Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

Gražu wub.gif wub.gif

O aš jau buvau parašiusi Rusmai laiškelį , bet susivaldžiau ir ištryniau biggrin.gif ir taip susigrūdę stovi, visai nėra vietos doh.gif o be to ir vasara prieš akis, sunkus periodas mano pirtyje. Kai atsirinksiu ir apmažinsiu, tai rudeniop bus galima pasipildyti naujokais.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 29, 09:16)

O aš jau buvau parašiusi Rusmai laiškelį , bet susivaldžiau ir ištryniau  biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif aha, geriau negaut laiškelių, nei kai prisirezervuoja, kelias dienas klausinėja beleko, o paskui neperka smile.gif.
Atsakyti
Mane žinot, kad aš neturiu tokios mados rezervuotis schmoll.gif jei jau paprašau, tai tą pačią dieną pervedu pinigus. O jei neturėčiau ką pervesti, tai ir mintis nekiltų pirkti skolon ar prašyti palaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 29, 11:38)
Mane žinot, kad aš neturiu tokios mados rezervuotis  schmoll.gif jei jau paprašau, tai tą pačią dieną pervedu pinigus. O jei neturėčiau ką pervesti, tai ir mintis nekiltų pirkti skolon ar prašyti palaikyti  lotuliukas.gif

Žinokit, tiem, ką pažįstu, be jokių problemų skolon parduodu, nes net minčių nėra nepasitikėti. Geriau skolon, nei mėnesį auginti. Blogesnis variantas, kai prašydavo tai tą, tai aną, o kai reikia pasiimti, tai nebėr. Tai ir neberezervuoju nieko. Ir dauguma žiūriu taip daro. Matyt, ne man vienai taip smile.gif.
Atsakyti
Sveikos, streptokapinietės,

neseniai gavau dovanų augaliuką dovanų- ieškojau , kas per vienas- ir išaiškėjo: streptokapas. be to įlindau temon- žiū, pažįstama čia svečiuojasi bigsmile.gif Apsidžiaugiau. Gal neišvarysit.

Va taip atrodo žiedas- veislė , įtariu "Pirktum Maksimum Per Akcijum"

user posted image

Šiaip nelabai žinau, ką su žiedais daryti - išskabyti iki pat šaknų, ar palikti- kotelį
Atsakyti
Taip taip čia streptokarpas smile.gif Aš jau atkreipiau dėmesį katinėlių temoje biggrin.gif Kai nužydės, tai žiedkotį nukerpu kiek galima trumpiau, nes iš jo jau nėra jokios naudos. Gerai kad Trišė neėda žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilkra,sveika prisijungusi 4u.gifČia laukiamos visos(visi),nieks nieko neišvaro. Ar maximinis strepsas,ar ne,vistiek džiaugsmo(rūpesčio ) suteikia. Įlendu kartais paskaitinėti kačiukų temon ax.gif

.Šiandien teko būti Jakovo klinijkoje,tai kokį katiną mačiau:oh .Meiniukas.Galva kaip kopūstas, ausys kaip lūšies,rainas toks ryškiai.Įspūdingas padaras.Šeimininkas sakė,kad čia nestambus egzempliorius.Spalva panašus į Nikitą.Grožis neišpasakytas.Ne į temą čia,bet savam kailyje netveriu iš džiaugsmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 gegužės 2015 - 13:15
ar tai DS Valkyria?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 29, 13:40)
Taip taip čia streptokarpas smile.gif  Aš jau atkreipiau dėmesį katinėlių temoje biggrin.gif Kai nužydės, tai žiedkotį nukerpu kiek galima trumpiau, nes iš jo jau nėra jokios naudos. Gerai kad Trišė neėda žiedų  mirksiukas.gif

Ačiū už informaciją apie žiedkotį. 4u.gif

Trišė- nežolėdė- medžioja tik kas gyva- JK ir auksinius karosus.. Gėlių dar nė vienų nelietė.

Jei atlaikys gėlytė dviejų ( ypač vienos ) lapės meilę ir mano priežiūra jai patiks ,ir vietos ant šiaurės rytų lango neišbrokins- gal ir daugiau užsiveisiu. Kol kas didelio rūpesčio nesukelia. Kai nori gerti- lapelius palenkia. Vandenį pilu į lėkštutę. Vanduo nusistovėjęs su trupučiu trąšų. Žydi, naujus žiedus leidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 29 gegužės 2015 - 13:56
QUOTE(b.kite @ 2015 05 29, 14:17)
ar tai DS Valkyria?

Ne, JL-Burgundy Fan.
Atsakyti

Va taip atrodo žiedas- veislė , įtariu "Pirktum Maksimum Per Akcijum"

veislė labai gerai pakrikštyta, tik tiek, kad Maximoje nei su akcija, nei be akcijos niekad nesu mačius streptokarpo, tiesa, aš į ją vaikštau gal kokį kartą į mėnesį, na bet vis tiek turėjau šansą užmatyti, jei būtų. Matyt, daug labiau stengėsi dovanotojas.

Kad jau pakrypo tema link pramoninių. Kaune Veiverių g. iš mašinos mačiau, kad žmonės gatvėje nešiojasi streptokarpus. Aplink nesugebėjau įžiūrėt parduotuvės, paklaust kur pirko irgi gi nerėksi pro langą. Bet susicekavijau tai žiauriai. Kaunietės, jeigu čia tokių yra, gal žinot kur ten gali būti kokia įdomių gėlių parduotuvė - vieta maždaug Europos pr. dar gali būti arba Veiverių ar dar kokios aplinkinės gatvės blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 29 gegužės 2015 - 14:13
Šiaip streptokarpų ir aš Maximoj nemačius. Jų būna Senukuose smile.gif
O dėl Kauno, tai žinau iš kur pirko smile.gif Aš irgi iš ten pat pirkau smile.gif Europos pr. yra gėlių bazė. Kartais (labai retai) pas juos atveža streptokarpų. Jie yra važiuojant nuo centro europos prospektu, kirtus veiverių pr., reikia kirsti geležinkelį ir sukti į kairę. Ten kiemuose yra gėlių bazė smile.gif (tik ne Karmelita, kuri yra šiek tiek arčiau centro ir gerokai brangesnė)
Atsakyti