Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos (55 tema)

Ačiū už linkėjimus 4u.gif
Užtenka personalo tikrai, tik kas iškart atbėga.
jau gavau kisieliaus, skonis kaip dievų nektaro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 07 29, 11:24)
moteris susinervinusi su daiktais sedejo kolidoriuj ir lauke, kol atvaziuos artimieji paimt.

Niekas tikrai is palatos neisvaro schmoll.gif
Grizeta lengvo gijimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 07 29, 10:52)
Niekas tikrai is palatos neisvaro  schmoll.gif

Na jis skubejo i operacija, sutvarke dokus ir viskas, eik. Jiems gi palata reikia paruos kitam ligoniui, kurie paprastai guldomi iki pietu. O ten pas ji konvejeris greitas eina. Na zodziu, parasiau, kaip is tikro buvo. Cia ne VBS istorija.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif siandien buvau komisijoje del operacijos tai dvi mielos gydytojos vyresnio amziaus uzdave kelis klausimus ar neskauda, kaip buvo aptikta liga ir pasake kad gydyma siulo pradeti nuo operacijos. Tada nunesiau dokumentus pas gydytoja. mano dukra gyvena Anglijoje ir jos labai gera drauge gydytoja, tai ji liepe pasidaryti tomografija. As kazkaip tiesiai negalejau pasakyti, tai tiesiog paklausiau ar jau viskas kitu organu netirs. Gydytoja pasake kad viskas, bet po to paskambino ir pasake kad rytoj paskirta MRT. Tai dabar baisiai bijau kad dar kazka suras.
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2015 07 29, 10:24)
Tad nesiruosiu toliau gincytis. Dar daug kas priklauso nuo paciento bukles ir duodamu pinigu kiekio.

Mieloji, o kur Jus pastebejote, kad as pradejau gincytis? As parasiau savo nuomone ir savo istorija. Ir tiek. rolleyes.gif
milaaa, tikrai sumaisiau. sorry.
Atsakyti
Joliuke, del tu " galimai piktybiska": esu jau sioje temoje rasiusi, kad esu buvus labai arti sios temos pagrindiniu heroju ...bet istorija pasikeite taip, kad net patys gydytojai tai pavadino " stebuklu". Jei trumpai- man buvo ribinio piktybiskumo cista kiausideje, tiskliau, kiausides jau nebebuvo, ja buvo "suvalgiusi" cista . Atsirades skystis, kraujotakos isvesejimas ir kiti tik gydytojams suprantami faktoriai bylojo, kad greicaiusiai ten jis....... Sudarem su gydytoju 3 operacijos scenarijus, ka salinam konkreciu atveju- abi kiausides, gimda, taukine ir t.t. Viska smulkiai... O tada... ( lyrinis nukryoimas- Tada mano draugai meldesi, as meldziausi, vaikai meldesi, isvakarese operacijos net Misias aukojo ... apie tai pasakiau gydytojui,, o gydytojas labai graziai atsake: "taip, musu, daktaru rankos, tik irankiai Dievo rankose..." . Tada buvo operacija, cista buvo greipfruto dydzio, kiauside teko salint neisvengiamai, issiunte extra tyrimui, tuo metu, kol dar vyko opercija. Ir atejo neigiamas atsakymas! Kai pabudau, net gydytojai tai pavadino stebuklu. Praeita savaite ( po 4 metu) susitikau su vienu is gydytoju , pirmi zodziai buvo: " kai pagalvoji, pro ka praejai ir viskas buvas gerai....!" , dar karta pagalvojau ant kiek viskas rimta buvo, jei net gydytojo tokie prisiminimai. Ir nerealiai geras jausmas, kai suprantu, kad as esu " stebuklo istorija ".
Siaip labai nemegstu sia tema kalbeti, rasau tik del to, kad galbut, tik galbuuut , ikvepsiu kazkam bent laseli vilties. Joliuke, kabinkis ir tu uz " geros pabaigos" , nes dauguma musu zino ir istoriju, kur atrodo zmogus isikalba sau liga, ne?wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 30 liepos 2015 - 00:03
QUOTE(tipitapu @ 2015 07 29, 14:49)
Labutis visoms  4u.gif siandien buvau komisijoje del operacijos tai dvi mielos gydytojos vyresnio amziaus uzdave kelis klausimus ar neskauda, kaip buvo aptikta liga ir pasake kad gydyma siulo pradeti nuo operacijos. Tada nunesiau dokumentus pas gydytoja. mano dukra gyvena Anglijoje ir jos labai gera drauge gydytoja, tai ji liepe pasidaryti tomografija. As kazkaip tiesiai negalejau pasakyti, tai tiesiog paklausiau ar jau viskas kitu organu netirs. Gydytoja pasake kad viskas, bet po to paskambino ir pasake kad rytoj paskirta MRT. Tai dabar baisiai bijau kad dar kazka suras.

Kaip jūsų tyrimai. Man net nesiulė jokių papildomų tyrimų. Labai tikiuosi kad pas jus viskas gerai.
o kada jums paskirta operacija. Kelintame aukšte?
Une, jūsų istorija suteikianti vilties. Labai noriu tikėti laiminga pabaiga, bet tas nerimas varo iš proto. Bet tikriausiai tokiu atveju nerimas patampa naturalia būsena, tiesiog teks susigyventi.
Merginos, kas nors kiek nusimanot onkologijoje. Ar piktybinis minkštųjų audinių navikas tik sarkomos būna, ar būna ir dar kokių rūšių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 30 liepos 2015 - 14:17
Labutis as po MRT viso kuno netyre tik krutine (t, na tyrimas nebuvo is paprastu, nenoreciau daugiau kartoti, bet atlaikiau ir dziaugiuosi. 04d. guldo i ligonine, vis dar nezinau kas operuos.

grizete kaip tu laikaisi ? Papasakok 4u.gif

Joliuke del sarkomas nezinau bandziau skaityti internete, bet nesuprantu tiksliai kaip ten yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2015 07 30, 16:28)
Labutis as po MRT viso kuno netyre tik krutine (t, na tyrimas nebuvo is paprastu, nenoreciau daugiau kartoti, bet atlaikiau ir dziaugiuosi. 04d. guldo i ligonine, vis dar nezinau kas operuos.

grizete kaip tu laikaisi ? Papasakok  4u.gif

Joliuke del sarkomas nezinau bandziau skaityti internete, bet nesuprantu tiksliai kaip ten yra    g.gif

Nelabai įsivaizduoju koks tsi tyrimas. Ar buvo nemalonu?jūs Santariškių onkologiniam ar kur kitur?
Atsakyti
Labas. Kažko tylu čia Gal kas žinote ar galima gerti geležį? Ar nepamaitinsiu piktuko jei gyvena toks. Hemoglobinas mano tik 111. Visi kiti rodikliai sakė geri.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti