gyveno 1 aukšte.Guodėsi,kad net kavos negaėjusi išeiti išgerti,nes nuolat sėdėdavo svetimų.Ir dar sakė,kad nelabai švaru,kuom aš ir suabejojau.Pernai buvo tikrai nepriekaištingai ir fainiai schmoll.gif .
Kiek laiko jūs buvot.Suprantu,kad su šeima.Ir jei nepaslaptis, kiek jums kaštavo tas pasibuvimas Šventojoj.Na,su viskuom.Jei čia nenori,tai į až mirksiukas.gif .Jau mes netrukus važiuosim,tad ir įdomu,kiek maždaug pinigiuko įsidėti.
Ačiū labai už įspūdžius 4u.gif .Kai grįšiu,būtinai parašysiu savuosius smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2006 08 01, 19:57)
O vanduo yra namelyje?

Deja, vandens nėra. Mūsiškei tai patikdavo eiti į prausyklą.
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2006 07 31, 17:25)
Mes buvom ,,Energetike'' tel. Nr. 861125095, bet be patogumų. Yra bendra virtuvė, tualetai, prausykla. Galima ir į dušą - 5Lt. Mes vežėmės virdulį ir savo elektrinę plytelę, šašlykinę. Tai gan normaliai. lotuliukas.gif

QUOTE(Bitulka @ 2006 08 03, 16:54)
Oi įspūdžiai tai liuksiški  thumbup.gif  o toki,  biggrin.gif  Mes jau antrą vasarą važiuojam tenai ir labai patinka. Šiais metais tą patį kambariuką užsisakėm, vakare po langu terasoje prie staliuko pavakarojom su draugais, šašlykiuką išsikepėm nu žodžiu viskas  thumbup.gif  Kambarys buvo F korpuse nr 1, su bendrais patogumais, bet jokios problemos dėl to nejautėme, nes tiesiai prieš kambario duris dušas ir tualetas. Virtuvėlė super faina su visais indais, bliūdais, puodais, šaukštais, peiliais ir šakutėm. Aplinka superinė, galima išsinuomoti dviračius ir suaugusiems ir vaikams. Čia girdėjau atsiliepimų, kad nuo centrinės gatvės girdisi garsai nuo barų ir t.t. bet nieko panašaus - nieko nesigirdi, bet labai gera šeimininkė ir labai gražiai, taktiškai paprašo, kad iki 12 val. nebūtų jokio šurmulio, nes ten labai daug poilsiautojų su mažyliais.... 
Tai va toki atsiliepimai, kitą vasarą vėl ten ir tik ten važiuosim  bigsmile.gif

QUOTE(vyšnelė @ 2006 08 03, 17:09)
Tai mes pernai irgi ten buvom.Mums irgi patiko.Ir jei nepaslaptis, kiek jums kaštavo tas pasibuvimas Šventojoj.Na,su viskuom.Jau mes netrukus važiuosim,tad ir įdomu,kiek maždaug pinigiuko įsidėti.
Ačiū labai už įspūdžius 4u.gif .Kai grįšiu,būtinai parašysiu savuosius smile.gif .

Mes pernai irgi buvom "VILA INGoj" (yra pap. informacija ir nuotraukos). Važiavom 5 d., dukrytė buvo visai mažytė, tai, kad ten yra virtuvė lavai pravertė. Kol dukrytė miegojo spėdavom pagaminti valgyti. Iki jūros tikrai netoli, iki centro visai arti. Dušas ir WC kambariuose ir nemokami, manau tokiame karštyje, kaip buvo šiemet - thumbup.gif , nes paskaičiuokit kiek reiktų sumokėti net jei tik po 2 kartus dienoj nueiti į dušą doh.gif . Yra šašlykinė, laužavietė kieme, mašinų aikštelė (viskas įskaičiuota).
Čia - tokiame kambaryje mes gyvenom praeitais metais ax.gif Kainavo kambariukas 60 Lt/parai. (šiemet atrodo – 70 Lt). Ir daugiau jokių mokesčių.

Bet šiemet važiavom 15 d., tai gaminti kiekv. dieną aš nenorėjau. Mes užsakėm dvivietį kambarį sveikatos centre "Energetikas" (visą informaciją yra čia). Parai kainavo 110 Lt, bet reikėjo sumokėti iš anksto, o į kokius kambarius apgyvendins, nepasakė-"atvažiuosit, tada ir gausit" (pvz., "Vila Ingoj" iškart duota (pasako) ir tu žinai, kur tave apgyvendins).
WC, dušas, balkonas hihihi.gif su vaizdų į jūrą, šaldytuvo nebuvo schmoll.gif (mes vežėm savo), televizorių irgi schmoll.gif.
Maitinimas: normalus kainavo (man) - 18.00 Lt, pagerintas (vyrui) 29.00 Lt (parai). Nepasakysiu, kad labai jau ten skiriasi, tik kad vyrui pusryčiams niekada nebuvo košės, o duodavo ir vaisių, sūrelių, kavos, jogurtą, pietums papildomai salotai buvo, mėsa, o ne maltinukai. Bet šiaip pavalgyti maisto užtekdavo.
Vat tik bėda, apgyvendino doh.gif trečiame aukšte (dukrai 2 m.), aš kol iki antro aukšto daeidavau - man kojos atsakė, nes laiptinė durnai pastatyta, valydavo kambarius beveik kiekv. dieną, bet schmoll.gif nepasakysiu, kad buvo švaru; kambarys apleistas (nežinau, kada pask. kartą darytas remontas, WC kvapas user posted image); smėlio buvo doh.gif ir tekdavo vaikščioti apsiavus, ypač savaitgaliais, nes savaitgaliais nevalydavo; švariau, žymiai švariau buvo "Vila Ingoj".
Bet šiaip malonūs aptarnavimas.

Dar klausėm apie "Vičiūno" namelius, jie yra ant upės kranto, netoli beždžionių tilto. Namukas šeimai kainuotų 150 Lt, dušas bendras. Foto...

Dėl pinigų... už apgyvendinimą mes iš anksto apmokėjom, tai su savim turėjom tris tūkstančius su kapeikom.

Atsakyti
Mamytes, gal esat girdeje ar net pacios pabuvoje Sventosios poilsio namuose "Banga"? Kokie atsiliepimai? Aptarnavimas?Kambariai ir tt? rolleyes.gif Uzsisakem ten kambari. Kadangi vaziuojam be vaiku, tai nusprendem, kad norim pagyventi ir salia centro, ir salia juros...Nors idomu, kaip ten su triuksmu... rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2006 08 03, 16:54)
Oi įspūdžiai tai liuksiški  thumbup.gif  o toki,  biggrin.gif  Mes jau antrą vasarą važiuojam tenai ir labai patinka. Šiais metais tą patį kambariuką užsisakėm, vakare po langu terasoje prie staliuko pavakarojom su draugais, šašlykiuką išsikepėm nu žodžiu viskas  thumbup.gif  Kambarys buvo F korpuse nr 1, su bendrais patogumais, bet jokios problemos dėl to nejautėme, nes tiesiai prieš kambario duris dušas ir tualetas. Virtuvėlė super faina su visais indais, bliūdais, puodais, šaukštais, peiliais ir šakutėm. Aplinka superinė, galima išsinuomoti dviračius ir suaugusiems ir vaikams. Čia girdėjau atsiliepimų, kad nuo centrinės gatvės girdisi garsai nuo barų ir t.t. bet nieko panašaus - nieko nesigirdi, na nebent kaimynai kieme dainušką užtraukia  doh.gif , bet labai gera šeimininkė ir labai gražiai, taktiškai paprašo, kad iki 12 val. nebūtų jokio šurmulio, nes ten labai daug poilsiautojų su mažyliais.... lotuliukas.gif o jei po teisybei, tai tokios pastabos buvo mums pareikštos, nes mes šventėm mano tortadienį, tai ir išsprūdo netyčia lietuvių liaudies dainelė alc.gif

Labas,Bitulka 4u.gif
Užsisakiau ir aš ten trivietį kambarį.Bet antrame aukšte.Pamaniau ,kad pirmame gal girdėsis ,kaip į antrą aukštą laipioja "kaimynai"laiptais arba,jei,pasitaikytų linksmesni žmonės biggrin.gif ,tai gal labai girdėtūsi ,kas viršuje dedasi.Mat,mano mažiukas svetimoje vietoje jautriai miegos,tai pamaniau,gal antras aukštas bus geriau.Nors,kaip paskambinau,tai siūlė su vaiku geriau pirmą.Labai prašau ,atrašyk,nes persisakyčiau,jei tas pirmas aukštas išties geriau g.gif .Ir dar,ar labai toli vaikščioti iki tos virtuvės?Ir ar dušai su toletais būna bendri ar prie kiekvieno kambario atskirai?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 08 05, 15:07)
Labas,Bitulka 4u.gif
Užsisakiau ir aš ten trivietį kambarį.Bet antrame aukšte.Pamaniau ,kad pirmame gal girdėsis ,kaip į antrą aukštą laipioja "kaimynai"laiptais arba,jei,pasitaikytų linksmesni žmonės biggrin.gif ,tai gal labai girdėtūsi ,kas viršuje dedasi.Mat,mano mažiukas svetimoje vietoje jautriai miegos,tai pamaniau,gal antras aukštas bus geriau.Nors,kaip paskambinau,tai siūlė su vaiku geriau pirmą.Labai prašau ,atrašyk,nes persisakyčiau,jei tas pirmas aukštas išties geriau g.gif .Ir dar,ar labai toli vaikščioti iki tos virtuvės?Ir ar dušai su toletais būna bendri ar prie kiekvieno kambario atskirai?

mes praeitais metais 4 dienas gyvenom antrame aukšte - vaikas neramus, judrus, tai kartais ir puodų dangtelių bildėjo per grindys doh.gif mums į galvą neatėjo, kad žmonėms gali trukdyti; o pask. dienom apgyvendino mus pirmame - tuo metu tame pačiame kambaryje apgyvendino šeima su mažais vaikais doh.gif tada ir supratom, kaip žmonėms buvo tas dienas gyventi, kadangi iki pask. užsakytų dienų jie nedagyveno ir išsikraustė;

mano manymu, geriau butų antrame aukšte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2006 08 03, 16:09)
Tai mes pernai irgi ten buvom.Mums irgi patiko.O štai rekomendavau šią viečikę savo kolegei,tai nelabai liko patenkinta dėl visko.Tipo - žmonių skruzdėlynas.Po jų langais sėdėdavo svetimi žmonės,mat irgi gyveno 1 aukšte.Guodėsi,kad net kavos negaėjusi išeiti išgerti,nes nuolat sėdėdavo svetimų.Ir dar sakė,kad nelabai švaru,kuom aš ir suabejojau.Pernai buvo tikrai nepriekaištingai ir fainiai schmoll.gif .
Kiek laiko jūs buvot.Suprantu,kad su šeima.Ir jei nepaslaptis, kiek jums kaštavo tas pasibuvimas Šventojoj.Na,su viskuom.Jei čia nenori,tai į až mirksiukas.gif .Jau mes netrukus važiuosim,tad ir įdomu,kiek maždaug pinigiuko įsidėti.

Taip, buvom su šeima 3 dienas, bet gavosi 2 paros(120Lt). Vieną vakarą pasėdėjom kavinėj, tai palikom 80Lt Paskui smulkiom išlaidom apie 200Lt.(atrakcijonai, traškučiai, čeburekai, alus ir fizas, ir t.t.) Didesnę dalį maisto vežėmės. Kuras 150 Lt. VISO 550 Lt. Tai va tokia kalkuliacija ax.gif
Atsakyti
siam ilgam savaitgaliui. Tai siandien paskambinau isitikint ar viskas gerai, ir mane nudziugino - laisvu kambariu nera..Dabar viska apskambinau - ir niekur nieko nera..Skambinau i Vila Inga, i Limeta,Paulina, Ieva..Sako, kad seniausiai jokiu vietu sventems.Gal dar kokius numerius galetumet pasiulyt? Noretusi kambario su patogumais.Ehh..
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 08 07, 09:23)
mes praeitais metais 4 dienas gyvenom antrame aukšte - vaikas neramus, judrus, tai kartais ir puodų dangtelių bildėjo per grindys doh.gif mums į galvą neatėjo, kad žmonėms gali trukdyti; o pask. dienom apgyvendino mus pirmame - tuo metu tame pačiame kambaryje apgyvendino šeima su mažais vaikais doh.gif tada ir supratom, kaip žmonėms buvo tas dienas gyventi, kadangi iki pask. užsakytų dienų jie nedagyveno ir išsikraustė;

mano manymu, geriau butų antrame aukšte biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, katik iš pajūrio su dar šviežiais ispudžiais biggrin.gif .
Apie "Vila Inga": kambarys atitiko lukesčius, nedidelis, bet labai jaukus. Jame buvo lova , spinta, stalas, 2 kėdės, šaldytuvas ir televizorius. Iš kambario- durys į kambarėlį, kuriame buvo tualetas, kriauklė, dušas. Gyvenome dviviečiame kambaryje du patogumais (D korpusas). Kambarys antrame aukšte, su mažesniu vaiku gal truputi problematiška, kad nenukristų nuo stačių laiptų g.gif . Virtuvė atskirame pastate su visais indais, puodais, įrankiais,yra ir el. virdulys bei mikrobanginė. Aplinka tvarkinga ir švari. Lauke stalų buvo pakankamai, jei būdavo užimtas artimesnis, susirasdavome kitą smile.gif .
Minusai: triukšmas tikrai nemažas. Mūsų langas buvo į gatvės puse, nors namas ir toliau nuo gatves, girdėjosi muzika iš kavinės. Gerai, kad jie koncertuodavo iki 24, taigi problemų nesukėlė, nes mes kartais tik pareidavome tokiu laiku. Kartais palangėj "pakoncertuodavo" ir iki paryčių (priešais buvo nameliai), taigi tekdavo užsidaryti langus rolleyes.gif . Nemažesnis triukšmas būtų ir į kiemo pusę, nes labai daug vaikų ir jie anksti keliasi doh.gif. Taigi mums vienintelis trukumas buvo tas, kad negalėdavome miegoti kiek panorėje, nes iš ryto kaimynai poanksčiai pradedavo trankyti duris ax.gif.
Vaikams ten tikrai puiku. Mes važiavome dviese, aš ir vyresnioji dukra, tai ją tos žaidimu aikštelės jau nelabai domino, bet su mažesniems vaikams būtų ka veikti.
Tiesa, mokėjome 60 Lt/parai už dvivietį kambarį su patogumais. Buvau jį užsisakiusi nuo birželio menesio. Buvome 7 paras. O apskritai išleidome apie 1500 Lt. rolleyes.gif .
Atsakyti