Kambarinė gėlė pelargonija ne tik suteikia džiaugsmo savo žiedais, ji yra oro gaivintoja ir turi daug gydomųjų savybių. Jei pelargoniją įnešite į seniai nevėdintą kambarį, jau po kelių minučių oras šiame kambaryje pasidarys daug gaivesnis. Gal kam pades

QUOTE(Rimuselis @ 2010 07 25, 18:41)
Kambarinė gėlė pelargonija ne tik suteikia džiaugsmo savo žiedais, ji yra oro gaivintoja ir turi daug gydomųjų savybių. Jei pelargoniją įnešite į seniai nevėdintą kambarį, jau po kelių minučių oras šiame kambaryje pasidarys daug gaivesnis. Gal kam pades 

Man rodos čia turima galvoj ne šiaip pelergoniją, o kvapiąją pelergoniją- Jeronimą

QUOTE(Rimuselis @ 2010 07 20, 12:18)
Merginos su kuo panaikint indaplovei smarve? Naudoju calgonit tabletes.
Indaplovei yra naudojami specialūs kvapikliai, pažiūrėk parduotuvėje prie indaplovei skirtų priemonių, tikrai rasi

QUOTE(eliss @ 2010 07 14, 16:13)
Gal zinot,kaip panaikinti sofos kvapa?Suo lipdavo ant jos,tai ispurskiau specialiu purskalu,kad neliptu.O siaube,kaip smirda sofa dabar,nebegaliu to kvapo pakest.(beje,suo vis tiek ant sofos miega
)

pabandyk ta kur rasiau priemone Ambigen Brys, ji ir skirta gyvunu kvapui naikinti.
ps. o savo suni auklet pradek, nes kvapas su bet kuria priemone pasinaikins tik tuo atveju, jei suo daugiau nemiegos;)
Pakaitinkit aromatinį aliejų, tik rinkitės natūralų. Ypač tinka cinamonas.
QUOTE(Sankvl @ 2010 08 09, 23:40)
pabandyk ta kur rasiau priemone Ambigen Brys, ji ir skirta gyvunu kvapui naikinti.
ps. o savo suni auklet pradek, nes kvapas su bet kuria priemone pasinaikins tik tuo atveju, jei suo daugiau nemiegos;)
aciu,reiks paieskot tos priemones.o suns auklejima palik man,ne apie tai klausiau

vajetau, is kur pelesiu kvapas batuose? tai gal ilgai nenesioti ir laikyti kokiam balkone kur daug dregmes? naturaliais budais galima praplauti su soda ir veliau pabarstyti koju pudros i batus.

oje. mes tiek vargstam su pelesiu , kad baisu, rubai net spintose supelyjo, siaip nelabai tas kvapas naikinasi, siulau mesti
QUOTE(zujka @ 2010 08 12, 14:03)
Pakaitinkit aromatinį aliejų, tik rinkitės natūralų. Ypač tinka cinamonas.
jis man baisiausias- kaciu myziukas

Sveikos, nezinau kur uzklausti, tai rasau cia. Kaip panaikinti kvapa, kuris atsiranda dziustant skalbiniams? Skalbiniai pas mane kol isdziuna prasmirsta dregme. Vasara tai i lauka dar nesdavau, ziema neturiu salygu. Kai reik uzsideti ruba, tai jis svarus ale smirdi...
Gal kokios priemones yra?

QUOTE(evases @ 2010 09 30, 10:57)
Sveikos, nezinau kur uzklausti, tai rasau cia. Kaip panaikinti kvapa, kuris atsiranda dziustant skalbiniams? Skalbiniai pas mane kol isdziuna prasmirsta dregme. Vasara tai i lauka dar nesdavau, ziema neturiu salygu. Kai reik uzsideti ruba, tai jis svarus ale smirdi...
Gal kokios priemones yra?

Dziovik su skalbimo masina, arba jei tokios funkcijos neturi tada labai gerai kelis kartus isgrsk ir dek ant gyvatuko, tada nesmirdes, sio kvapo nepanaikinsi, nes ji isigerus, reikia perskalbti.