Pas mane CF-Jaroslavskije Zori visai ne toks
Arba pas mane kažkas kitkas
Gal ir J.Zori,bet šitas ne iš jūsų.Kaip nežinomas velkasi gerus metus.Jau nepamenu iš kur jis.Seniai aš jį turiu,vis nenori augti.Jūsiškis dar nežydėjo/
Pažiūrėjau google, tai tokie žiedai kaip pas Lisitėją. Reiškia maniškis mutavo į gražesnį variantą
QUOTE(Vidam @ 2015 06 14, 09:30)
Pažiūrėjau google, tai tokie žiedai kaip pas Lisitėją. Reiškia maniškis mutavo į gražesnį variantą 
nuo trąšų ir temperatūros labai priklauso pigmento ryškumas ir spalva apskritai, o nuo augalo stiprumo ir amžiaus - pilnaviduriškumas. Lisitėja, tada traukit dar žiedą arčiau, jei ne iš manęs - tai gal kas kitas, nors man tai labai panašu pagal viską, įskaitant skrotelę.
Kas met tokia pati -Вишневое Лето (В.Парамонов)
Nėr ką ir pridurt, streptokarpai- gražiausios gėlės
sutinku dzuke
Ir aš pritariu
Bet ir darbo su jais per akis. Ką tik džiaugiausi kad viską susitvarkiau, o jau verkiant reikia persodinti. Kaip jūs išlaikote tuose mažuose indeliuose galva neišneša
na nesigauna man niekaip ir tręšiu dabar labai skupai , kad tik lėčiau augtų.
Bet ir darbo su jais per akis. Ką tik džiaugiausi kad viską susitvarkiau, o jau verkiant reikia persodinti. Kaip jūs išlaikote tuose mažuose indeliuose galva neišneša
ir man jos lb grazios net ir su visais trukumais
kurie man visai nera trukumai
QUOTE(Vidam @ 2015 06 14, 18:15)
Kaip jūs išlaikote tuose mažuose indeliuose galva neišneša
na nesigauna man niekaip ir tręšiu dabar labai skupai , kad tik lėčiau augtų.
O ką, jie jums patys lipa? Nežinau

Vardan pažinimo žiedus nukarpiau.Čia to pačio augalo žiedukai.Žiedo dydis 4.5-5 cm.
Tupi jie 8-9 ir niekas jų neklausia,ar nori jie didesnių.Aišku galima davaryti kaip pernai iki 12-15 cm,bet jau dėkui,nenoriu ir prisiminti tokio košmaro.Iki karštymečio augo ir žydėjo puikiai,o paskui