Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi kvapai

Na, žinau vieną būdą, kaip po kokio vienkartinio vakarėlio dūmus panaikinti: reikia visur kambaryje nakčiai pridėlioti šlapiu kempyniu: jos kažkaip per nakti "sutraukia" tabako kvapą. clap_1.gif O jau tokio įsigėrusio tai turbūt nesugertų... mad.gif
Atsakyti
sveikos, aciu uz patarimus smile.gif zinokite isbandziau viska- ir smilkalus deginau, ir pirkau kvepalus, kur i rozete jungiami, bet efekto tokio gero nebuvo kaip tikejaus. ir tada, clap_1.gif radau tokia krautuve CD style(yra europoje ir piliovkeje)vadinasi, tai ten aliejiniai kvapai tokie yra(kaina apie 60lt) ir kieti kvapai(kaina iki 15 lt). Apsiprekinau, uz 100 lt, bet butas dabar ziauriai skaniai kvepia clap.gif O ir kvapas nerealiai malonus, ne toks "tualetinis", kaip tu visu ambipuru blink.gif
Atsakyti
Buta pirkome pries puse metu , bet iejus vis jauciasi pries tai gyvenusiu zmoniu kvapas. Help - kaip ji isnaikinti?
Atsakyti
as tai spece pasidariua, kai reikejo po nuomininku isnaikinti rukalu dvoka namie. man labiausiai patiko CD STYLE thumbup.gif -prancuziska krautuve kur kvapu yra devynios marios, aisku, jie nera labai pigus, bet esme, kad jie nera ikyrus, ir ne, taip, kaip kokie ambipurai, neprimena tualeto gaiviklio blink.gif
Atsakyti
Patarciau smilkalus, bent jau kai issikraustem i nuomojama buta, taip isnakinau buvusiu nuomininku kvapa! thumbup.gif
Atsakyti
Ir as pasikartosiu - smilkalai pats geriausias man oisbandytas budas ! thumbup.gif
Atsakyti
Pilnai kvapas dings tik po perdazymo unsure.gif Man tie visi kvapu naikikliai - tai kaip kvepalai nesipraususiam zmogui...
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2004 12 20, 04:40)
Pilnai kvapas dings tik po perdazymo unsure.gif Man tie visi kvapu naikikliai - tai kaip kvepalai nesipraususiam zmogui...

Na mes dazysime sienas, bet po kokiu 5 metu biggrin.gif Dabar issitapetavom - laikinai biggrin.gif Kaip sakoma nera nieko pastovesnio uz laikina biggrin.gif
Atsakyti
Na kai aš prismirdinu namus žuvį kepdama biggrin.gif , tai naudoju smilkalus ir aromatinę žvakidę thumbup.gif
Manau, kad anksčiau gyvenusiųjų kvapas įsigėrė į sienas. Tad jei yra galimybė - reiktų kuo daugiau JŪSŲ kvapo "pavaryt" smile.gif Pabandyt non stop smilkalus padeginti (yra neaštrių kvapų).
Atsakyti
Aš nežinau net ką galvoti apie kvapus. Dezodorantai anti tabac tai tikrai nesveiki, nes cheminiai junginiai, kurie kvapą suteikia, organizme nusėda, niekur jie nedingsta.
Matėt, ministrų kraują kaip tyrė, kiek š...rado? O iš kur? ir prisivalgom, ir prisiuostom tai tiktrai. Visi tie tuoletų gaivikliai ir kvapai..
Sakau, nebežinau net ką galvoti g.gif Gal natūralūs kvapai vis gi natūralūs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopa: 23 gruodžio 2004 - 16:13
Noreciau patarimo...

Gal kas susiduret su tokia problema. Rubu spintoje tvyro blogas kvapas... verysad.gif Rubai iskalbti, spinta isvalyta, net nezinau kodel jis yra ir kaip ji is ten "isbuginti". verysad.gif

Buciau labai dekinga uz jusu patarimus.. 4u.gif
Atsakyti
Kazkur prie patarimu tokie tema buvo, ten daug prirasyta. Siaip pravedint reikia, kitokio varianto nematau.
Atsakyti