Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Zylute1 @ 2015 05 08, 20:07)
kaip keista, šiame puslapyje truputį kitokia info, nei aš buvau gavusi.....  g.gif
pvz. villa standart deluxe - man buvo pasakyta, kad tai tie nameliai šalia jūros, o ne tas naujas ovalus pastatas.....  blink.gif

pernai buvome vila standart delux, tai yra kambariai ovaliame pastate, didelė vila.
Atsakyti
QUOTE(Juritar @ 2015 05 08, 16:09)
Rojuje,kuris vadinasi Delphin diva biggrin.gif

Gal galetumete papasakoti apie viesbuti
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2015 05 08, 21:07)
kaip keista, šiame puslapyje truputį kitokia info, nei aš buvau gavusi.....  g.gif
pvz. villa standart deluxe - man buvo pasakyta, kad tai tie nameliai šalia jūros, o ne tas naujas ovalus pastatas.....  blink.gif

agentai ne viską žino, žiūrėkite oficialius viešbučių puslapius jei kas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 05 08, 20:09)
dabar pradejau kuisti vaiku spinta ir iskilo klausimas..kokie rubai einamiausi vaikams?

sortai, maikutes ir plafkes ax.gif
as imu maikuciu kiek daugiau, sortu kokius trejeta..
ziurint kokio amziaus vaikai, mano dar apsiterlina valgydamas..
Atsakyti
supratau, vadinasi, vakare drasiai galesim ir su sortais bei dailesne maikyte islysti vakarieniauti, puosniu rubu nedeti..nei sukneliu, nei bateliu? matot, sunku pirma karta keliaujant su vaikais
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 05 08, 21:08)
agentai ne viską žino, žiūrėkite oficialius viešbučių puslapius jei kas wink.gif

Deliuks vilas man Adventure parodoje Vilniuje parodė generalinis saphir 5* vadybininkas. Tiesiog paklausiau, o jis foto parodė. unsure.gif

mane tada tikino, kad tas ovalus - standart..... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 05 08, 21:21)
nei sukneliu, nei bateliu? matot, sunku pirma karta keliaujant su vaikais

Sukneles deciau, bet ne balines, aisku flirt.gif
Atsakyti
na, aisku,imesiu po viena ne baline ir ne pliazine, manau turetu buti gana?ne? gali juk ir su dailiais sortukais vaikscioti, nes kiek as veziausi puosniu rubu, neistraukiau sau pernai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 05 08, 21:27)
na, aisku,imesiu po viena ne baline ir ne pliazine, manau turetu buti gana?ne? gali juk ir su dailiais sortukais vaikscioti, nes kiek as veziausi puosniu rubu, neistraukiau sau pernai biggrin.gif

Man tai pritruksta svariu maikuciu vaikams (2 savaitems). Aisku, klausimas kokiam laikui vaziuojat ir vaiku amzius mirksiukas.gif
Atsakyti
mano jau didokos, 7 ir 10, tad ir idomu ka cia joms deti, nes ddzioji jau sukneleiu nelabai megsta biggrin.gif
savaitei mes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 08 gegužės 2015 - 21:04
QUOTE(knopke* @ 2015 05 08, 22:02)
mano jau didokos, 7 ir 10, tad ir idomu ka cia joms deti, nes ddzioji jau sukneleiu nelabai megsta biggrin.gif
savaitei mes

maniske dar pernai tai i tuos mini disco jo (buvo 8 metai) - tai ten bent jai butina pasipuost budavo, pati su sortukais eidavau, bet jai reikalas puostis buvo lotuliukas.gif Tad mums sortuku isvis nereikejo beveik - diena maudymukas, vakarais sukneles (bet mes liepos gale, rugpjuti skrendam, tai ir orai kitokie - ne kazka apsirengsi... ir ne kazka nuveiksi...)
Atsakyti
na, supratau, del sokiu isimesim suknele biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti