O aš jau buvau parašiusi Rusmai laiškelį , bet susivaldžiau ir ištryniau
Gražu
ir taip susigrūdę stovi, visai nėra vietos
o be to ir vasara prieš akis, sunkus periodas mano pirtyje. Kai atsirinksiu ir apmažinsiu, tai rudeniop bus galima pasipildyti naujokais.
QUOTE(Vidam @ 2015 05 29, 09:16)
Mane žinot, kad aš neturiu tokios mados rezervuotis
jei jau paprašau, tai tą pačią dieną pervedu pinigus. O jei neturėčiau ką pervesti, tai ir mintis nekiltų pirkti skolon ar prašyti palaikyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 29, 11:38)
Mane žinot, kad aš neturiu tokios mados rezervuotis
jei jau paprašau, tai tą pačią dieną pervedu pinigus. O jei neturėčiau ką pervesti, tai ir mintis nekiltų pirkti skolon ar prašyti palaikyti 
Žinokit, tiem, ką pažįstu, be jokių problemų skolon parduodu, nes net minčių nėra nepasitikėti. Geriau skolon, nei mėnesį auginti. Blogesnis variantas, kai prašydavo tai tą, tai aną, o kai reikia pasiimti, tai nebėr. Tai ir neberezervuoju nieko. Ir dauguma žiūriu taip daro. Matyt, ne man vienai taip
Sveikos, streptokapinietės,
neseniai gavau dovanų augaliuką dovanų- ieškojau , kas per vienas- ir išaiškėjo: streptokapas. be to įlindau temon- žiū, pažįstama čia svečiuojasi
Apsidžiaugiau. Gal neišvarysit.
Va taip atrodo žiedas- veislė , įtariu "Pirktum Maksimum Per Akcijum"

Šiaip nelabai žinau, ką su žiedais daryti - išskabyti iki pat šaknų, ar palikti- kotelį
neseniai gavau dovanų augaliuką dovanų- ieškojau , kas per vienas- ir išaiškėjo: streptokapas. be to įlindau temon- žiū, pažįstama čia svečiuojasi

Šiaip nelabai žinau, ką su žiedais daryti - išskabyti iki pat šaknų, ar palikti- kotelį
Taip taip čia streptokarpas
Aš jau atkreipiau dėmesį katinėlių temoje
Kai nužydės, tai žiedkotį nukerpu kiek galima trumpiau, nes iš jo jau nėra jokios naudos. Gerai kad Trišė neėda žiedų
Vilkra,sveika prisijungusi
Čia laukiamos visos(visi),nieks nieko neišvaro. Ar maximinis strepsas,ar ne,vistiek džiaugsmo(rūpesčio ) suteikia. Įlendu kartais paskaitinėti kačiukų temon
.Šiandien teko būti Jakovo klinijkoje,tai kokį katiną mačiau:oh .Meiniukas.Galva kaip kopūstas, ausys kaip lūšies,rainas toks ryškiai.Įspūdingas padaras.Šeimininkas sakė,kad čia nestambus egzempliorius.Spalva panašus į Nikitą.Grožis neišpasakytas.Ne į temą čia,bet savam kailyje netveriu iš džiaugsmo.
.Šiandien teko būti Jakovo klinijkoje,tai kokį katiną mačiau:oh .Meiniukas.Galva kaip kopūstas, ausys kaip lūšies,rainas toks ryškiai.Įspūdingas padaras.Šeimininkas sakė,kad čia nestambus egzempliorius.Spalva panašus į Nikitą.Grožis neišpasakytas.Ne į temą čia,bet savam kailyje netveriu iš džiaugsmo.
ar tai DS Valkyria?
QUOTE(Vidam @ 2015 05 29, 13:40)
Taip taip čia streptokarpas
Aš jau atkreipiau dėmesį katinėlių temoje
Kai nužydės, tai žiedkotį nukerpu kiek galima trumpiau, nes iš jo jau nėra jokios naudos. Gerai kad Trišė neėda žiedų 
Ačiū už informaciją apie žiedkotį.
Trišė- nežolėdė- medžioja tik kas gyva- JK ir auksinius karosus.. Gėlių dar nė vienų nelietė.
Jei atlaikys gėlytė dviejų ( ypač vienos ) lapės meilę ir mano priežiūra jai patiks ,ir vietos ant šiaurės rytų lango neišbrokins- gal ir daugiau užsiveisiu. Kol kas didelio rūpesčio nesukelia. Kai nori gerti- lapelius palenkia. Vandenį pilu į lėkštutę. Vanduo nusistovėjęs su trupučiu trąšų. Žydi, naujus žiedus leidžia.
QUOTE(b.kite @ 2015 05 29, 14:17)
ar tai DS Valkyria?
Ne, JL-Burgundy Fan.
veislė labai gerai pakrikštyta, tik tiek, kad Maximoje nei su akcija, nei be akcijos niekad nesu mačius streptokarpo, tiesa, aš į ją vaikštau gal kokį kartą į mėnesį, na bet vis tiek turėjau šansą užmatyti, jei būtų. Matyt, daug labiau stengėsi dovanotojas.
Kad jau pakrypo tema link pramoninių. Kaune Veiverių g. iš mašinos mačiau, kad žmonės gatvėje nešiojasi streptokarpus. Aplink nesugebėjau įžiūrėt parduotuvės, paklaust kur pirko irgi gi nerėksi pro langą. Bet susicekavijau tai žiauriai. Kaunietės, jeigu čia tokių yra, gal žinot kur ten gali būti kokia įdomių gėlių parduotuvė - vieta maždaug Europos pr. dar gali būti arba Veiverių ar dar kokios aplinkinės gatvės
Šiaip streptokarpų ir aš Maximoj nemačius. Jų būna Senukuose 
O dėl Kauno, tai žinau iš kur pirko
Aš irgi iš ten pat pirkau
Europos pr. yra gėlių bazė. Kartais (labai retai) pas juos atveža streptokarpų. Jie yra važiuojant nuo centro europos prospektu, kirtus veiverių pr., reikia kirsti geležinkelį ir sukti į kairę. Ten kiemuose yra gėlių bazė
(tik ne Karmelita, kuri yra šiek tiek arčiau centro ir gerokai brangesnė)
O dėl Kauno, tai žinau iš kur pirko