Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi kvapai

QUOTE(auskarute @ 2010 11 12, 14:01)
sveiki,nusipirkau virduli,o jis turi plasmases kvapa uzvirinus vandeni,gal kas susidure su tuo,kaip panaikint?

As savo plastmasini virduli ismeciau pries kokius metus. Dabar naudoju tik nerudijancio plieno arbatinukus.
Na ir kas kad jusu arbatinukas pagamintas is plastmases skirtos maisto produktu/gerimu laikymui. Is sios plastmases ne tik kvapas sklinda, bet ir labai tiketina, kad kenksmingi chemikalai i vandeni pereina....
Atsakyti
Sveikos, aš apie senų spintų kvapus.
Turiu šeimos relikviją seną spintą ir būtinai noriu ją turėti. Suremontavom, perdažėm, atnaujinom, o kvapas vis liko. Atsitiktinai radai internete vokiškai išaiškinimą, kad tai vis dėlto senų spintų specifika ir patikimiausias būdas sugerti tam kvapui yra drėgnas molis. Visą iš vidaus plonai ištepiau molio košyte. Džiuvo kelias dienas. Po to sausą nesunku buvo nugrandyti. Rezultatu laba patenkinta. Ten rašė, kad gali tekti kelis kartus kartoti. Kas liečia švarą ir tvarką, bent man vokiečiai kelia pasitikėjimą. O dėl molio - tai žinau, kad statybininkai perka parduotuvėse - ne tokie dideli ten maišeliai ir nebrangūs. Mums po židinio sumūrijimo buvo likę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renezir: 02 gruodžio 2010 - 00:13
QUOTE(renezir @ 2010 12 02, 02:11)
Sveikos, aš apie senų spintų kvapus.
Turiu šeimos relikviją seną spintą ir būtinai noriu ją turėti. Suremontavom, perdažėm, atnaujinom, o kvapas vis liko. Atsitiktinai radai internete vokiškai išaiškinimą, kad tai vis dėlto senų spintų specifika ir patikimiausias būdas sugerti tam kvapui yra drėgnas molis. Visą iš vidaus plonai ištepiau molio košyte.  Džiuvo kelias dienas. Po to sausą nesunku buvo nugrandyti. Rezultatu laba patenkinta. Ten rašė, kad gali tekti kelis kartus kartoti. Kas liečia švarą ir tvarką, bent man vokiečiai kelia pasitikėjimą. O dėl molio - tai žinau, kad statybininkai perka parduotuvėse - ne tokie dideli ten maišeliai ir nebrangūs. Mums po židinio sumūrijimo buvo likę.

Nebandzius dar nes as Ambigen Brys viskam naikinti naudoju;)
Atsakyti
Sveiki,
Gal zinote kaip panaikinti bloga kvapa is WC. Kvapas atrodo sklinda is pacio vandentiekio (sisaliuko).WC yra antrame aukste, bet smirda tik viename g.gif Sunu , kaciu nelaikome. smile.gif
Aciu
Atsakyti
man labai patinka sugalas Jeronimas! Jo lapus gali skint ir deti i rubu spintas, i virtuves spinteles (nuo kanddziu padeda) ir kvepia citrinom!!
Atsakyti
Sveikutes verysad.gif As turiu beda ir net nezinau kaip spresti, kambariuose pastoviai buna blogas kvapas, jis nesunkiai pasinaikina isvedinus ir pasmilkinus, bet beda yra tame, kad kvapa pastoviai gamina vienas kenkejas verysad.gif gyvenam mes mano uosviu likusiame name, kuriame kartu gyvena ir svainis, o jis toks nevala - pijokas, nesitvarko, nesiprausia, o smirdi iki pykinimo... ir graziuoju ir bloguoju bandom tartis, o jis vistiek savo ir viskas, ateina zmones, net geda cray.gif Gal supyksit, kad cia rasau, bet nerandu kur kitur galeciau, mat problema turiu su blogu kvapu namuose ir jo zidiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu kailine lemene, kuri nu nemaloniai kvepejo lyg pelesiais, lyg toks kaip "senienos" kvapas. purksiau ten viskuom, nieks nepadejo. Paskaiciau cia temoj, kad kazkas pripurske kvepalu, idejo i maisa ir palaike keleta dienu. Padariau ir as taip. Kas idomiausia pavyko. neliko nei blogo kvapo, nei kvepalu nepersismerke, nu zodziu kam reika pabandykit, padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2011 01 10, 19:24)
Sveiki,
Gal zinote kaip panaikinti bloga kvapa is WC. Kvapas atrodo sklinda is pacio vandentiekio (sisaliuko).WC yra antrame aukste, bet smirda tik viename  g.gif Sunu , kaciu nelaikome.  smile.gif
Aciu

pabandyk ambigen MAXI
Atsakyti
o galite patarti kaip isnaikinti kaimiska kvapa is maniezo? Pirkom kudikiui manieza, nenauja.. nu ir ka gi, matyt zmones gyvena nuosavam name, kurena gal malkom ar nzn kuo, o gal ta manieza laike kokioj rukykloje... zodziu atsiduoda jis visas kaimu, kaip as sakau - lyg rukytom desrom ar panasiai doh.gif kaip reikes vaikuti tenai m igdyt? Jau 3 dienos balkone jis man vedinasi, nieko neissivedina! schmoll.gif
Ne visos medziagos nusiima skalbimui, nezinau kaip dar isgyvendinti is daikto ta kvapeli... doh.gif
Atsakyti
kaip isnaikint svilesiu/degesiu kvapa. mikrobangeje sudege maistas. smirda, nezinau kuo valyti...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2011 03 17, 17:03)
kaip isnaikint svilesiu/degesiu kvapa. mikrobangeje sudege maistas. smirda, nezinau kuo valyti...? g.gif

Mano vaikinukas ,kaip tik nesenai buvo prisvilines maista .Tai as isvaliau su actu,paskui idejau i vandeni citrinos zieveliu ir pakaitinau.Kelias dienas pabuvo atidaryta,ir prasivedino. thumbup.gif
Atsakyti
nesulaukiau Jusu atsakymo puoliau pati valyt kiek imanoma. isvaliau su LOC, nezinau ar jis ten kenkia ar ne, bet nezinojau su kuo valyt,nes kvapas buvo doh.gif isvaliau, atrodo, kad nieko, tik pajungi ir vel svilesis doh.gif bet kazkaip issivedino drinks_cheers.gif o jusu pasakymas del zieveles, tai liuksiskas, pabandysiu ir siaip, kai noresiu, kad kvepetu thumbup.gif
Atsakyti