Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojai renkasi čia

baikit gąsdintis su tom šalnom, aš balkone jau antras viršūnes skabyt pradėjau, jei dar šią savaitę nepradėsiu sodint, tai ir valgyt balkone galėsiu. pirmas bus mičiko dramblys.
Atsakyti
Aqua, tai bent vagos! Bet gal ir gerai, jei kokia liūtis, tai nors neišmirks pomidorai. Ir dar pliusų matau, kad nei tepalinio radiatoriaus nereik tiems pomidorams, nei agroplėvelės, jokių šalnų, auga sau lauke ir vargo nemato.
Su kuo laistot tuos daigus? Su laistytuvu tai labai daug apeit reiktų g.gif iki žemės rankos nutįstų vandenį betampant..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 05 06, 11:08)
Ir netikiu, kad gegužės pradžioj paskutinės šalnos būtų  biggrin.gif Jos būtinai būna dar tada, kai pomidorai didžiuliai, parišti kiekvienas personaliai ir uždengt neįmaoma  biggrin.gif O dabar pas mane didžioji dalis net nepasodinti iki šiol. Ale neprisimenu metų, kad tokiu metu pomidorai dar indeliuose būtų  blink.gif Balandžio vidury susodinti būdavo  blink.gif

pernai nebuvo jokiu birzeli, ir uzpernai tikrai pamenu, kad nereikejo nervuotis smile.gif

O man ir tos agro visai nepatikimai atrodo, is kart issivaizduoju, jei mane nurengtu, ismestu laukan prie minuso ir duotu uzsikloti su agro, tikrai susalciau

Man irgi idomu, toj pirmoj nuotraukoj, ant takeliu susodinti. Turbut uzars
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 05 06, 12:14)
baikit gąsdintis su tom šalnom, aš balkone jau antras viršūnes skabyt pradėjau, jei dar šią savaitę nepradėsiu sodint, tai ir valgyt balkone galėsiu. pirmas bus mičiko dramblys.

kokias virsunes skabai, nesupratau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 06 gegužės 2015 - 12:17
Ten uz to grazaus dvimetrinio buksmedzio yra zonda . Tai kazkoks tai kalnu saltinio sulinio ir sahtos hibridas . Vandens sulig zemes pavirsium visada . Siaip dabar ten gyvena froidas su jungu ir gwendolina . Cia mano gyvates . Kadangi labai gerbiam vieni kitus tai vandeni pumpuoja hidroforas . Siaip iki siol ir dievas gerai laiste , tik visokius vargdienius kartais palaistydavau .
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 05 06, 13:19)


kokias virsunes skabai, nesupratau


antrą stiebą, kuris po pirma žiedine keke susiformuoja. šiemet visus tik vienu stiebu auginsiu
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 06, 12:21)
Siaip dabar ten gyvena froidas su jungu ir gwendolina . Cia mano gyvates .


čia rimtai???? foto nebus? kanda? naminės buvo?kodėl trys? g.gif

nu tas bulbų laukas toks nelietuviškas, sakyčiau g.gif nu bet jei ten augina taip, o kaip matom- auga, škia taip reikia. Kažin pas mus pasiteisintų tokia sistema ar nebaisiai? ar mes čia taip labai išlepinė juos kad net popinami ne visur auga.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 05 06, 12:23)
antrą stiebą, kuris po pirma žiedine keke susiformuoja. šiemet visus tik vienu stiebu auginsiu

biggrin.gif o as jau pamaniau, kad virsunes rezti pradejai
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 05 06, 13:31)
ar mes čia taip labai išlepinė juos kad net popinami ne visur auga.


pas juos naktį žemiau +10 nebekrenta
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2015 05 06, 13:32)
biggrin.gif  o as jau pamaniau, kad virsunes rezti pradejai


dar išlaikau sveiko proto likučius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 05 06, 12:21)

aš nuotraukas per www.tinypic.com keliu, antra eulute kopinu ir ekrane vaizdas būna matyt tada 4u.gif
Atsakyti
jeigu del laistymo prasnekot- ar kas isbandet ta reklamuojama laistymo sistema voras? kur I slanga smeigias toks kaip keturkojis kapiliaras- tipo alia ismeigi viena atsaka prie pomidoro ir pasilaisto ten kur reikia g.gif vyras kadangi zino kad laistymo darbai siemet jam tektu, tai nupirko man ta sistema- bet as kazkaip nepatikliai I ja ziuriu,.... nu nelabai pasitikiu- kiek ten prilaset gali per ta viena kapiliara. dar jei tai sudaro skirtuma- pas mus laistymas ne is vandentiekio o nuo pakeltos backos g.gif nu jei visa backa isvarvetu per diena, tai gal uzttektu,bet kazkaip labai abejoju g.gif zinau kad pomidorams patinka atsigert gausiai ir retai . tai vat abejoju ar su ta kapiliarine sistema iseis igyvendinti "gausiai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasare02: 06 gegužės 2015 - 12:41
Esu auginus lietuvoj panasiai tas sidabrines eglutes , kurios savo liliputizmu netiko siltnamin.
Kadangi buvo pacios ankstyviausios , o metai buvo geri tai uzaugo .
Tokio daikto kaip agropleve ci is vis nera . Paprastos yra , bet bet koks siltnamis po geguzes pirmos cia persikvalifikuoja i orkaite.
Vietiniai geri zmones ir pomidorus visa gyvenima augine , bet ju definicijos apsiriboja zodziais - dideli , raudoni , skanus .Svarbiausia jie taip teigia ir apie hibridus . Kad jie augina hibridus suzinojau is seklu pokiu ju siuksliadezese .
.
Atsakyti
QUOTE(vasare02 @ 2015 05 06, 13:40)
jeigu del laistymo prasnekot- ar kas isbandet ta reklamuojama laistymo sistema voras? kur I slanga smeigias toks kaip keturkojis kapiliaras- tipo alia ismeigi viena atsaka prie pomidoro ir pasilaisto ten kur reikia g.gif  vyras kadangi zino kad laistymo darbai siemet jam tektu, tai nupirko man ta sistema- bet as kazkaip nepatikliai I ja ziuriu,.... nu nelabai pasitikiu- kiek ten prilaset gali per ta viena kapiliara. dar jei tai sudaro skirtuma- pas mus laistymas ne is vandentiekio o nuo pakeltos backos g.gif  nu jei visa backa isvarvetu per diena, tai gal uzttektu,bet kazkaip labai abejoju g.gif zinau kad pomidorams patinka atsigert gausiai ir retai . tai vat abejoju ar su ta kapiliarine sistema iseis igyvendinti "gausiai"


ne viena rašė, kad palieka dienai kol išvarva, ir viskuo patenkintos
Atsakyti