Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Cobre @ 2015 05 07, 18:37)

Tiesa, kisti arbata i kisene padavejui ar kitam aptarnaujanciam personalui nera geras tonas smile.gif O ir atsargiai, kai kuriuose viesbuciuose, kur rusu, lietuviu ir pan., nera masiskai, tai galite ir i nepatogia padeti patekti, nes ten su arbata kiek kitaip, o jei dar i kisenuka, tai aplamai gali tekti aiskinti, kas vyksta smile.gif

Tai kad gal vokiečiai daugiau ir dažniau tuos arbatpinigius duoda nei rusai ar lietuviai:)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 07, 23:55)
Niekinanciai viesbucio personala.

As perku viskas iskaiciuota--taip kad viesbucio personalui viskas apmoketa.Negaliu pakesti tu pakistuku.Tiesa,gyvenu daug metu ne Lietuvoj.
Atsakyti
Na va vadybininkė man atsakė, kad keičiant kambarį, reiktų primokėti dar 120 Eur... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2015 05 08, 10:39)
As perku viskas iskaiciuota--taip kad viesbucio personalui viskas apmoketa.Negaliu pakesti tu pakistuku.Tiesa,gyvenu daug metu ne Lietuvoj.

Nenoriu plestis. Bet nemaisykime arbatpinigiu ir kysiu. Tai toli grazu netapacios savokos. Del gyvenamosios vietos tai nelabai supratau, ka keicia, - krauja, labiau melynas? cool.gif
Psio, baigiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 08 gegužės 2015 - 10:35
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 05 08, 11:35)
Nenoriu plestis. Bet nemaisykime arbatpinigiu ir kysiu. Tai toli grazu netapacios savokos. Del  gyvenamosios vietos tai nelabai supratau, ka keicia, - krauja, labiau melynas?  cool.gif
Psio, baigiu blush2.gif

Taip
Atsakyti
Gera diena is Turkijos cool.gif

Na kol kas nesimato lietas ir zaibu,vejas silpnas,saule kaitina nuotaikos siltos musu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 05 08, 09:06)
Tai kad gal vokiečiai daugiau ir dažniau tuos arbatpinigius duoda nei rusai ar lietuviai:)

Ivairiai matyt. ziema buvau viesbutyje, kur beveik vien vokieciai. Na, dar skandinavai. Visai arbatpinigiais nesisvaiste - taupus matyt pasitaike. Bet man bjauru buna, kai kai kuriuose viesbuciuose personalas laukia ne arbatpinigiu (pries arbatpinigius as neturiu nieko pries - man malonu atsidekoti, jiems smagu, kad neveltui stengesi), o butent kysiu. Neduosi - negausi. Davei per mazai - parodys ta taip, kad geriau butum jau ir aplamai nedaves nieko. Taip tikrai neturi buti, primena tarybinius laikus, kai visose istaigose tik taip ir galedavai kazka gauti ar kazkur patekti.

Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2015 05 08, 10:03)
Mes pirkom Villa Elite Junior, labai patiko mums is foto, ziuresim kaip bus gyvai smile.gif

Gal galite įmesti nuorodą, kurioje išskiriami kambariai nuotraukose( standart, villa junior, vila deluxe...).
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazaxx @ 2015 05 08, 07:12)
labas rytas,
aš noriu paklausti važiuojančių į Saphir4* viešbutį, kokį kambario tipą užsisakėte? Pas mus yra standartinio tipo. Ar būtų galima pakeisti į vilą įdomu  g.gif
Ar jau vietoje įdėti į pasą pinigėlių ir tikėtis geresnio kambario.

Mes pirkome kambarį viloje , nes skaičiau daug atsiliepimų, kad kambariai dideliame pastate nelabai kokie, be to ten girdisi garsai iš mečetės ir naktinio klubo smile.gif

QUOTE(Lavazaxx @ 2015 05 08, 09:46)
Na va vadybininkė man atsakė, kad keičiant kambarį, reiktų primokėti dar 120 Eur...  verysad.gif

mano 4 (2 suagę +2vaikai) asmenų šeimai gavosi apie 400 Lt brangiau kambarys viloje, nei dideliame pastate.

QUOTE(Zylute1 @ 2015 05 08, 11:14)
Gal galite įmesti nuorodą, kurioje išskiriami kambariai nuotraukose( standart, villa junior, vila deluxe...).
Ačiū  4u.gif

Aš ir noriu tuos kambarius iš vidaus apžiūrėti , kažkaip niekur neužmačiau vilos kambarių foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazaxx @ 2015 05 08, 08:12)
labas rytas,
aš noriu paklausti važiuojančių į Saphir4* viešbutį, kokį kambario tipą užsisakėte? Pas mus yra standartinio tipo. Ar būtų galima pakeisti į vilą įdomu  g.gif
Ar jau vietoje įdėti į pasą pinigėlių ir tikėtis geresnio kambario.

mums skirtumas buvo labai mazas, agente sake, kad kyšis butu buve brangiau smile.gif

QUOTE(tuti1 @ 2015 05 08, 12:01)

Na kol kas nesimato lietas ir zaibu,vejas silpnas,saule kaitina nuotaikos siltos musu  thumbup.gif

kaip faina thumbup.gif
ar galit kiekviena diena pranešti del oru? nes dabar ziurint, is viso upo nebeliko skristi... unsure.gif nejaugi gali buti geguzes menesi Turkijoje +19?
Atsakyti
QUOTE(tuti1 @ 2015 05 08, 11:01)

Na kol kas nesimato lietas ir zaibu,vejas silpnas,saule kaitina nuotaikos siltos musu  thumbup.gif

Tai šiandien ir prognozės rodo, kad be lietaus:) įdomu kaip rytoj bus:) bet nesitiki, kad lis iki antradienio ištisai:)
Ech...norėtusi, kad ir kitas dienas oras būtú toks puikus kaip nuo antradienio yra:) net vakarais nereikia ilgú rankoviú:)

Tuti1, kada jūs trauksit namo?smile.gif mes jau antradienį..
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 05 08, 12:08)
Ivairiai matyt. ziema buvau viesbutyje, kur beveik vien vokieciai. Na, dar skandinavai. Visai arbatpinigiais nesisvaiste - taupus matyt pasitaike. Bet man bjauru buna, kai kai kuriuose viesbuciuose personalas laukia ne arbatpinigiu (pries arbatpinigius as neturiu nieko pries - man malonu atsidekoti, jiems smagu, kad neveltui stengesi), o  butent kysiu. Neduosi - negausi. Davei per mazai - parodys ta taip, kad geriau butum jau ir aplamai nedaves nieko. Taip tikrai neturi buti, primena tarybinius laikus, kai visose istaigose tik taip ir galedavai kazka gauti ar kazkur patekti.

Taip,lygiai taip pat ir as galvoju.
Atsakyti