Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Mergelė @ 2006 08 16, 09:04)
Gal kam tekę poilsiauti Energetike? Kaip ten kainos?

Spausk -> kainos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 16 rugpjūčio 2006 - 08:18
Gal esat kas buve Bangos poilsio namuose, kurie randasi Kopu g.? rolleyes.gif ax.gif Kokie atsiliepimai, patirtys? Esu uzsisakiusi kambari siam savaitgaliui ir idomu suzinoti, kaip ten viskas "is pirmu lupu"... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va ir mes jau po atostogų šiokių tokių ax.gif Savaitė šventojoje tikrai neprailgo. Ilsėjomės Vila Inga. Kokie atsiliepimai g.gif Kadangi važiavome 5-iese tai užsakiusi buvau penkių vietų liuksą, per du aukštus. Gelbėjo tai kad buvo dušas ir mini virtuvėlė su šaldytuvu, bei kas labai traukė vaikus- televizorius doh.gif Aš su mažiumi įsitaisėme pirmame aukšte, nes laiptai į antrą aukštą padaryti nesamoningai-kelis kartus vyras sau galvos nenusisuko doh.gif Muzika iš netoliese esančio kabako netildavo iki 24 valandos, bet kas keisčiausia, kad jos pirmame aukšte nesigirdėdavo, o pakilus į antrą aukštą hmmm lotuliukas.gif Bet didelis minusas pirmam aukšte-kaimynų iš antro aukšto lakstymas-košmaras, toks vaizdas kad su visomis grindimis įvairuos unsure.gif O šiaip tai visai fainiai-miesto centras šalia, jūra netoli thumbup.gif tik va kai viską su vyru sudėjom ir paskaičiavom, tai nusprendėm kitais metais gaudyti paskutinės minutės keliones-tikrai neapsiriksim.
Tiesa kas liečia orą-tai nei vieną dieną nelijo, kai tuo metu visoje lietuvoje pliaupė thumbup.gif Klausėm pačios šeimininkės, tai ji sakė, kad Šventąją skirtingai nuo kitų miestų lietus vis aplenkia cool.gif
Va tokie mūsų įspūdžiai
Atsakyti
Sveikos 4u.gif .
Ir mes esam po pasibuvimo Vila Inga 4u.gif .buvom užsisakę 3 vietų kambariuką su patogumais I aukšte už 80 lt.parai.Viskas buvo tikrai liux,ten iš tikrųjų geros sąlygos būnant su vaikais.Šalia mūsų ir virtuvikė buvo, ir suoliukas lauke pasisėdėjimams.Netoliese ir žaidimų aikštelė,iš kurios sunkiai sekdavosi išvesti savo vaiką doh.gif .
MINUSAI.Labai prastai įrengta santechnika.Kadanghi mes gyvenom pirmam aukšte,tai girdėdavom kiekvieną kaimynų iš antro aukšto nusimyžimą ir atrodydavo,kad dušas tuoj nuplaus mus.Tiesa,labai prastas vėdinimas.Jausdavom netgi rūkalų kvapą iš antro aukšto.Ir muzika iš netoli esančios kavinės.
Bet šiaip kitais metais visgi ten pat važiuosim,tik išsireikalausiu gersenių sąlygų,kad ir brangiau mokėsiu.
Mamusiukai,įdomu,kuriam namelyje jūs gyvenot,gal netyčia mes pasimatėm biggrin.gif mirksiukas.gif ?Tiesa,jei ne paslaptis kiek jums kainavo para?
Žiūriu,kasd mūsų mažiai bendravardžiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2006 08 16, 12:42)
Mamusiukai,įdomu,kuriam namelyje jūs gyvenot,gal netyčia mes pasimatėm biggrin.gif  mirksiukas.gif ?Tiesa,jei ne paslaptis kiek jums kainavo para?
Žiūriu,kasd mūsų mažiai bendravardžiai mirksiukas.gif .

Kaip čia paaiškinti g.gif mes buvome tam dviejų aukštų name, kuriame pirmame aukšte atskiri įėjimai į butus/kambarius-na jis toks prie mašinų aikštelės mirksiukas.gif gal kartais ir prasilenkėm bigsmile.gif tik va mes anksti išeidavom ir vėlai grįždavom drinks_cheers.gif O mano vaikinukas taip ir nesugebėjo iki žaidimų aikštelės nusigauti doh.gif Jokia čia paslaptis aišku mirksiukas.gif para kainavo 150 litų-bet kaip 5 asmenų šeimai manyčiau nedaug, tuo labaiu, kad mėgome visi dušu lepintis kelis kartus dienoj thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2006 08 16, 13:17)
Kaip čia paaiškinti g.gif mes buvome tam dviejų aukštų name, kuriame pirmame aukšte atskiri įėjimai į butus/kambarius-na jis toks prie mašinų aikštelės mirksiukas.gif gal kartais ir prasilenkėm bigsmile.gif tik va mes anksti išeidavom ir vėlai grįždavom drinks_cheers.gif O mano vaikinukas taip ir nesugebėjo iki žaidimų aikštelės nusigauti doh.gif  Jokia čia paslaptis aišku mirksiukas.gif para kainavo 150 litų-bet kaip 5 asmenų šeimai manyčiau nedaug, tuo labaiu, kad mėgome visi dušu lepintis kelis kartus dienoj thumbup.gif  lotuliukas.gif

Supratau,kur jūs gyvenot.
Mes gyvenom prieš vietuvėlę.Labai patenkinti ta viečike buvom.
O kodėl mažiukas nesugebėjo iki žaidimų aikštelės nuisigauti bigsmile.gif ?Maniškis jau iš pernai prisiminė tą aikštelę.Kai tik nuvažiavom pirmu reisu ten nurūko doh.gif .
Manyčiau,kad ten kainos su patogumais yra visai normalios,tuo labiau,kad gali naudotis dušu kiek tik nori.Kiek dar sumokėtum,jei reikėtų už dušą atskirai 15 min. po 5 lt. mokėt doh.gif.
Kaip galvoji,ar kitais metais ten važiuosit?
Kažin kokios ten namukų kainos,ar neteko girdėti?
Atsakyti
Ačiū dievuliui,kad susiprotėjau antrą aukštą imti,tai kaimynai nors ant galvos nemyš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O apie geresnes sąlygas užsiminėt.Kokios tos geresnės sąlygos? g.gif Nes kitą savaitgaly važiuosim,tai bandytume išsireikalauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2006 08 16, 13:37)
Ačiū dievuliui,kad susiprotėjau antrą aukštą imti,tai kaimynai nors ant galvos nemyš lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O apie geresnes sąlygas užsiminėt.Kokios tos geresnės sąlygos? g.gif Nes kitą savaitgaly važiuosim,tai bandytume išsireikalauti ax.gif

Mes pernai ten buvom antrame aukšte,tai kiek nepatogu buvo su mažu vaikiuku.
O geros sąlygos - tai visiški patogumai,už kuriuos reikia ir daugiau mokėti.
Mums dabar patiko tai,kad kambariukas buvo visai šalia virtuvės,nereikėdavo nešiotis maisto,vaikščioti su puodais.Gal iš tikrųjų geriausia imtis kambariuką su virtuve.
Adrija,kelių vietų kambariuką užsisakėt ir kiek sutarėt mokėsit g.gif ?
Paskui būtinai lauksim tavųjų įspūdžių mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2006 08 16, 14:43)
Mes pernai ten buvom antrame aukšte,tai kiek nepatogu buvo su mažu vaikiuku.
O geros sąlygos - tai visiški patogumai,už kuriuos reikia ir daugiau mokėti.
Mums dabar patiko tai,kad kambariukas buvo visai šalia virtuvės,nereikėdavo nešiotis maisto,vaikščioti su puodais.Gal iš tikrųjų geriausia imtis kambariuką su virtuve.
Adrija,kelių vietų kambariuką užsisakėt ir kiek sutarėt mokėsit g.gif ?
Paskui būtinai lauksim tavųjų įspūdžių mirksiukas.gif .

Užsisakėm 3 kambarių už 85 litus penkiom parom.Aš nežinau kodėl tos kainos taip skiriasi,nes kiek mamyčių čia rašė,tai beveik visos skirtingai mokėjo biggrin.gif Sakė,kad turėsim savo atskirą vonios kambarį,nereiks su kaimynais dalintis.O jei kartu su virtuve,tai kaip supratau,reikia imti atskirą kotedžiuką.Bet kad labai jau brangu-150 litų parai :hmJau kaip nors į tą virtuvėlę pavaikščiosiu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2006 08 16, 13:26)
O kodėl mažiukas nesugebėjo iki žaidimų aikštelės nuisigauti bigsmile.gif ?Maniškis jau iš pernai prisiminė tą aikštelę.Kai tik nuvažiavom pirmu reisu ten nurūko doh.gif .
Kaip galvoji,ar kitais metais ten važiuosit?
Kažin kokios ten namukų kainos,ar neteko girdėti?

Mūsų mažius paprasčiausiai pirmą vakarą jos nerado doh.gif , o kitas dienas net nebuvo kada lotuliukas.gif daug vaikštinėjom po miestą, važiavom į palangą, gastroliavom po pušynus thumbup.gif
Apie kitus metelius dar net negalvoju, bet tikriausiai pataupysiam pinigėlių ir dumsim kur tikrai šiltas tiek oras tiek vanduo-nes aš esu iš tų moteryčių kurioms reikalinga karšta atostogų aplinka bigsmile.gif Gryžom nuo jūros visai neįdegę ir nepasimaudę verysad.gif
Apie namukų kainas nieko negirdėjau, bet ir nesiruošiuatostogauti ten kur nera nei virtuvėlėe nei dušo schmoll.gif Atostogos tik vieną kartą metuose tai norim išnaudoti jas kaip reikiant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ryt važiuoju į Šventąją. Domina, kaip ten jūros vandens temperatūra? Maudytis įmanoma? Gal kas neseniai buvo ir galit papasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 08 17, 14:26)
Ryt važiuoju į Šventąją. Domina, kaip ten jūros vandens temperatūra? Maudytis įmanoma? Gal kas neseniai buvo ir galit papasakot  4u.gif

Grįžome antradienį, ilsėjomės 9 dienas. Išvažiuojant oro prognozės buvo baisios, bet kaip kažkas čia minėjo, lietaus debesys Šventąją dažniausiai aplenkia smile.gif Per visas tas dienas vyras pastoviai maudydavosi upėje tik kokį pora kartų jūroje. Aš pati esu "vandeninė", todėl man buvo dzin, kad jūra šaltoka smile.gif o be to vanduo buvo labai švarus, net iki juosmens įlipus matosi dugnas.
Atsakyti