Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

QUOTE(klivija2 @ 2015 05 27, 12:09)
Pas mane tikrai ЦФ-Великий Новгород, neabejoju. Džiaugiuosi kad strepsis atgavo  vardą, o tai liktų nežiniukas  smile.gif

och, kokia laimė smile.gif Jeigu iš mano poros dėžių bevardžių nei vienas nepražys taip, tai beliks prašytis lapo blush2.gif

Šiandien Helter Skelter pražydo, kur jau irgi galvojau, kad aleliuja, nei vieno vaiko - tai laimės iki ausų lotuliukas.gif
Atsakyti
Truputį violetinės spalvos, kurios pas mane netrūksta biggrin.gif

UA-Zviozdnyj Veter
user posted image

UA-Lešyj
user posted image

Persian
user posted image
Atsakyti
user posted image

DS Malinovyje Ruči Liuks.Pernai labai kaprizijosi,galvojau teks mesti lauk.Šiemet stojo į doros kelią,elgiasi be priekaištų.

Vidam,kaip visada įspūdingi žiedai thumbup.gif

Čia mus baigia paskandinti lietus,jau kaip atsibodo,pila vasą dieną.
Atsakyti
nu bet jau jusu nuotrauku grazumas Vidam ir koks pateikimas super
Atsakyti
O pas mus Kaune nelyja biggrin.gif skleidziasi mano ЦФ-Черника в Сахаре ir mano pagalbininkai vienas is triju doh.gif user posted image
Atsakyti
Graži gėlė, tai reikia ir parodyti taip , kad matytųsi tas grožis mirksiukas.gif

O man atsibodo porą metų tampytis su DS-Malinovyje Ručji, nusprendžiau kad nevertas mano vargo schmoll.gif mano akla meilė strepsams nesugrįžo, taip kad dabar lengvai galiu atsisveikinti su bet kuriuo biggrin.gif nebus vieno, jo vietoj bus kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif reikia parodyti augalo grožį,bet kur to išmokti?Na neturiu aš fotografo gyslelės blush2.gif .Foto aparatą Kalėdų senelio tik dėr forumo prašiau,kad atneštų.

Linaule,reikėtų pagalbininkus aiškiau parodyti.Be jų pagalbos strepsai taip neaugtų.
Atsakyti
Lisitėja progresas jau matyti 4u.gif nuotraukos visai gražios. Aš nufotografuoju iš vieno šono, iš kito , iš priekio, jei žiedynas nusileidęs, tai pritūpus iš apačios pykštelnu biggrin.gif o paskui atsirenku, kuri gražiausia. Labai arti nepritraukiu.Tiesa dar apkarpau, kad kadre strepsas būtų viduryje. Juk dabar nereikia juostelės pirkti, jei nepatinka nuotrauka, ištrynei ir viskas. O nuotraukų kokybė tai tikrai nėra gera, nes fotoaparatas paprastas. Bet kai konkursuose nedalyvauju, tai užtenka. Pvz dabartiniai nauji telefonai žymiai gražesnes nuotraukas padaro.

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 05 27, 14:37)
och, kokia laimė smile.gif Jeigu iš mano poros dėžių bevardžių nei vienas nepražys taip, tai beliks prašytis lapo  blush2.gif

Įsoditas fragmentas, jau apsivaikavęs, jei nepražys-- rašykit smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Klivija, noriu tokio! smile.gif
Vidam, puikios foto smile.gif
Atsakyti
user posted image

Su saulėtu rytu sveikina lenkiukė Mona.Foto neperteikia to nuostabaus aksominio blizgesio.Man ji wub.gif
Atsakyti