Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

CF-Jaroslavskije Zori žiedai vidutiniški 6 - 5,5 cm. Nėra ryškūs, net nemoku nupasakoti kokia spalva bet man jis patinka. Žiedai iš šešių- septynių žiedlapių ir jų nemažai. CF-Moskva yra ryškūs vyšnios spalvos žiedai.
Man šitie, kur sudėjau paskutinius, visi kol kas labai patinka wub.gif Jei reiks, tai sodinsiuos fragmentus smile.gif
Tikrai UA-Osa negražus, nei spalva nei žiedai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 12 birželio 2015 - 18:05
ewa

user posted image

ispudingo grozio ir dydzio ziedai ds-abray diurso

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 06 12, 19:50)
ispudingo grozio ir dydzio ziedai ds-abray diurso

Aha gražus wub.gif
Atsakyti
kas pamato ji,akiu nenuleidzia,l ilgai zydi,man jis isskirtinis wub.gif
Atsakyti
user posted image Ale,kad jau išrankios damos pasidarė,vis kokių kabliukų randa lotuliukas.gif Čia Tunel Vision,žiedo dydis 8-9 cm,sendamas šiek tiek blunka.

Silvija ,Vidam kaip visada žiedai thumbup.gif ,ypač DS Abray Diurso swoon.gif

O pas mane vėl amarų invazija.Pilnas šiltnamis,dar ir strepsus lapnoja koridoriuje.Jie,ką per avviras duris atsivelka,ar juos kas atneša.Pernai kariavau,šiemet vėl tas pats. doh.gif Gavo visi porciją žalio muilo,sekmadienį rimtesnių priemonių bus.
Atsakyti
diurso ziedo dydis net 11cm matavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 12, 21:12)
  Ale,kad jau išrankios damos pasidarė,vis  kokių kabliukų randa lotuliukas.gif

Bepigu jums kalbėti kai turit namus dviejų aukštų su daugybe langų biggrin.gif O kai reikia taupyti vietą, tai norisi pačių pačiausių thumbup.gif
Atsakyti
...Čia Tunel Vision,žiedo dydis 8-9 cm,sendamas šiek tiek blunka.

Lisitėja , pas jus Sharon Stone, bet tikrai ne Tunnel Vision
Googlinė foto Tunnel Vision
user posted image

Googlinė foto Sharon Stone
user posted image
Atsakyti
Čia Tunel Vision,žiedo dydis 8-9 cm,sendamas šiek tiek blunka.

čia labai dailiai nuaugęs Sharon Stone 4u.gif Čia jau matyt mano darbas bus doh.gif . Peržiūrėjau kolekciją, tai gyvai Mersedez benz, kurią turit, labai panaši į Tunnel Vision, aš jas pati atskiriu tik šalia susistačius. Bet jeigu Tunel Vision reikalinga - tai galėsiu ją irgi prie progos duot blush2.gif . O Sharon yra gera veislė, kaip pačios selekcininkės sako - be minusų biggrin.gif

Pas mane baltasparniai buvo pasirodę. Gavo aktaros ir vertimekso mišinio, tai išdvėsė, ale kaltininkės fuksijos pačios susisuko. Jaučiu, vis tiek teks išmest. Ale gi tai durnumas - jau pačiai iš savęs juokas - kas metai mane užpuola baltasparniai per tas fuksijas, kas metai aš jas išmetu, o paskui pavasarį galva susisuka ir vėl nusiperku. Vis galvoju, kad... gal šį kartą pasiseks. Gerai, kad jiems strepsai neįdomūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 13 birželio 2015 - 00:03
Ale tu matai,kaip gaunasi su tais pavadinimais doh.gif Psitaisysiu blush2.gif

O Mersedes Bens kaip tik žiedą išvyniojo,tik truputuką paskraidė<tai žiedais negaliu pasigirti.Jeigu jos panašios-M.Bens pakaks.

Pas mane irgi pilna nežiniukų,ar kokį lapą pamerki,atset atsiminsi,kas čia toks,ar kas nugaišta,gelbėji veislę,iškart neužsirašai,paskui neatsimeni.Dar markeris kažkoks netikęs pasitaikė,užrašai nubluko.

O dėl baltasparnių klystat,ryja jie viską,jei pas mane orchę sužliaubė kol supratau kas vyksta.Strepsai irgi tiktų,tik ne tokie skanųs.Rudenį pilnas daržas jų būna,galinsogas ėda,taip tada bijau,kad nano neužeitų
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 13, 05:52)
O dėl baltasparnių klystat,ryja jie viską,jei pas mane orchę sužliaubė kol supratau kas vyksta.Strepsai irgi tiktų,tik ne tokie skanųs.Rudenį pilnas daržas jų būna,galinsogas ėda,taip tada bijau,kad nano neužeitų

Gal ir tiktų, jeigu labai daug prisiveistų. Bet gal tik iš milžiniško bado. O galinsogos skanios, salotas iš jų siūlo daryt lotuliukas.gif

man sėkmingai baigdavosi be chemijos, išmetus fuksijas (čia jau ne pirmas kartas). Strepsuose nesu radus, o daugiau ten pas mane nieko nebuvo. Jie ėda daug ką - net pelargonijas, bet strepsų neėdė, nors tikrai galėjo, šalia buvo. Gi vis tiek nebūčiau išmetus taip, kad visus susirinkčiau. Maišą ant galvos ir tyliai į konteinerį būdavo, bet vis tiek vienas kitas nuskrisdavo.

Tokių ten kur lapų gelbėjimai ir pamiršimai aš tikrai abejoju kas - niekad neparduodu nepražydusių. Čia tokios klaidos, kur net nenumanau, kad gali būti. Matyt teks grįžti prie auginimo saldainių dėžutėse ir baigt su daigyklom, išmest visas naudotas etiketes ir nerašyt iš antros pusės, nes tikrai gali būt, kad nunyko markeris ir aš seną užrašą perrašiau ant vazoniukų ir aišku nemėtyt su padėklais doh.gif .
Atsakyti
sensation,amzinas zydetojas

user posted image

isizydejo ds-cyplionok

user posted image

ds-akvarel

user posted image

grazuolis ds-ziraf

user posted image
Atsakyti